Çıldırmama ramak kaldı.

Benim bebe kendi yeme manyağı. Kendi yemek istediği için de çorba vs yediremiyorum. Ondan dolayı galiba kabız oldu.
Bize doktorumuz 9.aydan sonra ver eline kaşığı döke saça yesin demişti çorba için falan. Ara ara verdim ama sürekli yapamadım

Sağ ol yine zabanan içimize umut serpen bir hanfendi

Bize doktorumuz 9.aydan sonra ver eline kaşığı döke saça yesin demişti çorba için falan. Ara ara verdim ama sürekli yapamadım
Ben yaptımda ne oldu. Bulgurları halıdan topladım. Hiç ellemedim.Sonuç bir ara hastalandı yemeği teyzesi ağzına yedirdi. Ben yemezse zorlamam mantığındayım. Şuan 5 yaşında yemek masasında oyun oynamaktan kaşığın ağzındaki kesişecek noktayı bir türlü tutturamıyor. Ne yaparsan yap çevre ile baş edilmiyor. Büyümüyor :) kim açtı bu konuyu ya modelim bozuldu.

Ben büyümediklerini fark etmiştim

Benim ufak 9 yaşında,çok iştahsız olduğu için aman yesin,ne olur yesin diye çorba yemek vs. ağzına verdik,hâlâ daha aynı ilgiyi bekliyor paşam.Ama pizza,hamurişi gibi şeyleri löp löp götürüyor.

Vallah bakıyom bakıyom sonra bir daha bakıyorum. İster tuttur ister tutturma ara öğün kalkar cips çiko hakkı diyorum. Yemekten sonra bir tane hakkı var. Yaaa. Sonra löp löp. Analarla baş etmek zor iş. Çocukta haklı başlarında zebani :) ne yapsın.

Vallahi bu yaşa geldiler,her sofrada ben de deliriyorum.Yemek yememek için bin türlü bahane,başta babaları aşırı yemek seçiyor ki onlara ne diyeyim.

Vallahi bu yaşa geldiler,her sofrada ben de deliriyorum.Yemek yememek için bin türlü bahane,başta babaları aşırı yemek seçiyor ki onlara ne diyeyim.
Babayla çözcen işi bacım babayı kapıya koy. Bak bakalım kapı korkusu ile nasıl bitio o yemekler. At sen babayı .

Evde halı yok yemek yediği yerde ise altına bi örtü aldım onu seriyorum. Kendi yemeli yaa ye me liiiii !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…