- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.961
hepimizde aynı korku var inan. Ben mesela yapamayacağım diyorum ama bu seferde yalnız mı kalsın diyorum
Tabi ki arada bırak ya. Sürekli dip dibe olmak çok yıpratıcı.
Kalsın ne olacak ki ? Birde yaptığın 2. Çocukla 1. İlerde anlaşacak mı bakalım düşündün mü hiç
Tabi ne kardeşlikler var. Zaten ben menepoza girerim yakındaKalsın ne olacak ki ? Birde yaptığın 2. Çocukla 1. İlerde anlaşacak mı bakalım düşündün mü hiç
Ben 1 patates ile gün bitirmeye çalışıyordum. Onu bile zor yiyordum. O zaman anladım cidden sağlık ne kadar önemli.özellikle ruh sağlığı dünyada ki en önemli şey olabilir. Çarpıntı ile uyanıp , seli gibi evde koşuyordum.Dısarı bıle çıkasım gelmıodu.. Yedıgı yemekten bıle zevk almıodum.. Dısarı cıkmaktan korkuyodum.. Bayagı ağırdı
Üzüldüm başınız sağ olsunNe kadar anlasamasa da kardesın olduğunu bilmek bıle yetıo.. Varsın anlaşamasınlar, anne baba olarak sen görevini yaptıysan gerisi boş.. Adı yetio ya dayı teyze.. Benım hiç dayım olmadı 6 tane olmuş ama hepsi ölmüş.. Bu yuzden çok hissederim boşlugunuhele son doğan dayım 18yasında ölmüş
Sabah 06:30da kalktı 12:30 da uyudu 13:45 uyandı . 15:00 de sokağa çıktık 19:00 da geldik sadece yemek yerken oturdu . Avm gittik oyun alanına gittik çarşıya ve parka bebek arabasız hemde . zıpla tırman enerjisi bitmediTabi ne kardeşlikler var. Zaten ben menepoza girerim yakında
Uyudu gibi yapıp , çığlıkla kalkıp kaka yaptı. Bugün çok direnerek kala yapıyor ve kıyamet kopuyor. Kakası çok katı da değil. Tüm gün sadece 1 saat uyudu.Sabah 06:30da kalktı 12:30 da uyudu 13:45 uyandı . 15:00 de sokağa çıktık 19:00 da geldik sadece yemek yerken oturdu . Avm gittik oyun alanına gittik çarşıya ve parka bebek arabasız hemde . zıpla tırman enerjisi bitmediBiz bittim artık dur demekten . 30 dk yatakta zıpladı . Bizim yatağa götürdük orada uyur diye yastığını yorganını mıckey götürdü yine zıpla hopla hala uyumadı
Ben de koklaticam az kaldı
allah seniBen de koklaticam az kaldısol gözüm uykusuzluktan seğiriyor ve çok rahatsız edici. Göz altlarim mosmor. Hastaneye şiddete uğradım diye gitsem darp raporu çıkar o derece
Benim dana tüm gün zırıldıyor. Gece 12'den sonra bir enerji yüklüyor ki inanamazsin. 4'te de ancak uyuyor. Ben de o sırada başımı duvarlara vuruyor oluyorum hâliyle.allah senibende öyleyim. Bugün zehir gibiydi.hala daha uykusu var ama zıplamaya çalışıyor
Offf büyüyün ulan artık !Benim dana tüm gün zırıldıyor. Gece 12'den sonra bir enerji yüklüyor ki inanamazsin. 4'te de ancak uyuyor. Ben de o sırada başımı duvarlara vuruyor oluyorum hâliyle.
İşte benimki büyüdü oh dedim derken rahat battı herhalde ikinciyi yaptıkOfff büyüyün ulan artık !
Aman bırak güm içinde 2 saat düzgünlerİşte benimki büyüdü oh dedim derken rahat battı herhalde ikinciyi yaptıkşimdi Allah'ı var komik kerata sevimli de ama çok agresif
Hep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum olduAman bırak güm içinde 2 saat düzgünleriyi halt yedin al çek
Kıskançlık var mı peki ?Hep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum olduneyse işte enerjim varken ikincisi de aradan çıksın dedim. Bir de pandemi zamanı okulda falan işler sıkıntı şimdi pandemi bitene kadar evde dururum sonra her yer rahatlamışken işe başlarım dedim. Her şey tamam da bu lanet salgın bitmeyecek galiba planlarımı o bozuyor
Yalnız 5 yıl önce nasıl sabrediyormusum hiç bilmiyorum ya. Eski enerjinin yarısı yok. Yaşlanmışım resmen bu kadar mı fark eder.
Yoo çok seviyorlar birbirlerini maşallah. Benim büyük oğlan tam bir sevgi kelebeği zaten. Bebeklere, çocuklara ayrıca bayılır. Ufaklık umarım kıskanç olmaz onu anlamak için daha çok erken 11 aylık dahaKıskançlık var mı peki ?
Ne zaman doğum günü ? Benimkinin az kaldıYoo çok seviyorlar birbirlerini maşallah. Benim büyük oğlan tam bir sevgi kelebeği zaten. Bebeklere, çocuklara ayrıca bayılır. Ufaklık umarım kıskanç olmaz onu anlamak için daha çok erken 11 aylık dahabakicaz.
Büyüğün 28 Şubat küçüğün 10 MartNe zaman doğum günü ? Benimkinin az kaldıaynı zamanda şaapmışoz kızz doğurmuşuz hdhshdhshshhshshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?