- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Basarilar canim cokk guzel
Sagol canim ,begenmene cok sevdindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basarilar canim cokk guzel
Vay canınaaaa
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün
Yarışmada bol şans diliyorum.
Vay canınaaaa
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün
Yarışmada bol şans diliyorum.
açılın ben geliyorum
3 hafta elektrik gelmeyecek mi![]()
Ya bisey olacandan değilde benim hosuma gidiyor yani onca süper sey arasında benim diyet kahvaltım ne kiOooo superrrrHeyecann baslayanziiiii
![]()
![]()
bu sofrada oturanlar cok sanlıs kisilermis :))
bu sofrada oturanlar cok sanlıs kisilermis :))
Peki o zaman bana da heycan olsun![]()
Naptin gülüm sen yadöktürmüssün
Ellerine saglik, sahane gözüküyor![]()
aynen tatlımOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor
Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz
keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin
Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi
Feraceli
Kakao ve Ben N Nana @soocute
![]()
Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu
![]()
Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydimOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor
Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz
keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin
Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi
Feraceli
![]()
Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu
![]()
Ya bisey olacandan değilde benim hosuma gidiyor yani onca süper sey arasında benim diyet kahvaltım ne ki![]()
Öyle tabi :)Ne alaka canim ya , herkesin damak tadi farkli ,kimin neyi begencegi belli olmuyor ki![]()
Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydimkandırdı benide diyet yemekleriyle
, sonrası ise dördüncüye katılmak için hazırlanıyorum
![]()
Aynen yaOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor
Feraceli
![]()
![]()
Olsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor
Feraceli
![]()
![]()