golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.001
Bize doktorumuz 9.aydan sonra ver eline kaşığı döke saça yesin demişti çorba için falan. Ara ara verdim ama sürekli yapamadımBenim bebe kendi yeme manyağı. Kendi yemek istediği için de çorba vs yediremiyorum. Ondan dolayı galiba kabız oldu.
Sağ ol yine zabanan içimize umut serpen bir hanfendiYav geçer canım sık dişini bir emeklesin geçer. Bir yürüsün geçer. Bir konuşsun geçer. Bir kreşe başlasın geçer. Oğlum beş yaşında bu aralar düşüncem aşırı hareketli bir çocuk . Allah'ım sonunda artık büyüdü sakinleşti biraz derken uyuttuktan sonra bağırır. Anneeeeeeee hemen yanıma yatıp uyuyorsun. Ders çalışmaya iznim yok. Ya da akllı oğlum ah iyice büyüdün derken yere eğilirken tepeme çıkıp şimdi sen bir atsın bende seni sürücem der. Büyümüyor bacım büyümüyor. Bence ara durduğun kabahat
Evse var onu da yiyor ama pek etki etmedi. Dün incir verdim o iyi gelmişKayısı ver ya yazık . Marketlerde filan gün kurusu diye geçiyor kolayca yer çok geçmiş olsun
İyi bari yaaa hadi geçmiş olsunEvse var onu da yiyor ama pek etki etmedi. Dün incir verdim o iyi gelmiş
Ben dökmesine asla bir şey demem ama tutamıyor hiç.Bize doktorumuz 9.aydan sonra ver eline kaşığı döke saça yesin demişti çorba için falan. Ara ara verdim ama sürekli yapamadım
Ben yaptımda ne oldu. Bulgurları halıdan topladım. Hiç ellemedim.Sonuç bir ara hastalandı yemeği teyzesi ağzına yedirdi. Ben yemezse zorlamam mantığındayım. Şuan 5 yaşında yemek masasında oyun oynamaktan kaşığın ağzındaki kesişecek noktayı bir türlü tutturamıyor. Ne yaparsan yap çevre ile baş edilmiyor. Büyümüyor :) kim açtı bu konuyu ya modelim bozuldu.Bize doktorumuz 9.aydan sonra ver eline kaşığı döke saça yesin demişti çorba için falan. Ara ara verdim ama sürekli yapamadım
Ben büyümediklerini fark etmiştimBen yaptımda ne oldu. Bulgurları halıdan topladım. Hiç ellemedim.Sonuç bir ara hastalandı yemeği teyzesi ağzına yedirdi. Ben yemezse zorlamam mantığındayım. Şuan 5 yaşında yemek masasında oyun oynamaktan kaşığın ağzındaki kesişecek noktayı bir türlü tutturamıyor. Ne yaparsan yap çevre ile baş edilmiyor. Büyümüyor :) kim açtı bu konuyu ya modelim bozuldu.
Sabah 05:30 dan sonra düzgün uyuyamadım yaaa enerjim yerlerdeNiye o ?korkutma beni
Benim ufak 9 yaşında,çok iştahsız olduğu için aman yesin,ne olur yesin diye çorba yemek vs. ağzına verdik,hâlâ daha aynı ilgiyi bekliyor paşam.Ama pizza,hamurişi gibi şeyleri löp löp götürüyorBen yaptımda ne oldu. Bulgurları halıdan topladım. Hiç ellemedim.Sonuç bir ara hastalandı yemeği teyzesi ağzına yedirdi. Ben yemezse zorlamam mantığındayım. Şuan 5 yaşında yemek masasında oyun oynamaktan kaşığın ağzındaki kesişecek noktayı bir türlü tutturamıyor. Ne yaparsan yap çevre ile baş edilmiyor. Büyümüyor :) kim açtı bu konuyu ya modelim bozuldu.
Vallah bakıyom bakıyom sonra bir daha bakıyorum. İster tuttur ister tutturma ara öğün kalkar cips çiko hakkı diyorum. Yemekten sonra bir tane hakkı var. Yaaa. Sonra löp löp. Analarla baş etmek zor iş. Çocukta haklı başlarında zebani :) ne yapsın.Benim ufak 9 yaşında,çok iştahsız olduğu için aman yesin,ne olur yesin diye çorba yemek vs. ağzına verdik,hâlâ daha aynı ilgiyi bekliyor paşam.Ama pizza,hamurişi gibi şeyleri löp löp götürüyor.
Vallahi bu yaşa geldiler,her sofrada ben de deliriyorum.Yemek yememek için bin türlü bahane,başta babaları aşırı yemek seçiyor ki onlara ne diyeyimVallah bakıyom bakıyom sonra bir daha bakıyorum. İster tuttur ister tutturma ara öğün kalkar cips çiko hakkı diyorum. Yemekten sonra bir tane hakkı var. Yaaa. Sonra löp löp. Analarla baş etmek zor iş. Çocukta haklı başlarında zebani :) ne yapsın.
Babayla çözcen işi bacım babayı kapıya koy. Bak bakalım kapı korkusu ile nasıl bitio o yemekler. At sen babayıVallahi bu yaşa geldiler,her sofrada ben de deliriyorum.Yemek yememek için bin türlü bahane,başta babaları aşırı yemek seçiyor ki onlara ne diyeyim.
Evde halı yokBen yaptımda ne oldu. Bulgurları halıdan topladım. Hiç ellemedim.Sonuç bir ara hastalandı yemeği teyzesi ağzına yedirdi. Ben yemezse zorlamam mantığındayım. Şuan 5 yaşında yemek masasında oyun oynamaktan kaşığın ağzındaki kesişecek noktayı bir türlü tutturamıyor. Ne yaparsan yap çevre ile baş edilmiyor. Büyümüyor :) kim açtı bu konuyu ya modelim bozuldu.
Sende hala koca da koca deVallahi bu yaşa geldiler,her sofrada ben de deliriyorum.Yemek yememek için bin türlü bahane,başta babaları aşırı yemek seçiyor ki onlara ne diyeyim.
Bence deEvde halı yokyemek yediği yerde ise altına bi örtü aldım onu seriyorum. Kendi yemeli yaa ye me liiiii !
Ayy ne diyeyim kıız,buldumcuk o buldumcukSende hala koca da koca de
Boşan xjdjjd benceee jxjdjdjdAyy ne diyeyim kıız,buldumcuk o buldumcuk.
Yedi bende de mutfakta yoktu artık yer o kadar şaqşik yiyodu ki nedense her yerinden çıkıyor dü :)Evde halı yokyemek yediği yerde ise altına bi örtü aldım onu seriyorum. Kendi yemeli yaa ye me liiiii !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?