Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

ellerine sağlık nur pankek benim kızda çok sever hafta sonu şımartıyorum arada yaparak. çok süslü püslü sunum konusunda harikasın
o reçel bal koydugun ayaklı kuplar hangi marka çok beğendim onları ihtiyacım var öyle bi şeye ama beğenemiyordum bi türlü

Tesekkur ederim canim :KK19: Madalyan cok yakismis bu arada :KK60: ,bozdur bozdur harca :KK45:
O kuplar ceyizimden canim , pasabahce 'nin. Cok ince olduklarindan rahat kullanamiyorum dogrusu ,yikayinca elimde kalcaklar gibi :KK30: Bende tatlilarda rahat kullanabilcegim kuplular bakiniyorum ama bulamadim :KK60:
İnsh sana hediye olarak kuplu sunumluklar gelir :rolleyes: :KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70: banlanmak yok yarişmak var
Tamam yarışalım,eğlenelim:21:
Oylama sırasında aman bir daha katılmayacağım diyelim :63:Yeni kategori açılınca katılma sırasına girelim:KK45:Benim duygularım böyle oluyor ve farketttiğim kadar herkeste bu böyle:KK70:

Sadece sordum:KK70:ama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun :KK70:
İnsanda bir tirsma bir gerginlik oluyor :KK70:

Ama diger yarismalardan da gordukki yarismanin sofra ile sunum ile alakasi yokki , lezzetli olan tarifler her zaman on planda canim :KK19: Yap soyle en nefis kahvaltiligini , cek resmini misler gibi paylas bizler de istifade edelim lezzet tariflerinden. İnan keyifli muhabbetler ve heyecan dereceye girmenin onune geciyor zaten :KK60:

Ama diger yarismalardan da gordukki yarismanin sofra ile sunum ile alakasi yokki , lezzetli olan tarifler her zaman on planda canim :KK19: Yap soyle en nefis kahvaltiligini , cek resmini misler gibi paylas bizler de istifade edelim lezzet tariflerinden. İnan keyifli muhabbetler ve heyecan dereceye girmenin onune geciyor zaten :KK60:
Sana katılıyorum nurum yarışmak bahane sohbet ve tarifler şahane :KK49:

X