- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.041
Bebişlere ve kendinize dikkat edin bnm bebişim covid oldu
Yaaaa çok geçmiş olsunBebişlere ve kendinize dikkat edin bnm bebişim covid oldu
Çok geçmiş olsun.
Yaaaa çok geçmiş olsun
Çok teşekkürlerGecmıs olsun ya
Bitter yazdım sandım kusura bakma. Rabbim acilmşifa versinÇok teşekkürler
Lavabo muE bebeğe gidiyorum şu şeyden alıcam musluk varya kullanan var mı ?
YesLavabo mu
Yok canım ne kusuru çok teşekkürlerBitter yazdım sandım kusura bakma. Rabbim acilmşifa versin
2 arkadaşım kullanıyordu iyi diyorlardı ben almadım . Çünkü oğlan onun cılkını çıkarırdı
Nasıl hayatta kalıyorsun biraz anlatsanaKonuyu yeni gördüm 1 + ve ikiz 6 aylık bebekleri olan bir anne olarak selamlıyorum hunuler benden
Basak burcu olduğumuda eklersek nefes alacak vaktim yok 3unun de aynı anda uyudu zaman miladim oluyor bi kahve bi banyo yapmak gibi lükslerim varNasıl hayatta kalıyorsun biraz anlatsana
Hahah tam dert yanacaktım seni gördümBasak burcu olduğumuda eklersek nefes alacak vaktim yok 3unun de aynı anda uyudu zaman miladim oluyor bi kahve bi banyo yapmak gibi lükslerim var
Utanalım kendinizdenNasıl hayatta kalıyorsun biraz anlatsana
Tüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttuHahah tam dert yanacaktım seni gördümhuni az kalır ya sen delirsen haklısın bebekler isteyerek olmamıştır değil mi ? Çünkü büyükte aslında küçük
Ben büyüğü 1 yaş üzeri sandımTüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttu
Ben Başak değilim ama tam bir Başak gibiyimBasak burcu olduğumuda eklersek nefes alacak vaktim yok 3unun de aynı anda uyudu zaman miladim oluyor bi kahve bi banyo yapmak gibi lükslerim var
Yaaa aman boşverUtanalım kendinizdenalamadım lavabo ya. Çünkü indirimi bitmişti hdjdjdj
Tucee bdv de kopuyoruzBugün bebem babasına küsmüş kendi kendine suratına bakmıyor yanına gitmiyor filan .Sebebini sonradan çözdük iş çıkışı orduevine parka oradan çarşıya gittik avmdeki Oyun alanına gitmedik diye trip attıeşim yarın oyun alanına gidiyoruz diyince hemen boynuna sarılıp öpüyor Yarın akşam dikişleri alınacak oradan avm gideceğiz ben geçmiş olsun hediyesi alacağım babası da oyun alanına götürecek öyle anlaştık uyumadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?