canım arkadasım sehır dıısında
onu görmem bir ayı alır şu aşamada ancak aklımda kaldıgınca yardımcı olabılıyorum
ama fırsat bulur görüşürsem telefonla falan mutlaka yazarım buraya
kaydediyorum topiğinizi aklımda olacak umarım faydam dokunur
tekrar kolay gelsin
oğlum annecim sen artık beni sevmiyormusun demeye başladı ona geceleri süt vermediğim için
ağlıyo annecim acıcıkk içicem d iyo
ayyyy ölürüm ben ona
canim lütfen kizma cocuga ya sanki bilerek yapiyor.
hem sen kizdikca o psikolojikmen iyice etki altinda kaliyor.
sev onu severek anlat bence.
umarim hemen care bulursunopuyorumnanaktan
gel polim gel oğlanın çiş geceleri tutmuyo napıcağımı şaşırdım
bir kere çocuk altını sılatıryorsa kesinlikle bunun sebebini bulacaksınız doktora götüreceksiniz.belki psikolojik belki bel açıklığı var.ben 10 yaşıma kadar altımı ıslattım ve benim ki oturduğumuz evin rutubetli olması ve ıslattığım zaman bana çok kızmalarıydı.işiyorum diye babam çamaşırımın içine kirbit yakıp atmıştı.korkumdam gece kalkardım pişamamı kurutup yatardım gece uyumazdım sabah bana kızmasınlar diye.o evden taşındığımız gün ben işemeyi kestim.kızdığınız sürece o çocuk onu yapmaya devam edecektir.
su anda benim yegenimde senin oglusun yasinda oda arada bir kaciriyor böle.ablamda cok titiz valla senin gibi ne yapicam bilmiyom diyo.
bence psikolojik korkudan falan olabilirmi hic dikkat ettinmi
yani doktora götürmekle en iyisini yaparsınız çünkü sebepsiz olacak bir durum değil bu.kesinlikle bir sebebi vardır.bu durumun çocuğunuzun da hoşuna gittiğini sanmam çünkü aynısını yaşadım.
ben geceleri 2 yada 3 kere kalkıyorum ama malesef eşim bu konuda çokk vurdum duymaz uykuda off
oluyor resmen bana yardım et dediğimde tamam canımm bu gece bende kalkıcam diyor ama nerdeeeeee
özel mesaj olarak atıyorum ismini googleda aratın karsınıza cıkacaktır
gerisi size kalmıs umarım faydasını görürsünüz ben de cok bilmiyorum acıkcası
kiz napsin adam niye vurdum duymaz olsunki hic deilse tamam kalkicam diyor
ayy allah razı olsun sizden bana o kadar büyük bir iyilik yaptınızki anlatamam.beni bu konuda rahatlatıcaksınız işlh çokkk teşekkür ederim sizevereliniortak
canımm ses var görüntü yokk
kalkıcam diyo ama nerdeeeeee hiçç valaaa öylee uyuyo derin derin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?