Pastırmalı menemen yap, tüm KK nin oylarını kaparsin
Ay nurum çok seviyorum bu meyveyi yarın pazar var ve inşallah alırım geneOfff bunlar nefis ama yaBen neden cilek bulamiyom ya , hepsini sen mi aliyon napiyon arkadasim
Elini verdin kolunu kaptırmak üzeresin
Çilek,kakao ve pasta bunlar hep birbirini çağrıştırıyor..
Dur Nur'cum korkutmayalım yavaş yavaş kapalımAyagini bilem kaptik caktirma nevos
Sucuklu yumurtaAaa olabilir aslında.sen ne yapacaksın canım?
Ama ben ne yaptım şimdiSen zaten süper sofra kuruyorsun Yeni cicilerle daha bir güzel olur Acaba ne yapacaktın şimdi çok merak ettim
Ay nurum çok seviyorum bu meyveyi yarın pazar var ve inşallah alırım gene
Haklisin pazarlarda güzel oluyor ..burası İstanbul canım bolbol varBende cok seviyom canimYerime de ye Pazar bana uzak malesef ,marketlerde de bulmak cok zor malesef
Çok tatlisinizBence de
Dur Nur'cum korkutmayalım yavaş yavaş kapalım
İyiki kaptınız beni yine iyisinz
Bundan sonra bırakmayız haberin olsun
Tamam sen hepsini bırak bana hatta biraz kalabalığız bize takıl
Ay ne guzel hep ver firina ya katilmak istemisimdir.bir nevi ver firina olur bana
Arda kusura bakma
Nevreste ye sozum var artık
bende teşekkür ederim canım yakıştı da haniTesekkur ederim canimMadalyan cok yakismis bu arada ,bozdur bozdur harca
O kuplar ceyizimden canim , pasabahce 'nin. Cok ince olduklarindan rahat kullanamiyorum dogrusu ,yikayinca elimde kalcaklar gibiBende tatlilarda rahat kullanabilcegim kuplular bakiniyorum ama bulamadim
İnsh sana hediye olarak kuplu sunumluklar gelir
Arda on numara beş yıldızsın ama artık veda zamanı elveda ArdaTamam sen hepsini bırak bana hatta biraz kalabalığız bize takıl
Arda'ya elveda
Madalyan hayırlı olsun canımbende teşekkür ederim canım yakıştı da hani
çok narinse bizde kesin kırılır ağzı geniş kulplu bulamıyorum dediğin gibi kullanışlı bişey lazım ay bulursan bana foto at olur mu
Sonunda doğru yolu bulmana sevindimArda on numara beş yıldızsın ama artık veda zamanı elveda Arda
Merhaba Nevreste kızlar çılgın yarışmalar ve madalyalar
teşekkür ederim canımMadalyan hayırlı olsun canımÇok yakışmış