Çikolata kisti yapisiklik ve agrilarim :(

Screenshot_2016-02-22-04-44-45.png

bende de kist göründü rutin kontrol aşamasında .. geçen gün MR a girdim bakalım sonuçları ne olacak .. doktor çikolata kistin den şüphelendi beni aldı korkular , kafamda deli sorular .. :KK47:

bende de kist göründü rutin kontrol aşamasında .. geçen gün MR a girdim bakalım sonuçları ne olacak .. doktor çikolata kistin den şüphelendi beni aldı korkular , kafamda deli sorular .. :KK47:
kafaya çok takılacak bieşey değil ilaçlarla falan birşekilde ağrın varsa hafifletiliyor yada gidiyor kistlerin bazıları hakkında hayırlısı olsun

Offff bende siteye girdim belki Arkadas lardan gebe kalanlar varmi diye bekledigim arkadaslar dan ses yok.Bendede durumlar ayni kistim icin bi randevu alicam doktorumdan bi gidip baktirayim büyüme varmi yokmu suan korunmuyoruz bikac aydir ama ne yazikki kistden dolayi olmuyo bebis bide adetim bitiyo aradan üc bes gün gecmesine ragmen kahverengi tonunda lekeler geliyo hala offff su kistden kurtulsakda artik gebe kalsak Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah hepimizin

Gelişme göstermedi canım kist hep aynı büyüme küçülme yoktu ama durumu kiste bağlayan da olmadı.bence tiroid

merhaba arkadaşlar kistim vardı biliyorsunuz 2.ayımda hamileyim :anneadayı::rolleyes:
Ayyy inanamiyorum kistle hamile kaldigina nasil olducanim sok oldum okuyunca cok sevindim seni Tebrik ederim diyecektimki en son mesaji okuyunca cok üzüldüm hakkinda hayirlisi canim hic üzülme bi kere olduysa yine olur insallah

merhaba arkadaşlar bebeğimin kalbi artık atmıyor durmuş :KK42:ama çikolata kistiyle alakalı değilmiş dr .dediğine göre cuma günü kürtaj yapılacak.:KK42:[/QUOTECok üzüldüm Arkadasim yaa demek ki bu kistlede gebe kalinabiliyomus.Kürtajla birlikte kistide alabiliyolarmi acaba Insallah tez zaman da bi bebisin olur yine ben bikac aydir deniyorum ama ne yazikki olmuyo bakalim kismet Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Back