Merak etme düzelir herşey. Üzme kendini bu kadar
amaan samimiyeti buraya kadarmış bazı arkadaşlıklarda böyle maalesef zamanın bir hükmü yok.seni yarıyolda bıraktığı yerde sende bırak ne hali varsa görsün.sende aynısını yap birine onun oraya gidemeyeceği gün ve saatte geleceğini söyle ortak konuşma alanına iplemediğini anlasın.olaki nişanı bozulursa boş vaktini sana nişanlıyı çekiştirmek için harcamak istediğinde sen olma. bu esnada kime gidiyorsa başka onla dertleşsin.
sırf pislik yapmak istiyorsan kasıtlı yanlış mesaj at bu arkadaşına. de işte gideceğin kimse bu arkadaşının gelmeyeceği vakiti say sana geliyorum de sonra yanlışlıkla oldu prd yap.buna tekrar mesajlabundan sonra samimi olursam kendime saygım kalmaz zaten bana yazıklar olsun derim
gruplarımızdan bir sinirle çıktım maalesefki ya pişmanım çıktığıma
sırf pislik yapmak istiyorsan kasıtlı yanlış mesaj at bu arkadaşına. de işte gideceğin kimse bu arkadaşının gelmeyeceği vakiti say sana geliyorum de sonra yanlışlıkla oldu prd yap.buna tekrar mesajla
Offf gruptan çıkınca ne dedikodu dönmüştür arkandandayanamayıp yazdım sıkıntı nedir diye benim kimseyle sıkıntım yok kendi kendinize kuruyorsunuz dedi bende hareketlerinin farkında değilsin dedim o da evet değilim benim sıkıntı olacak birşeyim bile yok dedi yazdım bende beni herkes yaptın falan neyse rabbim yardımcın olsun hadi dedim onca yazdığıma sadece Allah razı olsun dedi kestirdi bende gruplardan çıktım
Offf gruptan çıkınca ne dedikodu dönmüştür arkandanneyse kendimi ciddiyete davet ediyorum :)
Yanlisini yanlışla devam ettirmissin, arkadaşından hala bir adım yok . Üstelik dalga geçer gibi cevap yazmış , sadece yazmış olmak için .. illa derdini öğrenmek istiyorsan yüzyüze konuscaktin, mesajla olacak iş değil .
Bu arada haklı yada değil , arkadaşın sana çok kırılmış ..farklı yönden düşünürsek de seni hayatında istemiyor ve bu şekilde duvarlar örüyor ..
Tespitin dibi geliyor "nisanlaninca Toto kalkması hastalığına yakalanmış ve/veya seni kendinden daha alımlı ve guzel buluyor,kompleks yapiyor,nişanlısını senden kiskandigi için seni hayatından çıkarmaya çalışıyor.NET..
Uzulme,ilerde daha büyük bir kazık yemeden kurtulman iyi olmuş..
Offf gruptan çıkınca ne dedikodu dönmüştür arkandanneyse kendimi ciddiyete davet ediyorum :)
Yanlisini yanlışla devam ettirmissin, arkadaşından hala bir adım yok . Üstelik dalga geçer gibi cevap yazmış , sadece yazmış olmak için .. illa derdini öğrenmek istiyorsan yüzyüze konuscaktin, mesajla olacak iş değil .
Bu arada haklı yada değil , arkadaşın sana çok kırılmış ..farklı yönden düşünürsek de seni hayatında istemiyor ve bu şekilde duvarlar örüyor ..
Hatanı kabul et .. illa konuşacaksan bu yüzyüze olmalıydı .. ben olsam Bu kadar üstüne düşmezdim , gerek yok .. o uzak durdukça sen yaklaşmaya çalışıyorsun . Onun gibi davransaydın bir süre sonra gelip derdini anlatırdı ..yada anlatmasın yani ne olacak ..sen elinden geleni yaptın ,demek ki 19 yıl senin düşündüğün kadar değerli değilmiş ..bana kırılmış ? peki kırılan insana adım atılıp usulca sorulur o da derdini söylemesi gerekir değlmi he tabi dediğiniz gibi hayatında beni istiyorsa sonucum belli sanırım 19 yıllık dost bildiğimiz şey yalan mış.... yapacak birşey yok ne kadar acı olsa Allah selamet versinnn
Kedi gibi olacaktın ama beceremedinkeşke gruptan çıkmasaydım yaa evet :)))
Hatanı kabul et .. illa konuşacaksan bu yüzyüze olmalıydı .. ben olsam Bu kadar üstüne düşmezdim , gerek yok .. o uzak durdukça sen yaklaşmaya çalışıyorsun . Onun gibi davransaydın bir süre sonra gelip derdini anlatırdı ..yada anlatmasın yani ne olacak ..sen elinden geleni yaptın ,demek ki 19 yıl senin düşündüğün kadar değerli değilmiş ..
Kedi gibi olacaktın ama beceremedin
bence bişey oldu nişanlandığı kişinin sana baktığını falan mı gordu ne bılım bı sozuzunden işkillenmiştir.çünku bu konu harıcınde sana herseyı söyler.bunu soyleyemez sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?