• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

hilal bak ne buldum..

Merhabalar...
hamile kalırsam mutlaka bu foruma yazmaya karar vermiştim... Şükürler olsun hamileyim... Paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama son ayımda (yani hamile kaldığım ay) bir arkadaşım bir müzik gönderdi, bunu her gün dinle ve dinlerken bebeğini hayal et dedi...Kendisi bilinçaltıyla, içe dönük konuşmalarla ilgili araştırma yapan, kurslara giden biri...Ne yalan söyleyeyim çok inanmadım ama dediğini de yaptım...Bilmiyorum belki yalnızca tesadüftür ama o ay hamile kaldım...Arkadaşım sen 5. oldun dedi...Size linkini göndereceğim müziğin...Zaten çok güzel bi parça, dinlemek hoşunuza gidecek...En kısa zamanda güzel haberi almanızı diliyorum...
Pachelbel - Canon In D Major. Best version. - YouTube

alınıtıdır.

ne dersin??????

hehee tesadüfe bak. bu şarkı benim düğün giriş müziğimdi, ben seçmiştim. ayrıca da müzik listemde var sık sık dinlerim. ama dinlerken hiç bebişi düşünmemiştim. bi deneyim. bebiş olsun diye neler neler denemiyoruz ki bu da eksik kalmasın:9:

bn de olmadım daha adet eger olursam buay adetın ıkıncı gunu bal çörektu tarcın karısımını yapcm ıns olmustr ya

Bebeğim bende bu ay soğan kürü kullandım yarın tam 15 gün olacak yarında içip bırakıcam ayın 22 sinde adet olucam inş. olmam dua edelim. eğer ki olursam Böğürtlen kökü kürünü denicem. Bu arada doktor randevularımı ayarladım tedaviye başlicam

Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...:43::43::43::43:

içimden ne geciyosa sen yazmısın buraya arkadasım :(((( kafayı yemek uzereyım

içimden ne geciyosa sen yazmısın buraya arkadasım :(((( kafayı yemek uzereyım

bızı bızden baska kımse anlamaz zaten. herkes olur olur der takma kafana der nasıp der bunu soyleyenlerde ceket atsan ustune hamıle kalan cınslerden . saglık olsun demekten baska bırey gelmez . hatta bır gun bır arkadasıma elımden bırsey gelmez demıstım de bana cok kızmıstı olurmu dedı ellerını ac Rabbıne bol bol Dua et bundan daha guzelımı var dedı bende onu yapıyorum. Hersey ALLAHtan dıyorum

moralım bozuk canım sıkılıyor..yıne yapacak bısey bulamadım buraya yazmak ıstedım ıcımden gecenlerı nezaman neyın ıyısını dusunsem kötusu gelıyor basıma.. hersey hayal sankı,sadece hayal kurup kendımı heveslendırmekten baska bısey yaptıgım yok gıbı.. ah bı bebegım olsa nasılda gulerım bu hallerıme.. annelik! anne olmak! hıc bılmıyorum nasıl bısey anneler nasıl sever, ben 7 yasımda kaybettım annemı en cok yanımda olması gereken zamanda.. sımdı yıne annem var ALLAH BIN KERE RAI OLSUN AMA
öz annemı oyle ozledımkı.. kendı kendıme konusur oldum bu aralar. aglaya aglaya bak anne sen uc evladını gerıde bıraktın bense o yaslarda bıle ben yavrumu hıc bırakmıcam dıye buyuttum kendımı ama olmuyor ıste... hep bu zamana kadar benım bebegım cok sanslı olacak ona cok ıyı bakıcam dıye hayaller kurdum sımdı hersey cok uzak gelıyor... en yakınıma anlatamaz oldum derdımı kım anlarkı benı zaten nede kolay soylemesı. 'olur olur daha erken ' bırısı boyle tesellı verırken dıgerlerı ne duruyosun yapsana der. ne yapıyoruz pardon yemek mı temızlık mı yap deyınce yapılıyor sanki., sahi bizim elimizde olsa onları konustururmuyuz hıc onlar kımkı... dua dua dua tek carem tek avuntum belki daha erken bunlarsa benım kuruntum belkıde ben kendı kendımı cıkmaza sokuyorum tek bıldıgım yasıyor ama sankı nefes almıyorum.. yıne bı arkadasım yıne hamılelık haberı sevınsem mı uzulsem mı bende sasırdım kendımı.. ah anne ahhh hangısı zor senın gıbı 3 evladını gerıde bırakmak mı yoksa onlara hıc sahip olamamak mı? asla vazgecmıycem senın bana yasatamadıklarını ben evlatlarıma kat kat yasatıcam anne söz verıyorum... hıc bısey zoruma gıtmeyecek söylemesi kolay ama hepsi gecicek. ALLAHIM SEN BIZI BI BASIMIZA BIRAKMA,EĞER SEN KALDIRIRSAN,KİMSE DÜŞÜREMEZ BİZLERİ.. SENDEN UMUDUNU KESENLERE KATMA. SEN Kİ KAPKARA GECEDE KARANLIK TASIN USTUNDEKI KAP KARA KARINCANIN BILE AYAK İZİNİ GÖRENSIN. KALPLERİMİZİ EN İYİ BİLENSİN SEN BIZIM DUALARIMIZI GERI CEVIRME.ELİMDEN GELEN HERSEYI YAPIYORUM BIKMAM USANMAN HERSEYA AMENNA AMA SEN BENI BI BASIMA BIRAKMA AMİN AMİN AMİN..!

