Çikolata kisti yapisiklik ve agrilarim :(

Allah kolaylik versin zor süreç bebek bekleyen herkes için. Ben kürtaj olalı 35 gün falan oldu regl olmadım henüz olmayı bekliyorum.hemen olsun istiyorum regl korunma sürem hemen bitsin istiyorum falan falan ..

Arkadaslar beterin beteri var bende adenomyosis var daha beteri adet olunca hastanelik oluyorum onun disinda da her gun kasik ağrım var büyük tuvaletimi bile yapmaya korkuyorum benimki direkt rahim duvarında kist bilr degil tümör yani gebe kal çocuk olsun hemen rahmin tamamini alcaz dediler gittigim tum doktorlar ayni seyi soyluyo her gun Ağlıyorum bu agrilarla yasamak cok zor dokuz aydır evliyim olmadi daha gebelik ve alti yıldır bu hastalıkla bogusuyorum ne olur bana da dua edin

Arkadaslar beterin beteri var bende adenomyosis var daha beteri adet olunca hastanelik oluyorum onun disinda da her gun kasik ağrım var büyük tuvaletimi bile yapmaya korkuyorum benimki direkt rahim duvarında kist bilr degil tümör yani gebe kal çocuk olsun hemen rahmin tamamini alcaz dediler gittigim tum doktorlar ayni seyi soyluyo her gun Ağlıyorum bu agrilarla yasamak cok zor dokuz aydır evliyim olmadi daha gebelik ve alti yıldır bu hastalıkla bogusuyorum ne olur bana da dua edin
Rabbim yardımcın olsun .birazdan hastaneye yaticam esim gelsin diye bekliyorum kızımı kimseye bırakamama. Crp çok yüksek ve bazı değerler kanda mikrop var kivraniyorum açıdan suan..

Lady Strawberry Lady Strawberry canım. Nasılsın senin ameliyat nedeni kan değerin yüksekti dimi .şimdi benim çikolata kisti sekil degistirmis çikolata kisti yok başka bir şey var dedi şekli değişikmis ne işe artik haftaya mr ve başka kan tetkikleri istenebilir dedi .senin de çikolata kistin vardi sekil mi değiştirdi ?mr cekinmismiydin? ben cumadan beri ağrıdı kivraniyorum crp 144 e kadar çıktı. Karın ağrısı tüm bölgeye yayın sancim vardı ayrıca alt karın kasık ağrım bacagada vuruyor bulantı ishal de vardı.

Lady Strawberry Lady Strawberry canım. Nasılsın senin ameliyat nedeni kan değerin yüksekti dimi .şimdi benim çikolata kisti sekil degistirmis çikolata kisti yok başka bir şey var dedi şekli değişikmis ne işe artik haftaya mr ve başka kan tetkikleri istenebilir dedi .senin de çikolata kistin vardi sekil mi değiştirdi ?mr cekinmismiydin? ben cumadan beri ağrıdı kivraniyorum crp 144 e kadar çıktı. Karın ağrısı tüm bölgeye yayın sancim vardı ayrıca alt karın kasık ağrım bacagada vuruyor bulantı ishal de vardı.
Kist nasil şekil degistirir yahu ilk defa duyuyorum... emara girdim ben canim yaklasık 45 dakika durdum emarda. Çikolata kisti benim bildigim ishal degil de kabiz yapiyor kac kisi tanidiysam kabiz ve kusma oluyor. Adete kadar hic ağrı olmaz adet olunca bitene kadar "yoruldum ağrı çekmekten "diyeceği ağrılar kasilmalar mide asitlerinin yukselmeleri gibi seyler yasiyor insan.. sadece hormon testi mi yapildi canim ? Ekleme yapmam lazim unutmusm. Ben sadece kan degeri yüzünden degil kanser hormonu yüksekliğinden kistin patlama noktasına gelmesinden ve bağırsakların bile birbirine yapışık hale geldiginden dolayi ameliyat oldum cok büyümüştü çünkü. Ki ameliyata 5 dakika kala kistim patladi :)

Canım hemogram hormon biyokimya bakıldı bende .enfeksiyon olusmuz kürtaj sonrası malesef halsizlik kusma ishal falan vardi.çikolata kisti yok sekil değiştirmiş dedi anlamadım bende haftaya mr isterler farkli kan isterler dedi.

Sana direk çikolata. Kisti mi demişlerdi yani benim öyle iken nasıl sekil değiştirdi bir sürü Dr baktı kesin gibiydi çikolata kisti nasıl oldu da sekil değiştirdi anladım bana da net birsey denilmiyor sinir oldum

Sana direk çikolata. Kisti mi demişlerdi yani benim öyle iken nasıl sekil değiştirdi bir sürü Dr baktı kesin gibiydi çikolata kisti nasıl oldu da sekil değiştirdi anladım bana da net birsey denilmiyor sinir oldum
Canım çok geçmiş olsun bazen farklı kistleri çikolata kistiyle karistirabiliyorlarmis. Mr çekilince daha net çıkar sonuç. Bence vakit kaybetmeden mr çektir kafan rahat etsin sonucunu mutlaka paylaş canım merak ettim. Belki de cikolata kisti degil daha zararsiz bir kisttir. Rabbim hepimizin şifasını versin

