Bir ararsın iki ararsın , durumu farkedince vazgeçersin. . Bu ısrar niye ? Birde dedektif gıbı ordan burdan takip etmişsin .. belki de kırıldığı fakat senin anlamadığın birşey vardır . Çok istemiyorsan görüşme , saydiracak bir durum yok . Bak , o saydirmadan sessiz sedasız çekip gitmiş . Sen de öyle yap .
AranıZda sizin bilmediğiniz bir problem varsa bunu belirtmeliydi kendisi...
Belirtmiyorsa demek ki sizin onu önemsediğiniz kadar, o sizi önemsememiş...
Gerçek dostluklar böyle olmaz...
Mutlaka bir sebebi vardır . Bunca seneden sonra niye böyle davransın ki. Bir daha konuşmayı deneyin bence
Muhakkak bir sebebi vardır , ya ona sorun ya da birinden isteyin o sorsun merak ediyorsan eğer ...Şöyle birşeyde olabilir belki nişanlısı istemiyordur arkadaşlığınızı ....!!
Demek ki bunca yılın onun için bir anlamı yok .. bu saatten sonra açıklama beklemen çok mantıksız . Israrla peşine düşme lütfen ..ama bunca yılın hatrı var ne yapmışım ona onu söyleyebilir söylemesi için fırsat da verdim sordum da diyebilir bunu bunu yaptın bence terbiyesizlik cevap vermemek ben 2 günlük tanıdığı biri değilimki
Dediğin gibi olabilir...bazı arkadaşlıklar evlilik olunca devam etmiyor malaseff...eğer istemiyorsa o da buna izin veriyorsa helal derim çünkü bana anlatsa bu durumu anlayışla karşılarım belki ama böyle şu günü bekler gibi yapması geri çekmesi inanılır gibi değil kaybedicek bir dost dediğini evlendiğinde dank eder
Demek ki bunca yılın onun için bir anlamı yok .. bu saatten sonra açıklama beklemen çok mantıksız . Israrla peşine düşme lütfen ..
Bence arayıp konuşun.çünkü bu durum sizi baya yoruyor sanırım
Dediğin gibi olabilir...bazı arkadaşlıklar evlilik olunca devam etmiyor malaseff...
Biraz kendi haline bırak o zaman üstüne düşme sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?