Çıldırmama ramak kaldı.

Basak burcu olduğumuda eklersek nefes alacak vaktim yok 3unun de aynı anda uyudu zaman miladim oluyor bi kahve bi banyo yapmak gibi lükslerim var
Hahah tam dert yanacaktım seni gördüm huni az kalır ya sen delirsen haklısın bebekler isteyerek olmamıştır değil mi ? Çünkü büyükte aslında küçük

Hahah tam dert yanacaktım seni gördüm huni az kalır ya sen delirsen haklısın bebekler isteyerek olmamıştır değil mi ? Çünkü büyükte aslında küçük
Tüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttu

Tüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttu
Ben büyüğü 1 yaş üzeri sandım yani 1,5/2 falan. O epey büyümüş. Ah maşallah bebişlere. En çok şeyi merak ediyorum. Aynı anda nasıl uyutuyorsunuz ?

Bugün bebem babasına küsmüş kendi kendine suratına bakmıyor yanına gitmiyor filan .Sebebini sonradan çözdük iş çıkışı orduevine parka oradan çarşıya gittik avmdeki Oyun alanına gitmedik diye trip attı eşim yarın oyun alanına gidiyoruz diyince hemen boynuna sarılıp öpüyor Yarın akşam dikişleri alınacak oradan avm gideceğiz ben geçmiş olsun hediyesi alacağım babası da oyun alanına götürecek öyle anlaştık uyumadan

Tucee bdv de kopuyoruz gel eğlen az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…