Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..Qğzımın suyu altı yeminle![]()
Qğzımın suyu altı yeminle![]()
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor![]()
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor![]()
senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..
gümrükçüyüm canım ofis içinde beyanname kısmında o yüzden çatır çatır yazabiliyorum kk ya pc elimin altındaakiyamam kakaoma
sen ne is yapiyordun canim![]()
gümrükçüyüm canım ofis içinde beyanname kısmında o yüzden çatır çatır yazabiliyorum kk ya pc elimin altındaa![]()
sevdiğim için canımm ben işte yoruluyorum eve gidince giriyorum mutfağa stres atıyorumm dinleniyorum oğlum mennun herif mennunn ..valla yaşadımı bilmiyorumda aşkım ben kilo aldım deyip duruyooohim.Anladim . Allah kolaylik versin canim. calisan bayan olmak zor. hem ev hem is. mash bi de pastalari dokturuyon
miss...seni alan.yasamis :***
Kakao ve Ben .!.:senin ağzının suyu aktı benim bi taraflarım şişti tee işten evime gidicem az sonraaa.. neyseki evde kek varrr..
Oyy canım ya :**gel beraber yiyelim canim :****
sevdiğim için canımm ben işte yoruluyorum eve gidince giriyorum mutfağa stres atıyorumm dinleniyorum oğlum mennun herif mennunn ..valla yaşadımı bilmiyorumda aşkım ben kilo aldım deyip duruyooo![]()
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim![]()
Ben bu tariflerin üzerine ne yapayım nerelere gideyim bilemedim. Bittim bittimtesekkur ederim :**
senin tarifi bekliyoz artik![]()
Bugün keklere baka baka kafayı yicem resmen
Bende istiyorummm![]()