- 10 Mart 2012
- 458
- 221
Tahmin etmiştim memnun kalacağını gerçekten işe yarıyor çünkü ablamda başladı benle birlikte o da aynı şeyleri söylüyoValla kullandıkça işe yaradığını görmeye başladm cidden hem cilde hem bedene iyi geliyomuş ruh halim falan da yükseldi şimdiden memnun kaldımm
Ne kadar süre kullanmak gerek Argivit'i?Tahmin etmiştim memnun kalacağını gerçekten işe yarıyor çünkü ablamda başladı benle birlikte o da aynı şeyleri söylüyo
Ya ben sormayı unuttum eczacıya öğrenmem lazım benim deNe kadar süre kullanmak gerek Argivit'i?
Kolajen dışında takviye bilmiyodum o da bana yaramıyodu sorduğum çok iyi oldu valla.Tahmin etmiştim memnun kalacağını gerçekten işe yarıyor çünkü ablamda başladı benle birlikte o da aynı şeyleri söylüyo
ben hiç denemedim açıkcası denediğim tek takviye buydu ve çok memnunum o yüzden farklı bi arayışa girmiyorumKolajen dışında takviye bilmiyodum o da bana yaramıyodu sorduğum çok iyi oldu valla.
Tam ne gibi etkileri oldu sendeben hiç denemedim açıkcası denediğim tek takviye buydu ve çok memnunum o yüzden farklı bi arayışa girmiyorum
cildimde tenimde nemlilik canlılık parlaklık oldu o ışıldama net görülüyo yani eskiye göre baya sağlıklı görünüyo. fiziksel olarak da enerji verdi genel ruh halimi düzenli o da b vitaminleri var içinde o sağlıyo.Tam ne gibi etkileri oldu sende
Mis gibi yaa ben yeni olmasına rağmen dediğin gibi cildin sağlıklı görünmesini farketim enerjimde modumda da değiişiklik olducildimde tenimde nemlilik canlılık parlaklık oldu o ışıldama net görülüyo yani eskiye göre baya sağlıklı görünüyo. fiziksel olarak da enerji verdi genel ruh halimi düzenli o da b vitaminleri var içinde o sağlıyo.
çok iyi çok sevindim o zaman işe yaramasınaMis gibi yaa ben yeni olmasına rağmen dediğin gibi cildin sağlıklı görünmesini farketim enerjimde modumda da değiişiklik oldu
Yaa bi de bana sor nasıl ihtiyacım vardı anlatamamm ama eczacıya sormayı unuttum ne kadar süre kullanmam lazımçok iyi çok sevindim o zaman işe yaramasına
En az 3 ay kullanmak gerekiyoYaa bi de bana sor nasıl ihtiyacım vardı anlatamamm ama eczacıya sormayı unuttum ne kadar süre kullanmam lazım
Yaa bi de bana sor nasıl ihtiyacım vardı anlatamamm ama eczacıya sormayı unuttum ne kadar süre kullanmam lazım
merhaba en az 3 ay kullanıyoNe kadar süre kullanmak gerek Argivit'i?
Çokk teşekkür ederimTakviyeleri kullanırken 3 ay kulan 2 ay bırak şeklinde ilerlemeniz lazım. Ara veriliyor dönem dönem
Tamam o zaman o şekilde yapıcam bendemerhaba en az 3 ay kullanıyo
Bol bol su da iç ve kesinlikle aksatma devamlılık önemli çünküTamam o zaman o şekilde yapıcam bende
Merhaba. Etkileri nasıl? Sivilceye de iyi gelir mi?Kiperin colajen sabah americanonuza bile koysanız tadını bozmuyor öyle düsünün.