- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi hilalkahraman
sen ne ıs yapıosun tatlım
hemşireyımm canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne ıs yapıosun tatlım
hemşireyımm canım :)
hmm anladım nobet falan olunca zor olur senn durum ne bebek varmı hıc ???
yokk ılk olacakk nasıpp olursaa :)
inş rabbım ısteyen herkesın gonlune versın kac yılllk ewlısın ne kullanıosun ılac olarak yada bıtkısel falan
Kizlar bana da çare bulun nolur.  ben şimdi doktordn geldim ve geçen ay kalan yumurta kalıntım bu ay kiste dönüşmüş  4.80 buyuklgde. doktor da bana doğum kontrol hapi verdi. Cildircak.gibiym en son isteyecgm şey. Klomen kistimi buyuturmus sizce ne yapmalıyım. Ben başka doktora da gidicm ama başına gelen varmı böyle bişey ((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte bnde bunu dıorum bu klomen daha sonra sında zarar verıo yomus 3 4 kes kullanımdan sonra bunlar oluo mus sen bı bulent tırasa maıl at bn attım derdımı dınledı yanı sekreterı aradı klomen cokta ıı deıl dede yumurtalar buyuyo sonra kıst oluo dedı sende baska doktrlarlada konus bı cnm uzulme
kurbusiiim hosgeldin gel sene takil buraya hayatini yasa.bana burasi cok iyi geldi :))) nasilsin canim? Gene mi senin kurmizilar geliyooo bi ayda gelmicez demiyorlar ha ne yuzsuzler yavvv![]()
canımmm bu yazını görünce şok oldumMerhaba arkadaşlar bende dün 3.düşüğümü yaşadım çok zor Rabbim duysun sesimizi inş![]()
canımmm bu yazını görünce şok oldum
hamile kalamamak büyük üzüntü evet ama hamile kalıp o mutluluğu yaşayıp o hevesin kırılmasıda çok yıkıcıdır eminim..
sabret canım sabretmekten başka çaremiz yok
Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun bide böyle düşün
ben 2 senedir çırpınıyorum ama malesef her ay hüsran her ay gözyaşı
allah nasip edecek hepimize ben inanıyorum.
sen biraz dinlendir kuzum kendini düşünmemeye çalış
kendini toparlamaya çalış
rabbim yardımcın olsun![]()
dediğim gibi allah yardımcın olsun yaşamayan bilemez elbetAllah razı olsun canım evet canından can gidiyor gerçekten ben yıkıldım inş bu günler geçecek mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alacağız inanıyorum ben hamile kaldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama olupta kaybetmek daha acı...
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...![]()
takılırım sevdim burayı
kırmızılarım gelmedi ama sinyalleri verdi aman napayım gelsin bakalım.![]()
canım coffecım gecen aydan kalma yada olusmus bır kıstın var mıydı? ılk ayın mı klomende?Kizlar bana da çare bulun nolur.  ben şimdi doktordn geldim ve geçen ay kalan yumurta kalıntım bu ay kiste dönüşmüş  4.80 buyuklgde. doktor da bana doğum kontrol hapi verdi. Cildircak.gibiym en son isteyecgm şey. Klomen kistimi buyuturmus sizce ne yapmalıyım. Ben başka doktora da gidicm ama başına gelen varmı böyle bişey ((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba.ben bu ay menogon iğne kullandım.8 gün boyunca.ama 10 günde yumurtam 25 mm olmuş.dün çatlatmaiğnesi oldum.ayrıca 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 7 mm yumurtam vardı.acaba diyorumki bu 25 mm lik yumurtam kist olsa bile diğerleri büyür ve çatlarmı.