Tuvalet Eğitimi çıldırıcam artık yaaaa:(((((((

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
oğlum annecim sen artık beni sevmiyormusun demeye başladı ona geceleri süt vermediğim için

ağlıyo annecim acıcıkk içicem d iyo

canım arkadasım sehır dıısında
onu görmem bir ayı alır şu aşamada ancak aklımda kaldıgınca yardımcı olabılıyorum
ama fırsat bulur görüşürsem telefonla falan mutlaka yazarım buraya
kaydediyorum topiğinizi aklımda olacak umarım faydam dokunur
tekrar kolay gelsin

inanın bana size ne kadar duacı olurum,çünki artık oğlumuda inciltmeye başladım
ona bağırdım bu sabah ve kendimi çokk kötü hissettim,hiç kızmazdım ve güzel güzel anlatırdım ama artıkk sabrımm kalmadı
size zahmet olucak ama noluuurrr ismini ve nereden aldığını öğrenin,ben gerçekten çıldıırıcam yaniii

gel polim gel oğlanın çiş geceleri tutmuyo napıcağımı şaşırdım

bide en çokk beni üzen durumu
sabah kendisi kalkıyo ve pijamasını değiştiriyor,ben görmiyim diye
başka pijama alıyo dolabından

oğlum annecim sen artık beni sevmiyormusun demeye başladı ona geceleri süt vermediğim için

ağlıyo annecim acıcıkk içicem d iyo

ayyyy ölürüm ben ona
canim lütfen kizma cocuga ya sanki bilerek yapiyor.
hem sen kizdikca o psikolojikmen iyice etki altinda kaliyor.
sev onu severek anlat bence.
umarim hemen care bulursunopuyorumnanaktan

bir kere çocuk altını sılatıryorsa kesinlikle bunun sebebini bulacaksınız doktora götüreceksiniz.belki psikolojik belki bel açıklığı var.ben 10 yaşıma kadar altımı ıslattım ve benim ki oturduğumuz evin rutubetli olması ve ıslattığım zaman bana çok kızmalarıydı.işiyorum diye babam çamaşırımın içine kirbit yakıp atmıştı.korkumdam gece kalkardım pişamamı kurutup yatardım gece uyumazdım sabah bana kızmasınlar diye.o evden taşındığımız gün ben işemeyi kestim.kızdığınız sürece o çocuk onu yapmaya devam edecektir.

ayyyy ölürüm ben ona
canim lütfen kizma cocuga ya sanki bilerek yapiyor.
hem sen kizdikca o psikolojikmen iyice etki altinda kaliyor.
sev onu severek anlat bence.
umarim hemen care bulursunopuyorumnanaktan

canımm yazdıklarında tamamen haklısın,bu zamana kadar ona hiç bağırmadım vekızmadım

ama bu sabah kendimi tutamadım ve bağırdım oda bir korktuki yavrumm

büyüyünce anlatıcam dicemki KK daki teyzelerin senin için böyle böyle yazmışlardıdiye

gel polim gel oğlanın çiş geceleri tutmuyo napıcağımı şaşırdım

su anda benim yegenimde senin oglusun yasinda oda arada bir kaciriyor böle.ablamda cok titiz valla senin gibi ne yapicam bilmiyom diyo.
bence psikolojik korkudan falan olabilirmi hic dikkat ettinmi

sizinki baya kötüü geçmiş,ama dedimya bugün sabah ilk defa kızdım ona

önceden annecim şöyle böyle, eşimde bende güzel güzel kızmadan konuşurduk ama bugün kendime hakim olamadım ve bağırdımm.çokk pişmanım bağırdığım için ama oldu bir kere sonra ondan özür diledim,tamam annecim seni effediyorum diyo bana
ama en kısa sürede doktora götürücem

su anda benim yegenimde senin oglusun yasinda oda arada bir kaciriyor böle.ablamda cok titiz valla senin gibi ne yapicam bilmiyom diyo.
bence psikolojik korkudan falan olabilirmi hic dikkat ettinmi

canımm az çokk sen biliyorsun beni
oğlumun üzerine titreriz eşim ve ben,ama bilemiyorum bişilerden korkuyor olsa mutlaka bana söyler,çünki rüyasını bile hemen anlatır ve her yaşadığı durumu anlatır.
hergün çarşaf yıkıyorum uyku setini yıkıyorumm

napıcam bilmiyorum

yani doktora götürmekle en iyisini yaparsınız çünkü sebepsiz olacak bir durum değil bu.kesinlikle bir sebebi vardır.bu durumun çocuğunuzun da hoşuna gittiğini sanmam çünkü aynısını yaşadım.

ilgilenip zaman ayırdığınız için çokk teşekkür ederim oda bu durumdan şikayetçi

en kısa sürede götürücem.sağolun

ben geceleri 2 yada 3 kere kalkıyorum ama malesef eşim bu konuda çokk vurdum duymaz uykuda off
oluyor resmen bana yardım et dediğimde tamam canımm bu gece bende kalkıcam diyor ama nerdeeeeee

özel mesaj olarak atıyorum ismini googleda aratın karsınıza cıkacaktır
gerisi size kalmıs umarım faydasını görürsünüz ben de cok bilmiyorum acıkcası

ben geceleri 2 yada 3 kere kalkıyorum ama malesef eşim bu konuda çokk vurdum duymaz uykuda off
oluyor resmen bana yardım et dediğimde tamam canımm bu gece bende kalkıcam diyor ama nerdeeeeee

kiz napsin adam niye vurdum duymaz olsunki hic deilse tamam kalkicam diyor

özel mesaj olarak atıyorum ismini googleda aratın karsınıza cıkacaktır
gerisi size kalmıs umarım faydasını görürsünüz ben de cok bilmiyorum acıkcası

ayy allah razı olsun sizden bana o kadar büyük bir iyilik yaptınızki anlatamam.beni bu konuda rahatlatıcaksınız işlh çokkk teşekkür ederim sizevereliniortak

ayy allah razı olsun sizden bana o kadar büyük bir iyilik yaptınızki anlatamam.beni bu konuda rahatlatıcaksınız işlh çokkk teşekkür ederim sizevereliniortak

rica ederim kul kula vesile
umarım gercekten işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…