Çıldırmama ramak kaldı.

5 yıl mı
Bn ya 10 yıl aradan sonra gözümü karartıp 2.yi yaptım

Çok yaş farkı oluyor öyle bir an gaza geldik aslında hadi lan yapalım bir çocuk dedik
Oldu anca bünye hazırladı kendini Uyusun yesin başka ne istenir ki
Bnm büyüğü oğlan bi yatardı kış uykusuna yatan ayı misali kız da tam tersi kuş uykusunda

Oldu anca bünye hazırladı kendini Uyusun yesin başka ne istenir ki
Bnm büyüğü oğlan bi yatardı kış uykusuna yatan ayı misali kız da tam tersi kuş uykusunda
Benim büyük de zor uyanıyor ya. Okul için uyandırmak işkence gibi resmen. Ufak da çıtırtıya uyanır

Kesınlıkle katılıorm.. Akıl sağlığı ruh sağlığı dünyadaki en büyük nimet Allah kımseyı bunlarla sınamasın.. Yaşayan bilir....

Size gün içinde yardım edecek birini bulun, 2 saatliğine bile olur, anne, kv, görümce vs. Gelsinler bebeğe baksınlar ve siz de o sırada duşa girin rahatlayın. Bu dönemlerden herkes geçer, büyüyor sonra bebekler bitiyor hepsi.

Ahh ahh ben neler cektim benim oglumda cok zordu 1.5 yasinda bir basladi 5 dk durmazmi bir cocuk 5dk durmazdi kac defa kazalar atlattik hergun saclarimi yolardi kac defa oyuncak firlatti burnumu kanatti alnimi sisirdi gozum sisti daha neler ya ayy neydi o gunler cok sukur simdi 4 yasinda okula basladi duzeldi baya bazen sinirlenip vurdugu oluyor ama bunada sukur Allah annelere kolaylik versin cocuk dunyanin en zor isi buyuk sorumluluk

Bi annem var o da araba kullanamıyor maalesef. Evlerimiz de arabasız gelip gidilecek gibi değil

Yav geçer canım sık dişini bir emeklesin geçer. Bir yürüsün geçer. Bir konuşsun geçer. Bir kreşe başlasın geçer. Oğlum beş yaşında bu aralar düşüncem aşırı hareketli bir çocuk . Allah'ım sonunda artık büyüdü sakinleşti biraz derken uyuttuktan sonra bağırır. Anneeeeeeee hemen yanıma yatıp uyuyorsun. Ders çalışmaya iznim yok. Ya da akllı oğlum ah iyice büyüdün derken yere eğilirken tepeme çıkıp şimdi sen bir atsın bende seni sürücem der. Büyümüyor bacım büyümüyor. Bence ara durduğun kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…