• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

hangı asamadsın sımdı doktr falan
bn bıde böğürtlen kökü duydum olmssa bu ay onu yapcm

onu bende duydum canım ama aktarlarda gercek b.kökü olmuyor kazıklıyorlar ınsanı bulmak zor yada gıdıp toplıycan en guzelı . suan hıcbır aşamada degılım salıyorum bır ıkı ay daha .bol bol Dua edıyorum

onu bende duydum canım ama aktarlarda gercek b.kökü olmuyor kazıklıyorlar ınsanı bulmak zor yada gıdıp toplıycan en guzelı . suan hıcbır aşamada degılım salıyorum bır ıkı ay daha .bol bol Dua edıyorum

oda ii miş tatlım nerden toplucaz nerde bulunur kızın bırı 80 gr ıkı paket almıs adet gunu baslams 20 gun devam etmıs o ay kalmıs aktardan aldım dıo ama nerelerde cıkkarkı

bebeğim sen hem doğumk. hapı kullanıp hem gebelik mi planlıyon bu ay ?? tam anlaamadım ben

hyr ya bn klomen kullanıorum tatlım
buay doktr gunde ıkı tane iç dedi bn 4 tane ıctım ıyıce buyusun dıe yumoslar
calısmalara dewam edıoruz yanı bırakmak yok

hilal bak ne buldum..

Merhabalar...
hamile kalırsam mutlaka bu foruma yazmaya karar vermiştim... Şükürler olsun hamileyim... Paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama son ayımda (yani hamile kaldığım ay) bir arkadaşım bir müzik gönderdi, bunu her gün dinle ve dinlerken bebeğini hayal et dedi...Kendisi bilinçaltıyla, içe dönük konuşmalarla ilgili araştırma yapan, kurslara giden biri...Ne yalan söyleyeyim çok inanmadım ama dediğini de yaptım...Bilmiyorum belki yalnızca tesadüftür ama o ay hamile kaldım...Arkadaşım sen 5. oldun dedi...Size linkini göndereceğim müziğin...Zaten çok güzel bi parça, dinlemek hoşunuza gidecek...En kısa zamanda güzel haberi almanızı diliyorum...
Pachelbel - Canon In D Major. Best version. - YouTube

alınıtıdır.

ne dersin??????

dene ıstersen kurabıyecım sen kalırsan bende denerım. bunu ben daha oncede okumustum dınlendırıcı bır muzık tarzı.

Back