Yine herkes kendini yakma diye adamı gömmüş ama suçu nedir anlamadım. Daha doğrusu ondan kaynaklanan bir problem yok ortada. Parası imkanı vs olmayabilir bunlar normal şeyler. Maksat aşk ise bir nikah kıy bitsin gitsin.
Suç sizde.
Şahsen çocuğum için """kizini gormeyecegim icin zorda olsa katlanirim diye dusunuyorum""" diyen bir insanın yüzüne dahi bakmam. Katlanırım falan ne oluyoruz yani... Ne yapmış bu çocuk size?
Eğerki o adam çocuğunu bırakıp size geleceksede Allah bildiği gibi yapsın başka denecek bişey yok.
Yarın buraya konu açsa babam beni bir kadın için bırakıp gitti dese haklımıdır haksızmıdır? Buna vesile olan siz nasıl bir vebal alacaksınız farkında mısınız?
Gerçekten seviyorsanız, ki ben sevdiğinize inanıyorum, onun kızını kendi kızınız gibi kabul edip bir aile kurabilirsiniz.
Burada bazen kadınlar konu açıyor birisi ile birlikteyim ve çocuğumda var, çocuğumu kendi çocuğu gibi seviyor şeklinde. Ve o adam burada kahraman ilan ediliyor.
Amma çocuğu olan taraf erkek olunca ooo sakın bulaşma deniyor. Bu nasıl adalet... O zaman çocuklu boşanmış annelerde ömür boyu yalnız kalsın?
Herneyse adamı ciddi anlamda seviyorsanız çocuğunu kendi öz evladınız gibi kabul edeceksiniz. Başka türlü o çocuğu ortada bırakıp mutluluk falan beklemeyin. Adam çocuğunu bırakacaksada ondan kaçın kaçabildiğiniz kadar. Çünkü evladını ortada bırakan bir kişiden kimseye hayır gelmez.
Allah yardımcınız olsun.