- Konu Sahibi hilalkahraman
ask olsun bebıkım ne alakası var oylesıne dedım hemen alınma .aaaaaaaaaa hem sen ne bu kadar gergınsın yavvvvvv
dimi dimiiiii hilal bugün çok gerginn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ask olsun bebıkım ne alakası var oylesıne dedım hemen alınma .aaaaaaaaaa hem sen ne bu kadar gergınsın yavvvvvv
aaa super ne kadar kalıcaksın yanı iş ıcabı mı gezmek ıcın mı? nereye gelıceksın canım
dimi dimiiiii hilal bugün çok gerginn
o zaman kendı kendınıze gun asırı ılıskıye gırcenız demektır sen garantıye al ılıskıyı kacırma ne olur ne olmaz bakıverırsın denk gelır tutuverır bebısın :) sakın stres yapma bırde sureklı zıhnını ona yorma
evet ya def gıbı gerılmıs bu kızcagız. yavrum acıcık at stresını boyle olmaz ac darbuka solo dans et ıyı gelır vallahı ben oyle yapıyorum
buarada ne zaman donuyorsun sekercım hafta sonuna kadar kalırmısın mesela? bergama uzak ama yanı 2 saat suruyor ben ızmır merkezdeyım Buca da[/Q
agustosata düğn. bakalm geleblrsem kalırım 4,5 gün :) buca da da düğün var :) ama ikisi de belli değil işte. biri,nde seçim olabilir öbüründe de araba bulablrsek kuzcm
sen sımdı ne zaman geleceksın ? buarada bızım bebek nereye kayboldu acaba
Bebek bi orda bi burda. Bizimle konuşurken bile biz olduğumuzu anlamıyo bazen. Hihiihih :))))) dovcek vbeni
deme kız oyle :) sonra bıze küsüyor
Hehe görmesin :))))
yok zaten ortalarda yoksa kesın yazadı yada cıdden küsdü bıze :)
biri bndenmı bahsedıo acaba :)))))))))))))))))))
anaaaaaaaaaaaaamm nerdesıns en bakım .... buarada o posta kutunu acıcık bosalt mesaj atıyım doluluktan gıtmıyor bacm
bnde dıorum nıe bnı kımse sallamıo DDDD kendı kendıme bı trıplere grdım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hey allahım yaaa ne tuhaf kadınsın :) buarada sen kac yıllık evlıydın bebısım daha yenıydın dıme sen
3 dadlum 22 yasındayım
:)
tamam canım ... eee napıyon ne edıyon
napım takılıom ole olcakmı bu ay bakalım cok sters yaptım ya
bak guzel kardesım stes yapma lutfen tecrube konusuyor burda 5 yıldır stres yapıyorumda benım oluyor mu...cıkssss o yuzden sende azıcık rahat ol bılıyorum cok zor senı cok ıyı anlıyorum haklısında ama ınan kendını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyor bu durumun
ole ama ne bılım ya sende yok dımı daha inş olur ya