- 6 Ekim 2011
- 27
- 0
-
- Konu Sahibi goncaguler
cildinde iltihaplı sivilcemi var yoksa alerji tarzı kırmızı kırmız sivilcemi
geçen gün internette bir peeling buldum ciltteki kırmızılığa ve sivilceye iyi geliyormuş ." neutrogena pink grapefruit daily scrup "
karma ciltler için diyor .ben alıp deniycem en kısa sürede bakalım bi faydası olacakmı .sonucu paylaşırım inş.
geçen gün internette bir peeling buldum ciltteki kırmızılığa ve sivilceye iyi geliyormuş ." neutrogena pink grapefruit daily scrup "
karma ciltler için diyor .ben alıp deniycem en kısa sürede bakalım bi faydası olacakmı .sonucu paylaşırım inş.
kızlar bu ara gündemede çokca bulunan bi maske war onu denediniz mi deneyen warsa önerileri bekliyorum
kızlar bu ara gündemede çokca bulunan bi maske war onu denediniz mi deneyen warsa önerileri bekliyorum
Cildiniz neden kötü tek nedeni var yedikleriniz..Ne yerseniz cilt onu yansıtır.Sorunlu olanlar lütfen kızartma kuruyemiş çikolata özelliklen çikolata cildin baş düşmanı...Çikolata yediğim an divil divil oluyor..Hazır gıdaların içerdiği maddelere vücut kabartı ya da sivilceyle cevap veriyor.Çözüm şu nefsimize hakim olup bunları yememek kendi yaptığımız yiyecekleri yemek iyi uyumak(çoktan ziyade derin uyumak) fazla üzülmemek kendimizi fazla eleştirmemek..ve sipor hep söylediğim gibi..Sitreste cildi mahvediyor ve tabiki makyajda cildi bozuyor..
Bunlara dikkat edin özellikle yediklerinize cildiniz mis gibi olur.Bir komşumuz kızlarına asla tatlı yedirmiyor ve çok ilginç ki kızların cildi pürüzsüz tatlının batırdığını düşünüyor kendi hiç tatlı yememiş hem kilosu mükemmel hem de cildi gerçekten öyle!
öyle diyosunda canım dayanılmıyorki inasanın canı yemek istiyo. bşka bi çözüm olmalı ya
hanımlar benim cildim çok hassas. ve yüzüm sivilceler siyah noktalar lekelerle dolu ben bu durumdan oldukca rahatsızım doktora gidiyorum tedavi için bir sürü kremler söylüyo alıyorum kullanıyorum ama hiç bi faydasını göremiyorum. yani bi kaç gün iyi gibi gözüküyor sonra eski haline geri dönüyor bu durumu sürekli yaşıyorum. artık bıktım pürüzsüz cilttler görünce kıskanıyorum bende bebek gibi bir cilde yüze sahip olmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum