- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.981
Ana büyükle aynı zaman benim kızBüyüğün 28 Şubat küçüğün 10 Mart
Emekliyor ve de yürümeye çalışıyor. Ya bir şey sorucam. Seninki de küfreder gibi ağlıyor mu bazenAna büyükle aynı zaman benim kızemekliyor dimi ?
Hahah benimki her an gerginEmekliyor ve de yürümeye çalışıyor. Ya bir şey sorucam. Seninki de küfreder gibi ağlıyor mu bazen
Dönemsel olabilir. Hoşaf yedir kakaya birebirHahah benimki her an gergin
Benimki şu an seri emekliyor ve tutup kalkıyor her yere.
Ama şu son bi kaç gündür kaka çok zor yapıyor.
5 yıl mıHep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum olduneyse işte enerjim varken ikincisi de aradan çıksın dedim. Bir de pandemi zamanı okulda falan işler sıkıntı şimdi pandemi bitene kadar evde dururum sonra her yer rahatlamışken işe başlarım dedim. Her şey tamam da bu lanet salgın bitmeyecek galiba planlarımı o bozuyor
Yalnız 5 yıl önce nasıl sabrediyormusum hiç bilmiyorum ya. Eski enerjinin yarısı yok. Yaşlanmışım resmen bu kadar mı fark eder.
Çok yaş farkı oluyor öyle5 yıl mı
Bn ya 10 yıl aradan sonra gözümü karartıp 2.yi yaptım
Oldu anca bünye hazırladı kendiniÇok yaş farkı oluyor öylebir an gaza geldik aslında hadi lan yapalım bir çocuk dedik
Benim büyük de zor uyanıyor ya. Okul için uyandırmak işkence gibi resmen. Ufak da çıtırtıya uyanırOldu anca bünye hazırladı kendiniUyusun yesin başka ne istenir ki
Bnm büyüğü oğlan bi yatardı kış uykusuna yatan ayı misali kız da tam tersi kuş uykusunda
Bunlar ne yiyip ne içiyorlar yaaa böyle oluyorlarUyudu gibi yapıp , çığlıkla kalkıp kaka yaptı. Bugün çok direnerek kala yapıyor ve kıyamet kopuyor. Kakası çok katı da değil. Tüm gün sadece 1 saat uyudu.
Ben 1 patates ile gün bitirmeye çalışıyordum. Onu bile zor yiyordum. O zaman anladım cidden sağlık ne kadar önemli.özellikle ruh sağlığı dünyada ki en önemli şey olabilir. Çarpıntı ile uyanıp , seli gibi evde koşuyordum.
Ana büyükle aynı zaman benim kızemekliyor dimi ?
Size gün içinde yardım edecek birini bulun, 2 saatliğine bile olur, anne, kv, görümce vs. Gelsinler bebeğe baksınlar ve siz de o sırada duşa girin rahatlayın. Bu dönemlerden herkes geçer, büyüyor sonra bebekler bitiyor hepsi.Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Maşallah5 yıl mı
Bn ya 10 yıl aradan sonra gözümü karartıp 2.yi yaptım
Benim bebe kendi yeme manyağı. Kendi yemek istediği için de çorba vs yediremiyorum. Ondan dolayı galiba kabız oldu.Bunlar ne yiyip ne içiyorlar yaaa böyle oluyorlar
İfşa olurum kıazDogumgunu fotisi isterizzzz
Bi annem var o da araba kullanamıyor maalesef. Evlerimiz de arabasız gelip gidilecek gibi değilSize gün içinde yardım edecek birini bulun, 2 saatliğine bile olur, anne, kv, görümce vs. Gelsinler bebeğe baksınlar ve siz de o sırada duşa girin rahatlayın. Bu dönemlerden herkes geçer, büyüyor sonra bebekler bitiyor hepsi.
Yav geçer canım sık dişini bir emeklesin geçer. Bir yürüsün geçer. Bir konuşsun geçer. Bir kreşe başlasın geçer. Oğlum beş yaşında bu aralar düşüncem aşırı hareketli bir çocuk . Allah'ım sonunda artık büyüdü sakinleşti biraz derken uyuttuktan sonra bağırır. Anneeeeeeee hemen yanıma yatıp uyuyorsun. Ders çalışmaya iznim yok. Ya da akllı oğlum ah iyice büyüdün derken yere eğilirken tepeme çıkıp şimdi sen bir atsın bende seni sürücem der. Büyümüyor bacım büyümüyor. Bence ara durduğun kabahatÖncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Kayısı ver ya yazık . Marketlerde filan gün kurusu diye geçiyor kolayca yer çok geçmiş olsunBenim bebe kendi yeme manyağı. Kendi yemek istediği için de çorba vs yediremiyorum. Ondan dolayı galiba kabız oldu.
Anlaşmalı olduğunuz bir taksici olsa, uyguna geliyorBi annem var o da araba kullanamıyor maalesef. Evlerimiz de arabasız gelip gidilecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?