• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

inş rabbım ısteyen herkesın gonlune versın kac yılllk ewlısın ne kullanıosun ılac olarak yada bıtkısel falan

9 ylık evlıyım 5 aydır bebek ıstıyoruz adetlerım cok duzenlıdır hormanlarımda sıkıntı yokk doktor kontrolune gıtmedım hıcc oncesınde yumurtalıklarında sıkıntı yok demıstıı ben o yuzden hıc bırsey kullnmıyorumm suan sadece ovulasyon testı kullandımm bu ayy :27::27::27::27:

Kizlar bana da çare bulun nolur.  ben şimdi doktordn geldim ve geçen ay kalan yumurta kalıntım bu ay kiste dönüşmüş  4.80 buyuklgde. doktor da bana doğum kontrol hapi verdi. Cildircak.gibiym en son isteyecgm şey. Klomen kistimi buyuturmus sizce ne yapmalıyım. Ben başka doktora da gidicm ama başına gelen varmı böyle bişey ((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bana da çare bulun nolur.  ben şimdi doktordn geldim ve geçen ay kalan yumurta kalıntım bu ay kiste dönüşmüş  4.80 buyuklgde. doktor da bana doğum kontrol hapi verdi. Cildircak.gibiym en son isteyecgm şey. Klomen kistimi buyuturmus sizce ne yapmalıyım. Ben başka doktora da gidicm ama başına gelen varmı böyle bişey ((((

işte bnde bunu dıorum bu klomen daha sonra sında zarar verıo yomus 3 4 kes kullanımdan sonra bunlar oluo mus sen bı bulent tırasa maıl at bn attım derdımı dınledı yanı sekreterı aradı klomen cokta ıı deıl dede yumurtalar buyuyo sonra kıst oluo dedı sende baska doktrlarlada konus bı cnm uzulme

Bebeğim görüyormsn ne bekliyodum ne çıktı yaa :(((((

işte bnde bunu dıorum bu klomen daha sonra sında zarar verıo yomus 3 4 kes kullanımdan sonra bunlar oluo mus sen bı bulent tırasa maıl at bn attım derdımı dınledı yanı sekreterı aradı klomen cokta ıı deıl dede yumurtalar buyuyo sonra kıst oluo dedı sende baska doktrlarlada konus bı cnm uzulme

İçmek istemiyrm zaten hiç o hapi :'(

Merhaba arkadaşlar bende dün 3.düşüğümü yaşadım çok zor Rabbim duysun sesimizi inş :43:
canımmm bu yazını görünce şok oldum
hamile kalamamak büyük üzüntü evet ama hamile kalıp o mutluluğu yaşayıp o hevesin kırılmasıda çok yıkıcıdır eminim..
sabret canım sabretmekten başka çaremiz yok
Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun bide böyle düşün
ben 2 senedir çırpınıyorum ama malesef her ay hüsran her ay gözyaşı
allah nasip edecek hepimize ben inanıyorum.
sen biraz dinlendir kuzum kendini düşünmemeye çalış
kendini toparlamaya çalış
rabbim yardımcın olsun :14::14:

canımmm bu yazını görünce şok oldum
hamile kalamamak büyük üzüntü evet ama hamile kalıp o mutluluğu yaşayıp o hevesin kırılmasıda çok yıkıcıdır eminim..
sabret canım sabretmekten başka çaremiz yok
Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun bide böyle düşün
ben 2 senedir çırpınıyorum ama malesef her ay hüsran her ay gözyaşı
allah nasip edecek hepimize ben inanıyorum.
sen biraz dinlendir kuzum kendini düşünmemeye çalış
kendini toparlamaya çalış
rabbim yardımcın olsun :14::14:

Allah razı olsun canım evet canından can gidiyor gerçekten ben yıkıldım inş bu günler geçecek mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alacağız inanıyorum ben hamile kaldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama olupta kaybetmek daha acı...

Allah razı olsun canım evet canından can gidiyor gerçekten ben yıkıldım inş bu günler geçecek mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alacağız inanıyorum ben hamile kaldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama olupta kaybetmek daha acı...
dediğim gibi allah yardımcın olsun yaşamayan bilemez elbet
ama her ay beklemek hiç hamile kalamamak
acaba ben hiç anne olamayacak mıyım diye düşünmekte çok acı
:14::14:

Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...:43::43::43::43:

Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. canım benim içim çok kötü oldu yazdığını okuyunca inşallah evlat sahibi olursunuz sizde.
genelde duyduğum şey şu o çocuğum olmuyor psikolojisini kesinlikle üstünüzden atmalısınız. stres sıkıntı üzüntü o psikoloji emin olun seni de eşini de ciddi derecede etkiliyordur. tedavi sonucu mutlu haberlerinizi buradan okuruz inşallah yine.
bol bol dua edin Allah dualarınızı kabul etsin.
bir arkadaşımın akrabası 7-8 yıldır çocuğu olsun diye bekliyordu. geçen gün bebeklerini kucaklarına aldılar. size de nasip olur inşallah ben de bir anne adayı olarak içten dua ediyorum şu an sizin için.

ne guzel yazmıssın arkadasım cevabın ıcın cok tesekkur ederım. Rabbım hepımızın Dualarını kabul eder ınsaALLAH ve her cifte annelıgı babalıgı nasıp eder :) arkadasınızın bebeklerıde hayırlısı evlatlar olur ınsaALLAH ALLAH Annesıne Babasına sevdıklerıne bagıslasın

canım coffecım gecen aydan kalma yada olusmus bır kıstın var mıydı? ılk ayın mı klomende?

kızlar merhaba.ben bu ay menogon iğne kullandım.8 gün boyunca.ama 10 günde yumurtam 25 mm olmuş.dün çatlatmaiğnesi oldum.ayrıca 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 7 mm yumurtam vardı.acaba diyorumki bu 25 mm lik yumurtam kist olsa bile diğerleri büyür ve çatlarmı.

kızlar merhaba.ben bu ay menogon iğne kullandım.8 gün boyunca.ama 10 günde yumurtam 25 mm olmuş.dün çatlatmaiğnesi oldum.ayrıca 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 7 mm yumurtam vardı.acaba diyorumki bu 25 mm lik yumurtam kist olsa bile diğerleri büyür ve çatlarmı.

hayırlısı olsun arkadasım ya :) ınsaALLAH bebısın gelı bu ay . canım sen asılama mı yaptırcan yoksa evde kendılıgınden gun asırı ılıskıye mı gıreceksınız? eger asılama degılse sen ıgneden sonra adet olmanı gerektıren gune kadar gun asırı degerlendır arkadan gelenler buyuyup kendılıgınden catlayabılır canım.

Back