- 18 Şubat 2018
- 12.252
- 2
- 54.995
- 598
- 44
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.021
Allah korusun kanka,tamam katır inadı var ama pamuk kalpli bir melek o.Boşan xjdjjd benceee jxjdjdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun kanka,tamam katır inadı var ama pamuk kalpli bir melek o.Boşan xjdjjd benceee jxjdjdjd
Gezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorum ağlıyor , zılıyor geliyor.Yedi bende de mutfakta yoktu artık yer o kadar şaqşik yiyodu ki nedense her yerinden çıkıyor dü :)
O zaman senin yerine ben boşanıcam biri boşanmalı hxhsjjdAllah korusun kanka,tamam katır inadı var ama pamuk kalpli bir melek o.
Hergün birsürü kadın boşuyoruz zaten burada .O zaman senin yerine ben boşanıcam biri boşanmalı hxhsjjd
Ağlar ağlar susar kanka,hazır başında ağlatma bebeyi diyen kaynana da yok.Sonrası feci oluyor cidden.Gezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorum ağlıyor , zılıyor geliyor.
Ben koridorun bi ucuna koyuyorum ağlarken ağlaya ağlaya geliyor o arada yatışmış oluyorAğlar ağlar susar kanka,hazır başında ağlatma bebeyi diyen kaynana da yok.Sonrası feci oluyor cidden.
Haha bir zebani daha:). Doğru olan aslında. Ama bazen kendi kendime diyorum ergenlikte acaba çıkarır mı acısını. Gelmiyorum arkadaş hadi bakalım hodri meydan falan . Neyse o zamana büyür desem de mantıklı değil :)Gezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorum ağlıyor , zılıyor geliyor.
O zaman yine konu açarızHaha bir zebani daha:). Doğru olan aslında. Ama bazen kendi kendime diyorum ergenlikte acaba çıkarır mı acısını. Gelmiyorum arkadaş hadi bakalım hodri meydan falan . Neyse o zamana büyür desem de mantıklı değil :)
Ben seni okuyup üflüyor,böyle devam kanka.Borellus80 yine bombalıyorum banlanmıcam ya hayırrr
Hahahah konu sahibii şu an ne halde acabaBen seni okuyup üflüyor,böyle devam kanka.
Konu sahibi ki kız?Hahahah konu sahibii şu an ne halde acaba
Anaa sen gelmemişsen o konuya hani şu kısmetsiz kadınKonu sahibi ki kız?
İzindeyim kanka.Anaa sen gelmemişsen o konuya hani şu kısmetsiz kadın
Evlenmemi geciktiriyor muyum yazan gel serii likela bei hemen !
Ben de oğlanı okula göndereceğim,kahretsin okullar açıldı.Kahretsin şarjım bitiyor olamaz
Soru mu deli misinMaşallah kıaz deli misin ? Tam rahat edecekkenn… hdjdjdj Kız bebekler uyumuyor ben emin oldum buna.
Çok geçmiş olsun.Bebişlere ve kendinize dikkat edin bnm bebişim covid oldu