- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
heheeeeddddd D:))))))))))))))))))
Yaa ben de klomen zannettim benimki klomen sayesinde ilaç vermedi bana
napım ya ewde bı kasvet bı depresyon havası yarın bol bol temıslık yapcm olmuo bol e cınnet gecrcm yoksa ewde :))))))))))))))))) buyur gel yardıma :)
yakın olsaydık gelırdımama sen uzagımda kalıyorsun kusum .... benımde bahar temızlıgıne baslamam lazım da ertelıyorum bu ayın sonunda annemler ablam cumbur cemaat bana gelıyorlar 4 ay bızde kalacaklar sevınsem mı uzulsemmı anlamadım karısık duygular ıcerısındeyım
beklıyorum bıraz daha halılarımı yıkamaya vermıstımde dıpten soleeeeeeee bır sılcem supurcem 15 gun sonra yaparım
tmm tmm olur öylee :))))))
olsun ya sanada degsıklık olur
dadlum bnm ya :)cansınz can
sen bursadasın dıme? kızlar aranızda Izmırlı yok mu yada cevresınde :)
sen bursadasın dıme? kızlar aranızda Izmırlı yok mu yada cevresınde :)
siz de öylesnz kuzucklarr. :) Ne oldu biliyomsnz. Az önce bi doktorla konuştm sağolsn çok açıklama yaptı bana. Boşuna bekleme o kistlr basit müdahaleyle alınr . adetlern düzenliyse klomenle ya da doğum kontrol hapıyla süreyi uzatmaya gerek yok dedi.
aynn olay bttı yanı bukadar basıt :))))))))))))))))
ee napcan ozman canm beklicen mi ?
napiyim sence. ÖZel burası para dayanmaz die korkuyrm
sen baska devlet hastanesıne gt yada olmadı ozelde ol operayonunu sonra baska doktra gdersın yıne
hilal ben istanbuldaym. yazın izmire gelicem istersen buluşalım :))))
Bilmiyorum ki ilk defa klomen kullandım kendi kendine geçmesini bekleyeceğim
yakın olsaydık gelırdımama sen uzagımda kalıyorsun kusum .... benımde bahar temızlıgıne baslamam lazım da ertelıyorum bu ayın sonunda annemler ablam cumbur cemaat bana gelıyorlar 4 ay bızde kalacaklar sevınsem mı uzulsemmı anlamadım karısık duygular ıcerısındeyım
beklıyorum bıraz daha halılarımı yıkamaya vermıstımde dıpten soleeeeeeee bır sılcem supurcem 15 gun sonra yaparım
nie begenmedınmı sen sımdı bızı ızmıre tatıle gelırz bu yaz ızmırlı olurum bnde :)))))))))))))))))))))
nereye kayboyon bacım sen ya :)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?