Güneş Kremleri cildimden memnun değilm

Güneş kremleri, bronzlaşma

goncaguler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
27
0
hanımlar benim cildim çok hassas. ve yüzüm sivilceler siyah noktalar lekelerle dolu ben bu durumdan oldukca rahatsızım doktora gidiyorum tedavi için bir sürü kremler söylüyo alıyorum kullanıyorum ama hiç bi faydasını göremiyorum. yani bi kaç gün iyi gibi gözüküyor sonra eski haline geri dönüyor bu durumu sürekli yaşıyorum. artık bıktım pürüzsüz cilttler görünce kıskanıyorum bende bebek gibi bir cilde yüze sahip olmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

aynı durum bendede var yüzüm hem kuru hem sivilceli kırmızı kırmızı oluyor yanaklarım saçma sapan bir durum yani bende napıcam diye düşünüyorum

cildinde iltihaplı sivilcemi var yoksa alerji tarzı kırmızı kırmız sivilcemi

iltihaplı da oluyo ama özel günlerde yaglı bi de cildim o yüzden çıkıyo biraz geçmesi uzun sürüyo. ewet alerji tarzı kırmızı sivilceler var ben onlardan rahatsız oluyorum. hatta suan yüzünde var ve aynaya bakamıyorum.

geçen gün internette bir peeling buldum ciltteki kırmızılığa ve sivilceye iyi geliyormuş ." neutrogena pink grapefruit daily scrup "
karma ciltler için diyor .ben alıp deniycem en kısa sürede bakalım bi faydası olacakmı .sonucu paylaşırım inş.

kızlar bu ara gündemede çokca bulunan bi maske war onu denediniz mi deneyen warsa önerileri bekliyorum

teşekkürler canım sonucunu bekliyorum

evet o maske ama benim okuduğum yorumlar hep güzel o kadar övüyorlarki inanıyorum. yani deneyenlerin yorumunu okuduğumda hiç memnun kalmadım diyenei görmedim bilemuorum artık dğru mu yalan mı

internette okadar bilgi kirliliği var ki .ne doğru ne yanlış anlamak zor en iyisi tanıdığın kişilerin tecrübesi .
ya da gözünü karartıp alıp denemek.bilemedim ????
ben yinede maske yerine o bahsettiğim peeling i alıp denemeyi düşünüyorum

Cildiniz neden kötü tek nedeni var yedikleriniz..Ne yerseniz cilt onu yansıtır.Sorunlu olanlar lütfen kızartma kuruyemiş çikolata özelliklen çikolata cildin baş düşmanı...Çikolata yediğim an divil divil oluyor..Hazır gıdaların içerdiği maddelere vücut kabartı ya da sivilceyle cevap veriyor.Çözüm şu nefsimize hakim olup bunları yememek kendi yaptığımız yiyecekleri yemek iyi uyumak(çoktan ziyade derin uyumak) fazla üzülmemek kendimizi fazla eleştirmemek..ve sipor hep söylediğim gibi..Sitreste cildi mahvediyor ve tabiki makyajda cildi bozuyor..

Bunlara dikkat edin özellikle yediklerinize cildiniz mis gibi olur.Bir komşumuz kızlarına asla tatlı yedirmiyor ve çok ilginç ki kızların cildi pürüzsüz tatlının batırdığını düşünüyor kendi hiç tatlı yememiş hem kilosu mükemmel hem de cildi gerçekten öyle!

öyle diyosunda canım dayanılmıyorki inasanın canı yemek istiyo. bşka bi çözüm olmalı ya

canım bende aynı durumdayım hiç bi yöntem fayda etmiyo.. ama şu limon elma sirkesi karışımını denemek istiyorum.

hepimiz aynı durumdan muzdaribiz sanırım ben ergenlik çağnda mahvettğim cildimi düzeltmeye çalşyrm en son benev ürünlerinde karar kıldım biraz dha araştırcm alıp kullanmaya başlarsam sonucu sizede bildiririm.. c vitaminli kremler öneriyolar araştırıyrm hala:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…