• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim.

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
Ben birini çok seviyorum.onunla evlenmem imkansız çünkü karakter ve aile yapımız farklı. Ben onu çok seviyorum. Herkesten kıskanıyorum. Başka bir kadın veya kızla ilgilense kıskançlık krizlrim tutuyor.aklıma kıskançlıkla ilgili olmadık seneryolar uretiyorum. Trip ve surat yapıyorum. Onlada olmuyor onsuz da. Ben bundan nasıl kurturum.

radikal bir karar almalısınız. aşk diyorsanız mücadele edin ve ona sahip olun. mantık diyorsanız kestirip atın acıtır evet ama unutulmayacak hiç kimse yoktur şu dünyada.

Mantigim kestirip at diyor ama surekli. Cevremde oldugu icin unutamiyorum.hatta daha fazla kiskaniyorum sanirim ben fazlasiyla takinti haline getirmisim onu.

Ben birini çok seviyorum.onunla evlenmem imkansız çünkü karakter ve aile yapımız farklı. Ben onu çok seviyorum. Herkesten kıskanıyorum. Başka bir kadın veya kızla ilgilense kıskançlık krizlrim tutuyor.aklıma kıskançlıkla ilgili olmadık seneryolar uretiyorum. Trip ve surat yapıyorum. Onlada olmuyor onsuz da. Ben bundan nasıl kurturum.

Aile yapiniz farklı ama o ne düşünüyor bu konuda o da önemli, seni senin kadar seviyorsa aile yapilarinizin farklı olusu ikinci planda kalmalı bence :)

Bence asla ama asla duygusal karar verme. Aıle yapısı cok farksızsa ılerde ınanılmaz sorunlar çıkıyor.bosanmak desen apayrı bı depresyon. Onsuz olamıyorum dıye bısey yok. Kendıne onsuz bı yol cızecek ve yuruyup gideceksin. Evlendıkten sonra asla bitmez dediğin ask bile baska bır seye dönüşüyor. Mantıklı ol. Belkı hayatın boyunca aklında kalıck bı ask hikayesi olucak. Ama mutsuz bı evlılıktense oyle kalması daha ıyı

Aileni hiç bi şekilde karşına alma canım bence yine canın sıkıldığında başın sıkışdığında dönüp dolaşıp o kapıyı çalıyosun evlilik hiç bi zaman hayal ettiğin gibi olmuyo öyle,çok sevebilirsin ama kapama gözlerini gerçeklere,mantığından vazgeçme derim

bir ilişkide duygunu dinlersen kaybedersin. şekil a ben!
mantık insanı asla yanıltmaz biliyor musun.
hislerle de birleşince işin içinden çıkamaz bir hal almış olursun.
eğer ki sevdiğin kişi de seni istiyorsa, ona inanıyorsan birbirinize sahip çıkın.
ama hayır o bana sahip çıkmaz diye ufacık bir şüphen dahi varsa zorlama.
sen kaybedersin ve olan kaybolan yıllarına olur.
zamanla unutuluyor.
belki de çok daha iyilerini kaçırıyorsun gözlerin ondan başkasını görmediği için, bu sefer de zaman geçtikten sonra kaçırdıklarına onun için yanma!
fırsatlar bulut gibidir...

Back