- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.221
Gece surekli yat kalk yaptik sabah 6 da uyandi 9.30 da uyuttum bende uyudum 11 gb uyandim seviniyoordum.ki ocakta caydanligi unutmusum evi yakacaktik Allah a sukur bisey olmadan atlattik.Allah kahretsin uyku saatlerini !!!!!! Yemin ederim ömrüm bitti. Of Allahım offff
Kaç tane tencere yaktım bi ben bilirimGece surekli yat kalk yaptik sabah 6 da uyandi 9.30 da uyuttum bende uyudum 11 gb uyandim seviniyoordum.ki ocakta caydanligi unutmusum evi yakacaktik Allah a sukur bisey olmadan atlattik.
Gigi sorduğun soruyu anlayamadımHangisi çocuk mu analar mı
Kanka görmediğim konular olmuş,seni nasıl es geçeyim ki ben
Ulan erkek olsan sana kaçardımKanka görmediğim konular olmuş,seni nasıl es geçeyim ki ben?
Erkek olsam çok yakışıklı olurdum amaUlan erkek olsan sana kaçardımevimi ocammıı bırakıp djjejdhdhhdhd
Nerden başlıyoruz konunun amacı ne
Bebek güzeldir ama benanaaaaNerden başlıyoruz konunun amacı ne
Özet geçer misin
Ahhh ben ilk 3 ay tek başıma baktım yabruma bilir misin, ne kadar zordu..Bebek güzeldir ama benanaaaaağlıyorum aslında şu an. Beni delirtmeye çalışıyor.
Ahhh ben ilk 3 ay tek başıma baktım yabruma bilir misin, ne kadar zordu..
İlk çocuk, tecrübesizlik hiçbirşey bilmiyorm falan filan.. Kayganam dogumumdan önce çıkmış gitmiş köye anam desen calısıyor .. İlk 3 ayım kabus gibiydi. Hatırlamak bile istemiyorum. Dikişlerimden yerimden kalkamıyordum ona rğmen sabahlara kadar biblo gibi yatakta otururdum
Şimdi ben bunları neden anlattım bilmiyorumDelirtmeye calısıyor dedin ya ondan herhal.
Zor ya gerçekten cocuk büyütmek çok zor iş. Yazının basına baktım da gerçekten her yiğidin harcı değil yani
Yok kuzum ben bıraktıralı 1 yıl oldu çok şükürAh kiyamam hemde hamilesin biri icerden somuruyor biri disardan aman yarabbi ayakta durduguna sukret 7/24 damwrdan vitamin girsen anca toparlanirsin
Bende 18 aylikken birakmayi dusunuyorum dis zamani acliktan degil huysuzluktan memedeler birde is hayati eklenince gece surekli emmek istiyorlar yatakta hic yanimda uyumuyor hep memede kalacak.
Az önce ki konu da bi abla vardı kaynanaya söylenen ile ilgili herşeye beenmedim atmış mesela. Konu sahibinin kaynanası kesin o.gizemliasli millet sana beğenmedim atıyorsun diye kızıyor da haklıymışsın alayını beğenmedimlicem !!!! İntikam !!!
Neyse ki cocuğu bırakmıosun Allahtan
Amann ucuz kurtulmuşsunuzGece surekli yat kalk yaptik sabah 6 da uyandi 9.30 da uyuttum bende uyudum 11 gb uyandim seviniyoordum.ki ocakta caydanligi unutmusum evi yakacaktik Allah a sukur bisey olmadan atlattik.
O bana beğendim attı hdhdhdj o kadar da değilAz önce ki konu da bi abla vardı kaynanaya söylenen ile ilgili herşeye beenmedim atmış mesela. Konu sahibinin kaynanası kesin o.
Ölmek istiyorum diye ağlarken , ölürsem sana kim bakacak annemmmm diye sarılıyorumNeyse ki cocuğu bırakmıosun Allahtanbak analık işte
Ben uyku eğitimini olayını çözdüm bununa ilgili bişey deyip kendime nazar etmek istemiyorumÖlmek istiyorum diye ağlarken , ölürsem sana kim bakacak annemmmm diye sarılıyorumama inan benimki uyumuyor. Delirtiyor nickini bana satsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?