• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi çıldırıcam artık yaaaa:(((((((

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
bide mesela arabada anne çişim geldi diyo eve yaklaşmış oluyoruz annecim biraz tut çişini dediğimde tutuyor fiziken bir sorun olsa tutamaz dimi ama

yardımcı olan herkese çokk teşekkür ederim

hala önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

hergün hem oğlumu hemde yatak yorganı yıkıyorumm bıkkktıımmmmmm

cannyy nerdesin canımm yaa birtürlü karşılaşamadık senle

teyzesi oğluşumla başım dertte napıcamı bilemiyorum

ayy canım yeni okudum daha burayıı geldimm niye kızıyosun yaaa çocuğaa benimkide bazen oyuna dalıyoo kaçırıyodu kızdım ve üst üste kaçırmaya başladı hiç umursamadım aman annecim senden önemlimii dedim valla kesti işemeyii çocuk belkide gece uyanamıyodurr biliyosun benimde kaka sorunum var benimki dahada kötü her saat popo yıka kilot yıka inan insan sıkılıyo seni çok iyi anlıyorum ama napalım boşver yaa nasıl olsa kesecektirrr bigünn onların sağlığından önemli değil yaaa kızma çocuğa ama bir çocuk psikayatrına götür ben götürdüm kaka için benim bildiklerimi anlattı bana zaten öyle yapıyorum ama hala düzelme yok seninki çiş olayı belki daha kolay çözülürrr

özel mesaj olarak atıyorum ismini googleda aratın karsınıza cıkacaktır
gerisi size kalmıs umarım faydasını görürsünüz ben de cok bilmiyorum acıkcası

merhaba hanımlar okuyunca ilgimi çekti bu cihazın adını banada yollarmısın canım özelden.
ske canım üzülme hepimizin anlık dayanamadığı şeler oluyo önemli olan bunu bilip tekrarlamamak ve ne kadar küçükte olsalar onlzrdan özür dileyebilmek.zaten bu davranışından ne kadar duyarlı bir anne olduğun anlaşılıyor. ve bence oğlunun tek sorunu uykusunun ağır basması çünkü normal şartlarda gündüzleri tutabildiğini söylüyorsun, bu yatak olayınada alıştırma küloduyla çözüm bulabilirsin. hem her gün yatak yorgan yıkamak zorunda kalmazsın hemde oğlunda üzülmez seni üzdüğü için çünkü bizler biraz surat bile astığımızda onlar daha çok üzülüyorlar. hem bak sende söylemişsin uykuya yenik düşüyorum diye bizler bu yaşta bunu yaparken onların bu kaçamakları çok doğal.
şimdi aklıma gelen bir yöntem daha sabah kalkıpta durumu öle görünce oğlun yerine eşine bağır nede olsa bunda onunda payı var. :1:

konunuzu okurken yakın bir arkadasımın yasadıkları geldi aklıma
o da sizin gibi her gün yatak yorgan yıkamaktan sıkayetcıydı
oglu da bes yaslarında falandı ama gecelerı kacırıyordu
çok arastırırdı o bir ufak alet mi desem sinyal verici bir nesne mi
tam bilmiyorum nasıl bir şey
camasırına takılan bir cihaz sanırım
geceleyin idrar kesesi dolunca titreşim yaparak ses veriyormus
küçük bir nevi alarm farzedin çocugu uykudan uyandırıyormuş uyarıcı olarak
bununla baya faydasını gördugunu söylemıştı ama acıkcası ben de cok bilmiyorum
isterseniz bir arastırın siz de belki faydasını görürsünüz basarılar simdiden

merhabalar

bu cihazı bende araştırmak istiyorum. özelden mesaj atabilirmisiniz

KK anneleri lütfen bana deneyimlerinizi anlatınn

bugün bir bağırdım yazık yavrumm kortu bi ağladı:sinifsinif:

çocuğunuz normalde çişini gündüzleri yapıyor ama geceleri ıslatıyorsa bişiylrden kormuş olabilir çünkü bizi tanıdığımız 13 yasında ama altını ıslatıyor bana misafir gelmişlerdi yatılı olarak gece yataktan düşmüş ve halıya çişini yapmış ben bağıramadım tabi o da yapmak istemezdi üzüldü ama olan oldu annesi doktorlara götürmüş psikolğa tabi baska doktorlarada bir sorun yokmuş en sonunda doktor çocuğunuz ilgi istiyor demiş .sizinkinide bir doktora götürün yada korktuysa 1.2 gece onunla yatın sarılın kendini güvende hissedince belki yapmaz

slm alt ıslatma babadan geçen genetik bir özellik diye duymuştum.geceleri bebek bezi bağlayın bir müddet ama çişe kaldırmaktan vaz geçmeyin fikrimce.en iyi çözüm hemen doktora başvurun.ablam oğluna kullanmıştı uyarıcı bir ilaç vardı.doktorunuz sizi de yönlendirecektir ama belli bir yaşa kadar normalmiş.kuzucuğunuz çok üzülüyor belli.

canım alt ıslatma psikolojik bir sorunun dışavurumu olabilir. ama 5 yaşa kadar normal kabul edilen bir durumdur(özellikle erkek çocuklarda görülür.
senin bu konuda çocuğuna son derece hoşgörülü davranman gerekir, her ne kadar zor olsada.

kıyamam ben ona annesi bari küçük bir bardak verde içsin kuzu

benim kızım 2.5 yaşında son 1.5 aydır gece bez bağlamıyoruz,ama bir kaç kere yatağına yaptı
ama kızmıyorum ttalı dille anlatıyorum lütfen sizde kızmayınnn

Back