Çıldırıyorum Resmen Nedir Bu !

bundan sonra samimi olursam kendime saygım kalmaz zaten bana yazıklar olsun derim
gruplarımızdan bir sinirle çıktım maalesefki ya pişmanım çıktığıma

bundan sonra samimi olursam kendime saygım kalmaz zaten bana yazıklar olsun derim
gruplarımızdan bir sinirle çıktım maalesefki ya pişmanım çıktığıma
sırf pislik yapmak istiyorsan kasıtlı yanlış mesaj at bu arkadaşına. de işte gideceğin kimse bu arkadaşının gelmeyeceği vakiti say sana geliyorum de sonra yanlışlıkla oldu prd yap.buna tekrar mesajla

sırf pislik yapmak istiyorsan kasıtlı yanlış mesaj at bu arkadaşına. de işte gideceğin kimse bu arkadaşının gelmeyeceği vakiti say sana geliyorum de sonra yanlışlıkla oldu prd yap.buna tekrar mesajla

bence gerenk yok pişman olacak beni görür o instagramlarda bana değer veren arakadaşlarımla o zaman haset etsin

Offf gruptan çıkınca ne dedikodu dönmüştür arkandan neyse kendimi ciddiyete davet ediyorum :)

Yanlisini yanlışla devam ettirmissin, arkadaşından hala bir adım yok . Üstelik dalga geçer gibi cevap yazmış , sadece yazmış olmak için .. illa derdini öğrenmek istiyorsan yüzyüze konuscaktin, mesajla olacak iş değil .

Bu arada haklı yada değil , arkadaşın sana çok kırılmış ..farklı yönden düşünürsek de seni hayatında istemiyor ve bu şekilde duvarlar örüyor ..

Tespitin dibi geliyor "nisanlaninca Toto kalkması hastalığına yakalanmış ve/veya seni kendinden daha alımlı ve guzel buluyor,kompleks yapiyor,nişanlısını senden kiskandigi için seni hayatından çıkarmaya çalışıyor.NET..

Uzulme,ilerde daha büyük bir kazık yemeden kurtulman iyi olmuş..

bana kırılmış ? peki kırılan insana adım atılıp usulca sorulur o da derdini söylemesi gerekir değlmi he tabi dediğiniz gibi hayatında beni istiyorsa sonucum belli sanırım 19 yıllık dost bildiğimiz şey yalan mış.... yapacak birşey yok ne kadar acı olsa Allah selamet versinnn

evli arkadaşlarımın tespiti de bu :)))))))))))))) ama evlendikten sonra çok pişman olacak çooookkkkk

keşke gruptan çıkmasaydım yaa evet :)))

şimdi mesaj atmışşş arkadaşlar özür dilerim hakkını helal et kırdıysam diye ???????? anlamadım ben birşey

Hatanı kabul et .. illa konuşacaksan bu yüzyüze olmalıydı .. ben olsam Bu kadar üstüne düşmezdim , gerek yok .. o uzak durdukça sen yaklaşmaya çalışıyorsun . Onun gibi davransaydın bir süre sonra gelip derdini anlatırdı ..yada anlatmasın yani ne olacak ..sen elinden geleni yaptın ,demek ki 19 yıl senin düşündüğün kadar değerli değilmiş ..

evet haklısın bu kadar üzerine düşmek niye

bence bişey oldu nişanlandığı kişinin sana baktığını falan mı gordu ne bılım bı sozuzunden işkillenmiştir.çünku bu konu harıcınde sana herseyı söyler.bunu soyleyemez sana

bence bişey oldu nişanlandığı kişinin sana baktığını falan mı gordu ne bılım bı sozuzunden işkillenmiştir.çünku bu konu harıcınde sana herseyı söyler.bunu soyleyemez sana

cnm nişanlısıyla bir arada bile olmuyoruz onunla alakalı değildir kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…