Çıldırmama ramak kaldı.

Kalsın ne olacak ki ? Birde yaptığın 2. Çocukla 1. İlerde anlaşacak mı bakalım düşündün mü hiç

Ne kadar anlasamasa da kardesın olduğunu bilmek bıle yetıo.. Varsın anlaşamasınlar, anne baba olarak sen görevini yaptıysan gerisi boş.. Adı yetio ya dayı teyze.. Benım hiç dayım olmadı 6 tane olmuş ama hepsi ölmüş.. Bu yuzden çok hissederim boşlugunu hele son doğan dayım 18yasında ölmüş

Dısarı bıle çıkasım gelmıodu.. Yedıgı yemekten bıle zevk almıodum.. Dısarı cıkmaktan korkuyodum.. Bayagı ağırdı
Ben 1 patates ile gün bitirmeye çalışıyordum. Onu bile zor yiyordum. O zaman anladım cidden sağlık ne kadar önemli.özellikle ruh sağlığı dünyada ki en önemli şey olabilir. Çarpıntı ile uyanıp , seli gibi evde koşuyordum.

Üzüldüm başınız sağ olsun

Tabi ne kardeşlikler var. Zaten ben menepoza girerim yakında
Sabah 06:30da kalktı 12:30 da uyudu 13:45 uyandı . 15:00 de sokağa çıktık 19:00 da geldik sadece yemek yerken oturdu . Avm gittik oyun alanına gittik çarşıya ve parka bebek arabasız hemde . zıpla tırman enerjisi bitmedi Biz bittim artık dur demekten . 30 dk yatakta zıpladı . Bizim yatağa götürdük orada uyur diye yastığını yorganını mıckey götürdü yine zıpla hopla hala uyumadı

Uyudu gibi yapıp , çığlıkla kalkıp kaka yaptı. Bugün çok direnerek kala yapıyor ve kıyamet kopuyor. Kakası çok katı da değil. Tüm gün sadece 1 saat uyudu.

[Ben de koklaticam az kaldı sol gözüm uykusuzluktan seğiriyor ve çok rahatsız edici. Göz altlarim mosmor. Hastaneye şiddete uğradım diye gitsem darp raporu çıkar o derece
allah seni bende öyleyim. Bugün zehir gibiydi.hala daha uykusu var ama zıplamaya çalışıyor

Ben de koklaticam az kaldı sol gözüm uykusuzluktan seğiriyor ve çok rahatsız edici. Göz altlarim mosmor. Hastaneye şiddete uğradım diye gitsem darp raporu çıkar o derece
allah seni bende öyleyim. Bugün zehir gibiydi.hala daha uykusu var ama zıplamaya çalışıyor

Aman bırak güm içinde 2 saat düzgünler iyi halt yedin al çek
Hep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum oldu neyse işte enerjim varken ikincisi de aradan çıksın dedim. Bir de pandemi zamanı okulda falan işler sıkıntı şimdi pandemi bitene kadar evde dururum sonra her yer rahatlamışken işe başlarım dedim. Her şey tamam da bu lanet salgın bitmeyecek galiba planlarımı o bozuyor
Yalnız 5 yıl önce nasıl sabrediyormusum hiç bilmiyorum ya. Eski enerjinin yarısı yok. Yaşlanmışım resmen bu kadar mı fark eder.

Kıskançlık var mı peki ?

Ne zaman doğum günü ? Benimkinin az kaldı aynı zamanda şaapmışoz kızz doğurmuşuz hdhshdhshshhshshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…