- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
iim cok sukur noldu hyr olsun ıns
cok sukur saglık problemı yok ıyı kotu gecınıyoruz ama BEBEK eksık işte sureklı bır yanım eksık kalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iim cok sukur noldu hyr olsun ıns
hilal bak ne buldum..
Merhabalar...
hamile kalırsam mutlaka bu foruma yazmaya karar vermiştim... Şükürler olsun hamileyim... Paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama son ayımda (yani hamile kaldığım ay) bir arkadaşım bir müzik gönderdi, bunu her gün dinle ve dinlerken bebeğini hayal et dedi...Kendisi bilinçaltıyla, içe dönük konuşmalarla ilgili araştırma yapan, kurslara giden biri...Ne yalan söyleyeyim çok inanmadım ama dediğini de yaptım...Bilmiyorum belki yalnızca tesadüftür ama o ay hamile kaldım...Arkadaşım sen 5. oldun dedi...Size linkini göndereceğim müziğin...Zaten çok güzel bi parça, dinlemek hoşunuza gidecek...En kısa zamanda güzel haberi almanızı diliyorum...
Pachelbel - Canon In D Major. Best version. - YouTube
alınıtıdır.
ne dersin??????
cok sukur saglık problemı yok ıyı kotu gecınıyoruz ama BEBEK eksık işte sureklı bır yanım eksık kalıyor
bn de olmadım daha adet eger olursam buay adetın ıkıncı gunu bal çörektu tarcın karısımını yapcm ıns olmustr ya
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
içimden ne geciyosa sen yazmısın buraya arkadasım ((( kafayı yemek uzereyım
Canim 4 yilimi doldurcam ekimde ALLAH nasip ederse. Aynen rabbim ol desin hepimizin bebisleri gelsin insaALLAH.
belli bir sebebi yok sebepsiz infertilite diyorlar. Iki asilama yaptirdim olmadi cok agladim kendimi eve hapsettin yine olan bana oldu 5-6 aydir herseyi biraktim biraz dinlenmem lazim ALLAH sabrini veriyor mayisda klomen deniycem 3 ay o da olmaza birakicam ugrasmayi. Tup deniycek maddi gucum yok cunki.bakalim zaman neyi gosterecek ,sende durumlar nedir canim
belli bir sebebi yok sebepsiz infertilite diyorlar. Iki asilama yaptirdim olmadi cok agladim kendimi eve hapsettin yine olan bana oldu 5-6 aydir herseyi biraktim biraz dinlenmem lazim ALLAH sabrini veriyor mayisda klomen deniycem 3 ay o da olmaza birakicam ugrasmayi. Tup deniycek maddi gucum yok cunki.bakalim zaman neyi gosterecek ,sende durumlar nedir canim
zaten artık takmıyorum pınarcım ugasmıyorumda. ıncır kurunu ben yapamam ama nasıpse bal tarcın ç.otunu denıycem. esımdede sorun yok canım tahlıllerı temız cıkıyor. ALLAH evladını sana bagıslasın ınsaALLAH ıkıncısıde sorunsuz gelir hemenCnm rahatla biraz bu kadar kendini yiyip bitirme ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşior biliorum takmamak zor ama kendinide bu kadar yıpratma mutlaka bigun sennde bebişin olacak bu şekilde duşun bak hiç bi sebebide yokmuş demekki fazla dusunuosun takıosun ondn bide cnm esinede bakildimi sperm durumuna filan yada olması için yaptıgın bişey oldumu esin için keçi boynuzu kendin için incir kuru filan hiç denedinmi benm durumuma gelincede bnm bi oglum var iki buçuk yasında istedgm anda hemn olmuştu ovulasyon gunumu hesaplayarak yaptık ve tuttu şuandda ikinciyi dusunuoruz ama uç dort aydır gununu denk getiremedik doktora gittm hiç bi problem yok simdi ovulasyon testine basladım bu ay bekliorum cnm inş bi an once sende bende kavuşuruz bebişlerimize
zaten artık takmıyorum pınarcım ugasmıyorumda. ıncır kurunu ben yapamam ama nasıpse bal tarcın ç.otunu denıycem. esımdede sorun yok canım tahlıllerı temız cıkıyor. ALLAH evladını sana bagıslasın ınsaALLAH ıkıncısıde sorunsuz gelir hemen
tip 2 diyabet hastasiyim canim ben . Tatli yasak .aslinda balda yasak ama zor bela doktorumu ikna ettim cay kasiginin ucuyla yiyebilcem :)
tip 2 diyabet hastasiyim canim ben . Tatli yasak .aslinda balda yasak ama zor bela doktorumu ikna ettim cay kasiginin ucuyla yiyebilcem :)
Anladım cnm geçmiş olsun bebişinn olmamasıyla hastaliginin bi alakası varmi
hıcbır alakası yok canım Seke hastalıgı gebelıge engel degıl. sadece hamıle kalınca dıyabet hastaları ayda bır gıdıyorsa kontrole o donemle 15 de 1 gidıyor malum ınsulın kullanmak zorundayız o zaman. tek farkı bu
Anladım tatlım ozmn ne diyim ovulasyon testi filan al yap ne biliyim yumurta takibi fikan yaptır belki denemişindir bunları bilmiorum ama arstır elinden geleni stres yapmadan olacakmiş gbi dusunerek yap
doktorum suan ızınde o yuzen bu ay baslıyamıyorum nasıpse mayıs adetımle bırlıkte klomen-progestan denıycez 2-3 ay bu sekılde takıbe alarak ılıskı gununu tespıt edıcez bakalım bırde bunu denıyeyım dıyorum Doktorumda cok ısrarcı bu konuda ALLAHın ıznı ıle olusa ne mutlu bana olmazsada rabbım nasıp etmedı dıcyem ne yapalım. bunun yanı sıra KURAN okuyorum ALLAH kabul ederse bol bol Dua edıyorum . eskısı kadarda stre yapmıyorum zaten.
Buarada aılem yanıma gelıcem bır kac ay bende kalacaklar kafamı ıyıce dagıtırım zaten .
hakkımızda hayırlı neyse o olsun.
Biran once kavuşursun bebişine cnm hakkında hayırlısı olsun