Canım çok geçmiş olsun bazen farklı kistleri çikolata kistiyle karistirabiliyorlarmis. Mr çekilince daha net çıkar sonuç. Bence vakit kaybetmeden mr çektir kafan rahat etsin sonucunu mutlaka paylaş canım merak ettim. Belki de cikolata kisti degil daha zararsiz bir kisttir. Rabbim hepimizin şifasını versin
Canım çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir senede bir sürü dr gezdim hepsi çiko kisti dedi şimdi 2 ayrı dr kist şekil değiştirmiş diyor nasıl değiştiriyor hiç duymadım bilmiyorum herşey mr da belli olacak bakalım .Buraya yazarım yıllar sonra bile birinin işine belki yarar .

Canım çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir senede bir sürü dr gezdim hepsi çiko kisti dedi şimdi 2 ayrı dr kist şekil değiştirmiş diyor nasıl değiştiriyor hiç duymadım bilmiyorum herşey mr da belli olacak bakalım .Buraya yazarım yıllar sonra bile birinin işine belki yarar .
Canım bak kendine dedin 1 sene bütün Dr lar çikolata dedi diye buradan terlikle bi durum olmadığını anlıyoruz allah korusun tehlikeli şeyler bir sene öylece beklemez. Belki seninki çikolata değildi ama çok büyük olduğundan o görüntüyü uyandırıyordu. Bir üyede okumustum hemorojik kistmis onunki hep çikolata kisti sanilmis. Mr da çıkmış ne olduğu. İnsallah cikolata kisti degildir de iyi haberler verirsin canım

Çikolata kistine razı olabileceğim durum olmasın da ...yani dr huzursuz etti bilgi vermiyor şekil değiştirmiş çiko kisti.. şekil değiştirmez ki kist ekranı göstermedi usg kağıdı vermedi sadece senden farklı kan ve mr isterler diyo kistin adı yok boyut yok merak ettim valla .Canım teşekkürler ilgine:KK68:

Çikolata kistine razı olabileceğim durum olmasın da ...yani dr huzursuz etti bilgi vermiyor şekil değiştirmiş çiko kisti.. şekil değiştirmez ki kist ekranı göstermedi usg kağıdı vermedi sadece senden farklı kan ve mr isterler diyo kistin adı yok boyut yok merak ettim valla .Canım teşekkürler ilgine:KK68:
Canım dediğim gibi mr da zaten belli.olur tam.sekil ve boyut. Genelde çikolata sarılıp dermoid veya hemorojik olduğunu saptiyorlar. Ama imkanın varsa 1 hafta bekleme derim ben özel bi hastanede bir günde öğrenirsin için rahat eder en azindan

Cok üzüldüm canim Rabbim tez zamanda sifa versin insallah tez zaman da bide bebis versin kucagina tabiki bebis de cok önemli Anne olmak her kadinin hayali ama önce kendi sagligin tüp bebek le olmuyomu hizlandirmak icin belki ikiz olurdu tüp bebek de ikiz ücüz sansida yüksek Rabbim gönlüne göre versin canim dualarim da sana da yer verecem insallah

Gecmis olsun canim üzüldüm benim durumuma cok benziyo banada önce kist var 5, cm dediler ama ameliyat dan önce tekrar vajinadan ultrasonla bakildi ve dr.burda baska bisey de gözüküyo dedi ve ben tedirgin oldum acmadan bilemem dedi anca acinca net konusabilirim dedi ameliyat dan sonra da kist degil iltihab varmis dedi onu aldik sagdaki tüpünde tikanmis ikiye üce katlanip sekli bozulmus dedi yani anlayacagin ameliyat esnasinda tam görüyolar sende ameliyati ni ol kurtul bence cocuk cok önemli ama saglik da cok önemli bana doktorlar iyiki ameliyat karari vermissin dediler yoksa bu iltihap heryeri sarsa yumurtalik filan hepsi giderdi dedi

Canım her dktor ayrı söylüyor ya biri öyle biri böyle yarın yine gidicem satım kaldım kam değerlerim bir düzelşe. .Sağol canim enfeksiyon için antibiyotik kulaniyorum yarın bakalım ne diyecekler kimi abse diyo kimi iltihap diyor nasip bakalım.

Canım her dktor ayrı söylüyor ya biri öyle biri böyle yarın yine gidicem satım kaldım kam değerlerim bir düzelşe. .Sağol canim enfeksiyon için antibiyotik kulaniyorum yarın bakalım ne diyecekler kimi abse diyo kimi iltihap diyor nasip bakalım.
Canim kalbini ferah tut Allahin izniyle kötü bisey degildir insallah bende cok endise ettim ama cok sükür iyi düsünki iyi olsun bakteriden iltihab olusmus olabilir tüplerden biri tikanmis olabilir benimki gibi hersey olabilir sonuclar belli olunca yaz canim merak ederim seni gecmis olsun

Back