- 11 Şubat 2022
- 2.636
- 6.478
Aynısını yazacaktım siz yazmışsınız keşke alabilseydikKeşke ekrandan elimi uzatıp alabilsem ellerinize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını yazacaktım siz yazmışsınız keşke alabilseydikKeşke ekrandan elimi uzatıp alabilsem ellerinize sağlık
Abla 3 oy hakkı var dimi arttıramazmıyiz?Kurabiye yarışmasına maşallah katılım çokhepsi de çok iyi nasıl karar vericez şimdiAllah 'tan sunum iyi olmamış ya olsaydı
Çilek yok tabiki
Hepsi yaparsa 4 yaparızAbla 3 oy hakkı var dimi arttıramazmıyiz?Kurabiye yarışmasına maşallah katılım çokhepsi de çok iyi nasıl karar vericez şimdi
KeşkeAynısını yazacaktım siz yazmışsınız keşke alabilseydik
Bir oy hakkı bile artsa iyi yaHepsi yaparsa 4 yaparız
Tarifi deniyecem bir gün artık o zaman yerim tabi senin yaptığın gibi olur mu bilmiyorum şahane olmuş
Çatlak kurabiyeyi tutturan bunu daha kolay tutturur bence nerden biliyorsun diye sormaTarifi deniyecem bir gün artık o zaman yerim tabi senin yaptığın gibi olur mu bilmiyorum şahane olmuş
Sonlara.Seni kaça yazalım kuşo
Sormuyorum çünkü biliyorum oluyor bazen öyle aksilikler hepimizin başına geliyorÇatlak kurabiyeyi tutturan bunu daha kolay tutturur bence nerden biliyorsun diye sorma
İşin gücün üç kağıtSonlara.
Deneyince bana da bildir. Afiyet olsun şimdidenSormuyorum çünkü biliyorum oluyor bazen öyle aksilikler hepimizin başına geliyor
Olur söylerim teşekkür ederimDeneyince bana da bildir. Afiyet olsun şimdiden
Teşekkür ederim SedacığımEline sağlık.
Sunum yaratıcı .
başarılar.
EliminenO çikolataları nasıl koydun içine, cımbızla mı?