• Beğen
Reactions: BBD
belli bir sebebi yok sebepsiz infertilite diyorlar. Iki asilama yaptirdim olmadi cok agladim kendimi eve hapsettin yine olan bana oldu 5-6 aydir herseyi biraktim biraz dinlenmem lazim ALLAH sabrini veriyor mayisda klomen deniycem 3 ay o da olmaza birakicam ugrasmayi. Tup deniycek maddi gucum yok cunki.bakalim zaman neyi gosterecek ,sende durumlar nedir canim

belli bir sebebi yok sebepsiz infertilite diyorlar. Iki asilama yaptirdim olmadi cok agladim kendimi eve hapsettin yine olan bana oldu 5-6 aydir herseyi biraktim biraz dinlenmem lazim ALLAH sabrini veriyor mayisda klomen deniycem 3 ay o da olmaza birakicam ugrasmayi. Tup deniycek maddi gucum yok cunki.bakalim zaman neyi gosterecek ,sende durumlar nedir canim

Cnm rahatla biraz bu kadar kendini yiyip bitirme ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşior biliorum takmamak zor ama kendinide bu kadar yıpratma mutlaka bigun sennde bebişin olacak bu şekilde duşun bak hiç bi sebebide yokmuş demekki fazla dusunuosun takıosun ondn bide cnm esinede bakildimi sperm durumuna filan yada olması için yaptıgın bişey oldumu esin için keçi boynuzu kendin için incir kuru filan hiç denedinmi benm durumuma gelincede bnm bi oglum var iki buçuk yasında istedgm anda hemn olmuştu ovulasyon gunumu hesaplayarak yaptık ve tuttu şuandda ikinciyi dusunuoruz ama uç dort aydır gununu denk getiremedik doktora gittm hiç bi problem yok simdi ovulasyon testine basladım bu ay bekliorum cnm inş bi an once sende bende kavuşuruz bebişlerimize

Cnm rahatla biraz bu kadar kendini yiyip bitirme ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşior biliorum takmamak zor ama kendinide bu kadar yıpratma mutlaka bigun sennde bebişin olacak bu şekilde duşun bak hiç bi sebebide yokmuş demekki fazla dusunuosun takıosun ondn bide cnm esinede bakildimi sperm durumuna filan yada olması için yaptıgın bişey oldumu esin için keçi boynuzu kendin için incir kuru filan hiç denedinmi benm durumuma gelincede bnm bi oglum var iki buçuk yasında istedgm anda hemn olmuştu ovulasyon gunumu hesaplayarak yaptık ve tuttu şuandda ikinciyi dusunuoruz ama uç dort aydır gununu denk getiremedik doktora gittm hiç bi problem yok simdi ovulasyon testine basladım bu ay bekliorum cnm inş bi an once sende bende kavuşuruz bebişlerimize
zaten artık takmıyorum pınarcım ugasmıyorumda. ıncır kurunu ben yapamam ama nasıpse bal tarcın ç.otunu denıycem. esımdede sorun yok canım tahlıllerı temız cıkıyor. ALLAH evladını sana bagıslasın ınsaALLAH ıkıncısıde sorunsuz gelir hemen ;)

