- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.201
Ben 4 ay boşuna kaçmadımBen kocamı terk ettim çocuk bakımı yüzünden
Yarın anneme vereceğim ve uyanmayacağım
Ben diyorum ki komple terk mi etsemBen 4 ay boşuna kaçmadımanneyle bebek büyütmek harika bencee
Boşanma düşüncesi çık aklımdanBen diyorum ki komple terk mi etsem
Yemiyor o çok hastaymışBoşanma düşüncesi çık aklımdan
Yine seren serengil izliyorum bu karı ne yiyip içiyor
Eşim üye olabilir mi bugünlük. Gece bana kıyak geçmiş. Uyandırmamış. Öyle işe gitti garibimBana Diyor Nau Nau ağlama seansımıza katılmaya var mısın ?
Vayyy kocaya bakEşim üye olabilir mi bugünlük. Gece bana kıyak geçmiş. Uyandırmamış. Öyle işe gitti garibim
Of bende ailemde kalmak istiyorumYemiyor o çok hastaymış
Ya dün bi de babam dedi ki sana burda iş bulalım
Nasıl yoldan çıkasım geldi
En guzel yaslari basliyor . 3 /6 yas arasi ilkokula baslmadan gecen zamani cok seviyorum.
Sen de bize gelOf bende ailemde kalmak istiyorum
E sen de gel
Biri bebeğe baksın da ben herseyleri yaparım kız. Nerde ev hemen gelerimE sen de gel
Kreş kurarız annem hepsine bakar
Ama kahveler sizden valla benim sıfır halim var enerji olarak
Saçımın dibinden ayak oarmağımın ucuna kadar ağrıyor
Çocuğa bakma işi annemdeBiri bebeğe baksın da ben herseyleri yaparım kız. Nerde ev hemen gelerim
Torun tatlı geliyordurÇocuğa bakma işi annemde
Deli mi ne bilmiyorum çocuğu saatleexe kucağında gezdiriyor
Üstelik çocuk huzursuz değilken de dahil
GalibaTorun tatlı geliyordur
Ya gigi onlar hayatı bizim gibi görmüyorlar. Anneme bırakıyorum bazen. Tüm gün çok mutlular.Galiba
Hangisi çocuk mu analar mıYa gigi onlar hayatı bizim gibi görmüyorlar. Anneme bırakıyorum bazen. Tüm gün çok mutlular.
Ah kiyamam hemde hamilesin biri icerden somuruyor biri disardan aman yarabbi ayakta durduguna sukret 7/24 damwrdan vitamin girsen anca toparlanirsinCanım bizde dahiliye doktoru kesin olarak bırakacaksın dedi. Vitaminler falan hep yerlere inmişti ee gece emen çocukta uyku düzeni falanda olmuyor bünye iyice sinyal verdi. Azaltarak gitmeyi düşündüm ama doktor bu kadar düşkün bebekte (mak 1 saat arayla emiyordu ve her emme en az yarım saatti düşün) yapamazsın direk kes sütün çekilene kadar sağıp ver dedi öyle yaptım mastit falan yaşamadan sorunsuz geçti gitti.
Son dk sina kadar kullanBen kocamı terk ettim çocuk bakımı yüzünden
Yarın anneme vereceğim ve uyanmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?