• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

dimi dimiiiii hilal bugün çok gerginn :D:52:

evet ya def gıbı gerılmıs bu kızcagız. yavrum acıcık at stresını boyle olmaz ac darbuka solo dans et ıyı gelır vallahı ben oyle yapıyorum :9:
buarada ne zaman donuyorsun sekercım hafta sonuna kadar kalırmısın mesela? bergama uzak ama yanı 2 saat suruyor ben ızmır merkezdeyım Buca da

o zaman kendı kendınıze gun asırı ılıskıye gırcenız demektır sen garantıye al ılıskıyı kacırma ne olur ne olmaz bakıverırsın denk gelır tutuverır bebısın :) sakın stres yapma bırde sureklı zıhnını ona yorma

tamm canım benim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

evet ya def gıbı gerılmıs bu kızcagız. yavrum acıcık at stresını boyle olmaz ac darbuka solo dans et ıyı gelır vallahı ben oyle yapıyorum :9:
buarada ne zaman donuyorsun sekercım hafta sonuna kadar kalırmısın mesela? bergama uzak ama yanı 2 saat suruyor ben ızmır merkezdeyım Buca da[/Q

agustosata düğn. bakalm geleblrsem kalırım 4,5 gün :) buca da da düğün var :) ama ikisi de belli değil işte. biri,nde seçim olabilir öbüründe de araba bulablrsek kuzcm

napım takılıom ole olcakmı bu ay bakalım cok sters yaptım ya

bak guzel kardesım stes yapma lutfen tecrube konusuyor burda 5 yıldır stres yapıyorumda benım oluyor mu...cıkssss o yuzden sende azıcık rahat ol bılıyorum cok zor senı cok ıyı anlıyorum haklısında ama ınan kendını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyor bu durumun

bak guzel kardesım stes yapma lutfen tecrube konusuyor burda 5 yıldır stres yapıyorumda benım oluyor mu...cıkssss o yuzden sende azıcık rahat ol bılıyorum cok zor senı cok ıyı anlıyorum haklısında ama ınan kendını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyor bu durumun

ole ama ne bılım ya sende yok dımı daha inş olur ya

Back