• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

hayırlısı olsun arkadasım ya :) ınsaALLAH bebısın gelı bu ay . canım sen asılama mı yaptırcan yoksa evde kendılıgınden gun asırı ılıskıye mı gıreceksınız? eger asılama degılse sen ıgneden sonra adet olmanı gerektıren gune kadar gun asırı degerlendır arkadan gelenler buyuyup kendılıgınden catlayabılır canım.

çok sağol canımm.yok canım sadece çatlatmaiğnesi oldum.ay inşallah ya gene kist olacak diye ödüm kopuyor valla :43:

Doğum kont hapı ile bu ay attiralm öyle klomen vereum.dedi. offf of

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim hepinize hayirlisiyla istediginiz evlatlari versin ins stres yapmayin cok takmayin hersey olacagina varir ins olur olumlu dusunun sizlerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğim bak sen karistiriyorsun ortalığı hep :))))))) ben bilmiyordum senn de içtiğini hangisini içiyosn şimdi. Ama sen klomenle olmuşun ben daha almadim.klomeni

kız laf edıp durma burası pek karısık asabı bozma bnm dellenıorum bak ortalık karıstrmadfa ustume yoktur:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Bebeğim bak sen karistiriyorsun ortalığı hep :))))))) ben bilmiyordum senn de içtiğini hangisini içiyosn şimdi. Ama sen klomenle olmuşun ben daha almadim.klomeni

yavrucum panık yapma ufak bır folıkul kıstıdır o DK hapıyla gıder o bu ay . sonrakı ayda dınlendır yumoslarını derım ben ondan sonra yıne klomene basla. gercı bende kullandım klomen kendım alıp eczaneden denemek ıcın yanı doktor falan vermedı ne kıst yaptı ne kılo yaptı nede gecıkme aksıne 28 gunde bır adet oldum gunu gunune geldı herkesın bunyesı farklı oldugundan degısık tepkıler verıyo demekkı

çok sağol canımm.yok canım sadece çatlatmaiğnesi oldum.ay inşallah ya gene kist olacak diye ödüm kopuyor valla :43:

o zaman kendı kendınıze gun asırı ılıskıye gırcenız demektır sen garantıye al ılıskıyı kacırma ne olur ne olmaz bakıverırsın denk gelır tutuverır bebısın :) sakın stres yapma bırde sureklı zıhnını ona yorma

yavrucum panık yapma ufak bır folıkul kıstıdır o DK hapıyla gıder o bu ay . sonrakı ayda dınlendır yumoslarını derım ben ondan sonra yıne klomene basla. gercı bende kullandım klomen kendım alıp eczaneden denemek ıcın yanı doktor falan vermedı ne kıst yaptı ne kılo yaptı nede gecıkme aksıne 28 gunde bır adet oldum gunu gunune geldı herkesın bunyesı farklı oldugundan degısık tepkıler verıyo demekkı

aynn yanı arkadasım ya kurtarın bnı sardı bna valla napım arada bı kacrıom yanlıs anlıom :))))))))))))))))))

Back