Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

Naptin gülüm sen ya döktürmüssün
Ellerine saglik, sahane gözüküyor

Vay canınaaaa
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün
Yarışmada bol şans diliyorum.

Yorum yapmadan geçemediim ellerinize kollarına sağlık çok güzel görünüyor herşey :)) Bir de dikkat ettim bu sofra 2 kişilik maşallahhh

Cok tesekkur ederim
Aslinda sofra 3 bucuk kisilik Ama kuzucuklar kendi tabaklarini kullanmayi tercih ettiklerinden ,uyum bozulmasin.diye resimlerken onlarin servislerini dahil etmedim Gerci o kadar yeşil ve cicek desenleri icinde insanin gozu bi inek ,bir kedi ariyor

Kız sabah sabah yapılır mı bu ya
Kahvaltı yapan var yapamayan var ağzımdan sular aka aka nehir oldu salonda

Ellerine sağlık canım

Yarışmaya katılanlara başarılar

Ahahhahaa Alemsin canim ya
Kahvalti deyince aklima bin tane sunum ,servis ,gorsel geliyor En sevdigim ogunlerden biri
Begenmene.cok sevindim canim ,tesekkur ederim

Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirim

Sen sandigimdan da şeymişin Seni alan adama Allahtan sabir ,ailesine kolaylik diliyorum canim

Demek bir de kuzucuklarınız var ooh oh maşallah :) Afiyetler olsun size , hoş olmuştur zaten çoktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…