benimki de öyleydi şu an baya nemli parlak duruyo faydası oluyo cidden gıda takviyesininCildim için Sabahları yıkama jeli tonik serum güneş kremi. Akşam da aynısı güneş kremi yerine nemlendirici ooff yoruldum…Elimden geldiğinde düzenli yapıyorum yani ama dediğim gibi cildimi içten beslemek istiyorum
Adı ney acaba bende bakmak istiyorumbenimki de öyleydi şu an baya nemli parlak duruyo faydası oluyo cidden gıda takviyesinin
argivit women bright gold kompleks ismiAdı ney acaba bende bakmak istiyorum
Söyleyince bi içeriğine bakayım dedim de klasik anti aging takviyelerden farklı baya üzüm çekirdeği kavun ekstresi patentli bi çok özel içeriği falan varmış iyiymiş ciddenargivit women bright gold kompleks ismi
aynen faydalarını bende araştırmıştım bi sürü faydasıda varmış. zaten eczacı önermişti banadaSöyleyince bi içeriğine bakayım dedim de klasik anti aging takviyelerden farklı baya üzüm çekirdeği kavun ekstresi patentli bi çok özel içeriği falan varmış iyiymiş cidden
İlgimi çekti açıkcası zaten halsizlik yorgunluk da çekiyorum bi taşla 3-5 kuş olmuş olur belkiaynen faydalarını bende araştırmıştım bi sürü faydasıda varmış. zaten eczacı önermişti banada
Müsait olduğumda bende bi bakıcam ya neymiş iyice merak ettimargivit women bright gold kompleks ismi
evet evet o anlamda çok iyi fincan fincan kahve içmeme gerek kalmıyo :)İlgimi çekti açıkcası zaten halsizlik yorgunluk da çekiyorum bi taşla 3-5 kuş olmuş olur belki
Ben bugün eczaneye uğrayacaktım sorucam bunu da o zaman direkt başlıyorum bende size etkilerini görürsem yazarım buradan. Teşekkür ederim :)evet evet o anlamda çok iyi fincan fincan kahve içmeme gerek kalmıyo :)
rica ederimm kesinlikle burayı da güncelle mutlaka merak ettim etkisi nasıl olcak sende acabaBen bugün eczaneye uğrayacaktım sorucam bunu da o zaman direkt başlıyorum bende size etkilerini görürsem yazarım buradan. Teşekkür ederim :)
Ten kokumuza da etkisi var mıLavanta çayı
Hem ciltteki lekelere hem de saçlara çok iyi geliyor
Önerdiğiniz bir marka var mı?Lavanta çayı
Hem ciltteki lekelere hem de saçlara çok iyi geliyor
Kan tahlili yaptırın belki vitamin eksiğiniz vardırKızlar bu ara havalardan ve yoğunluktan hem cildim hem de modum çok kötü durumda.. Takviyeler vs alıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım içerden de beslemek, özel ürünler mi kullanmak lazım? gıda takviyesi baktım ama kararsızım sizin kullanıp da etkisini gördüğünüz gıda takviyeleri var mı?
Valal ben şeffaf sabun ve keçi sütlu sabun kullanıyorum cildimi de saclarimida pamuk gubi yapıyorYa bende istiyorum böyle bişey , hepsinin gerçekten bir arada olduğu bir ürün var mı ki..
ben kolajen kullanıyorum 3 ay düzenli kullanımda inanılmaz farkediyor,3 ay kullanıp 2 ay ara veriyorsunuz,20 yaşından sonra vücut kolajen üretimini azaltıyor,ciltte kuruluk,kırışık,cansızlık,tırnaklarda kırılma,saçlarda dökülme ve cansızlık buna bağlı diyorlar,ayyyy reklam gibi oldu ama neyse marka ismi vermedimKızlar bu ara havalardan ve yoğunluktan hem cildim hem de modum çok kötü durumda.. Takviyeler vs alıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım içerden de beslemek, özel ürünler mi kullanmak lazım? gıda takviyesi baktım ama kararsızım sizin kullanıp da etkisini gördüğünüz gıda takviyeleri var mı?