senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..Qğzımın suyu altı yeminle
Qğzımın suyu altı yeminle
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..
gümrükçüyüm canım ofis içinde beyanname kısmında o yüzden çatır çatır yazabiliyorum kk ya pc elimin altındaakiyamam kakaoma
sen ne is yapiyordun canim
gümrükçüyüm canım ofis içinde beyanname kısmında o yüzden çatır çatır yazabiliyorum kk ya pc elimin altındaa
sevdiğim için canımm ben işte yoruluyorum eve gidince giriyorum mutfağa stres atıyorumm dinleniyorum oğlum mennun herif mennunn ..valla yaşadımı bilmiyorumda aşkım ben kilo aldım deyip duruyooohim.Anladim . Allah kolaylik versin canim. calisan bayan olmak zor. hem ev hem is. mash bi de pastalari dokturuyon
miss...seni alan.yasamis :***
Kakao ve Ben .!.:senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..
Oyy canım ya :**gel beraber yiyelim canim :****
sevdiğim için canımm ben işte yoruluyorum eve gidince giriyorum mutfağa stres atıyorumm dinleniyorum oğlum mennun herif mennunn ..valla yaşadımı bilmiyorumda aşkım ben kilo aldım deyip duruyooo
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim
Ben bu tariflerin üzerine ne yapayım nerelere gideyim bilemedim. Bittim bittimtesekkur ederim :**
senin tarifi bekliyoz artik
Bugün keklere baka baka kafayı yicem resmen
Bende istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?