zaten artık takmıyorum pınarcım ugasmıyorumda. ıncır kurunu ben yapamam ama nasıpse bal tarcın ç.otunu denıycem. esımdede sorun yok canım tahlıllerı temız cıkıyor. ALLAH evladını sana bagıslasın ınsaALLAH ıkıncısıde sorunsuz gelir hemen ;)

İnş cnm incir kurunu neden yapamiomusun

Anladım cnm geçmiş olsun bebişinn olmamasıyla hastaliginin bi alakası varmi

hıcbır alakası yok canım Seke hastalıgı gebelıge engel degıl. sadece hamıle kalınca dıyabet hastaları ayda bır gıdıyorsa kontrole o donemle 15 de 1 gidıyor malum ınsulın kullanmak zorundayız o zaman. tek farkı bu

hıcbır alakası yok canım Seke hastalıgı gebelıge engel degıl. sadece hamıle kalınca dıyabet hastaları ayda bır gıdıyorsa kontrole o donemle 15 de 1 gidıyor malum ınsulın kullanmak zorundayız o zaman. tek farkı bu

Anladım tatlım ozmn ne diyim ovulasyon testi filan al yap ne biliyim yumurta takibi fikan yaptır belki denemişindir bunları bilmiorum ama arstır elinden geleni stres yapmadan olacakmiş gbi dusunerek yap

Anladım tatlım ozmn ne diyim ovulasyon testi filan al yap ne biliyim yumurta takibi fikan yaptır belki denemişindir bunları bilmiorum ama arstır elinden geleni stres yapmadan olacakmiş gbi dusunerek yap

doktorum suan ızınde o yuzen bu ay baslıyamıyorum nasıpse mayıs adetımle bırlıkte klomen-progestan denıycez 2-3 ay bu sekılde takıbe alarak ılıskı gununu tespıt edıcez bakalım bırde bunu denıyeyım dıyorum Doktorumda cok ısrarcı bu konuda ALLAHın ıznı ıle olusa ne mutlu bana olmazsada rabbım nasıp etmedı dıcyem ne yapalım. bunun yanı sıra KURAN okuyorum ALLAH kabul ederse bol bol Dua edıyorum . eskısı kadarda stre yapmıyorum zaten.
Buarada aılem yanıma gelıcem bır kac ay bende kalacaklar kafamı ıyıce dagıtırım zaten .
hakkımızda hayırlı neyse o olsun.

doktorum suan ızınde o yuzen bu ay baslıyamıyorum nasıpse mayıs adetımle bırlıkte klomen-progestan denıycez 2-3 ay bu sekılde takıbe alarak ılıskı gununu tespıt edıcez bakalım bırde bunu denıyeyım dıyorum Doktorumda cok ısrarcı bu konuda ALLAHın ıznı ıle olusa ne mutlu bana olmazsada rabbım nasıp etmedı dıcyem ne yapalım. bunun yanı sıra KURAN okuyorum ALLAH kabul ederse bol bol Dua edıyorum . eskısı kadarda stre yapmıyorum zaten.
Buarada aılem yanıma gelıcem bır kac ay bende kalacaklar kafamı ıyıce dagıtırım zaten .
hakkımızda hayırlı neyse o olsun.

Biran once kavuşursun bebişine cnm hakkında hayırlısı olsun

ben de kaç kez doktora çıktım hiçbişeyim yokmuş.sperm örneği aldılar sayı oldukça fazla dedıler.jel kullanıyordum onu da bıraktım bekliyorum sabaha kadar ilişki sonrası.pekı neden olmuyor.bir sorun yoksa neden olmuyor.bende çok çaresız durumdayyım :(

Back