Cildi içerden beslemek

Valla kullandıkça işe yaradığını görmeye başladm cidden hem cilde hem bedene iyi geliyomuş ruh halim falan da yükseldi şimdiden memnun kaldımm
Tahmin etmiştim memnun kalacağını gerçekten işe yarıyor çünkü ablamda başladı benle birlikte o da aynı şeyleri söylüyo

Tam ne gibi etkileri oldu sende
cildimde tenimde nemlilik canlılık parlaklık oldu o ışıldama net görülüyo yani eskiye göre baya sağlıklı görünüyo. fiziksel olarak da enerji verdi genel ruh halimi düzenli o da b vitaminleri var içinde o sağlıyo.

Mis gibi yaa ben yeni olmasına rağmen dediğin gibi cildin sağlıklı görünmesini farketim enerjimde modumda da değiişiklik oldu

Yaa bi de bana sor nasıl ihtiyacım vardı anlatamamm ama eczacıya sormayı unuttum ne kadar süre kullanmam lazım

Takviyeleri kullanırken 3 ay kulan 2 ay bırak şeklinde ilerlemeniz lazım. Ara veriliyor dönem dönem

Sivilce karaciğerden gelir, karaciğere de enginar iyi gelir. Her gün alıp uğraşmayacaksanız aktarlarda enginar karahindiba devedikeni besin takviyeleri satılıyor

cildi içten beslemek aslında sağlıklı beslenmektir. Cilt için en kötü şey ve sağlığımız içinde marketlerde satılan işlenmiş, paketli gıdalar. Cips, salam, sosis, abur cuburu minimuma indirip bol sebze, meyve yiyin. Bir de ilik suyu cok iyidir, sonucta kolajen tüketimini arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…