- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.161
Annem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?
Annem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?
Yok benim oğlum varMaşallahkız mı seninki de
Buna dikkat edin yalnız. Ben de ilk bundan kullanmıştım çok kolay kopuyor kılları. Ben fark edene kadsr çocuk be kadar yuttu kimbilir
En guzel yaslari basliyor . 3 /6 yas arasi ilkokula baslmadan gecen zamani cok seviyorum.30 aylık olduk biz.. Tam 2.5yasındayz
Allah bağışlasın canımYok benim oğlum var
Buna dikkat edin yalnız. Ben de ilk bundan kullanmıştım çok kolay kopuyor kılları. Ben fark edene kadsr çocuk be kadar yuttu kimbilir
Bizim kedi ölü taklidi yapıyor.Bana geceden beri günaydın beybi
Hiç kararmadı gün bana
Asıl sana günaydın
Ay o klinik vakaBizim kedi ölü taklidi yapıyor.
Bende nasıl uyudum bir gel bana sor. Dişten dolayı 30 dakika da bir kalkıyor.Bana geceden beri günaydın beybi
Hiç kararmadı gün bana
Asıl sana günaydın
GünooGünaydın kızlar dün ara uykuyu uzun yapınca gece uykusunu kısa yaptık ezanla ayaktaydık
Katip büyütmüş bebeleri. Ohhh ne alaaBizim kedi ölü taklidi yapıyor.
Ufukta daha kötü günler mi var diyorsunBende nasıl uyudum bir gel bana sor. Dişten dolayı 30 dakika da bir kalkıyor.
Ben bişi demiyim , sen anla jddjdUfukta daha kötü günler mi var diyorsun
Oh ohBen bişi demiyim , sen anla jddjd
Köpek dişleri beni köpek etti
Kendimi trafoya versem enerji yüklenmez öyle bir haldeyimGünoo
Maşallah hepimiz yine bol enerjiğiz
Daha 2.azılar var der susarımBen bişi demiyim , sen anla jddjd
Köpek dişleri beni köpek etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?