- 18 Şubat 2018
- 12.252
- 2
- 54.995
- 598
- 44
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.021
Allah korusun kanka,tamam katır inadı var ama pamuk kalpli bir melek oBoşan xjdjjd benceee jxjdjdjd
Gezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorumYedi bende de mutfakta yoktu artık yer o kadar şaqşik yiyodu ki nedense her yerinden çıkıyor dü :)
O zaman senin yerine ben boşanıcamAllah korusun kanka,tamam katır inadı var ama pamuk kalpli bir melek o.
Hergün birsürü kadın boşuyoruz zaten buradaO zaman senin yerine ben boşanıcambiri boşanmalı hxhsjjd
Ağlar ağlar susar kanka,hazır başında ağlatma bebeyi diyen kaynana da yok.Sonrası feci oluyor cidden.Gezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorumağlıyor , zılıyor geliyor.
Ben koridorun bi ucuna koyuyorum ağlarkenAğlar ağlar susar kanka,hazır başında ağlatma bebeyi diyen kaynana da yok.Sonrası feci oluyor cidden.
Haha bir zebani daha:). Doğru olan aslında. Ama bazen kendi kendime diyorum ergenlikte acaba çıkarır mı acısını. Gelmiyorum arkadaş hadi bakalım hodri meydan falan . Neyse o zamana büyürGezerek asla yedirmek istemiyorum. Bazen eline alıp gitmek istiyor elinden alıyorum. Ya mama sandalyesine oturacaksın ya da aç kalacaksın diyorumağlıyor , zılıyor geliyor.
O zaman yine konu açarızHaha bir zebani daha:). Doğru olan aslında. Ama bazen kendi kendime diyorum ergenlikte acaba çıkarır mı acısını. Gelmiyorum arkadaş hadi bakalım hodri meydan falan . Neyse o zamana büyürdesem de mantıklı değil :)
Ben seni okuyup üflüyor,böyle devam kanka
Hahahah konu sahibii şu an ne halde acabaBen seni okuyup üflüyor,böyle devam kanka.
Konu sahibi ki kız?Hahahah konu sahibii şu an ne halde acaba
Anaa sen gelmemişsen o konuyaKonu sahibi ki kız?
İzindeyim kankaAnaa sen gelmemişsen o konuyahani şu kısmetsiz kadın
Evlenmemi geciktiriyor muyum yazangel serii likela bei hemen !
Ben de oğlanı okula göndereceğim,kahretsin okullar açıldıKahretsin şarjım bitiyor olamaz
Soru mu deli misinMaşallahkıaz deli misin ? Tam rahat edecekkenn… hdjdjdj Kız bebekler uyumuyor ben emin oldum buna.
Çok geçmiş olsunBebişlere ve kendinize dikkat edin bnm bebişim covid oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?