Çikolata kisti yapisiklik ve agrilarim :(

Hemen hemen bir ay boyu adet agrisi gibu agrilarim olur karnim midemle birlesti patlayacak gibi siskinlik var wc problemlerim var kasiklar ve altta sancilar ara ara var benin sikayetlerim bu sekilde hastanelik olacak sekilde degil ama rahatsiz edici onceden asla wc problemim yoktu mesela

Cm olarak buyuk değil benim milim resmen ama yaptigi agri rabbim dusmanima bile vermesin rabbim bilir neler cektigimi cok zor gunler gecirdim hic cocugum olmicak gibi korkuyorum hele o agrilar hele o caresizligim hele doktorlarin o andaki umursamazligi hep dua ediyorum akibetim korkutuyor beni

Merhaba canım benimde iki tarafımda da kist vardı bekarken ameliyat oldum sol tarafım catladigi için acil almışlardı ameliyata velhasıl sol tarafim sizin ki gibi bağırsaklar yumurta hepsi yapışmış ayiramamis Dr akmak zorunda kalacaktim dokunmadim böyle yasayacaksin dedi normal yolla hamile kalamadim ama esiminde sperm sayisi %1di tüp bebekten başka çare yok dedi tüp bebek yontemiyle hamile kaldım doguma kadar bende bekarkenden beridir tuvalette bile ağrı cekiyordum evlendim devam etti ilişki sırasında Dr muayenesinde çok ağrı cekiyordum yapışık lıktan dolayı dedi ama şükür doğum yaptım ogunden beri geçti şükür Allah sizede şifa versin

Merhaba canım benimde iki tarafımda da kist vardı bekarken ameliyat oldum sol tarafım catladigi için acil almışlardı ameliyata velhasıl sol tarafim sizin ki gibi bağırsaklar yumurta hepsi yapışmış ayiramamis Dr akmak zorunda kalacaktim dokunmadim böyle yasayacaksin dedi normal yolla hamile kalamadim ama esiminde sperm sayisi %1di tüp bebekten başka çare yok dedi tüp bebek yontemiyle hamile kaldım doguma kadar bende bekarkenden beridir tuvalette bile ağrı cekiyordum evlendim devam etti ilişki sırasında Dr muayenesinde çok ağrı cekiyordum yapışık lıktan dolayı dedi ama şükür doğum yaptım ogunden beri geçti şükür Allah sizede şifa versin[/ canım cevabın için teşekkür edrim .dr bana da tüp bebek dedi uğraşma zor olura getirdi bende deniyeceğim dedim bakalım hayırlısı.doğumdan sonra rahatsızlığının geçmesine inan cok sevindim .

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğim daha çok yeni kanda da pozitif ama Dr. Gittim keseyi görmek için erken olduğunu söyledi karnımdan baktığı içinde doğal olarak göremedi asıl sıkıntı her Hamileliğim de yükselen tiroid için doğuma kadar ilaç tedavisi ve getirdiği endişeler üzerine muayene de sol yumurtalık da çikolata kisti gördüğünü ama 2 hafta sonra belkide geçmiş olur , geçmezse ve büyümezse de sıkıntı olmaz büyürse de 3 ay dan sonra ameliyatla temizlenir asıl önemli olan bebeği görmemiz olduğunu söyledi benim içinde öyle ama ama daha 10 gün var muayene me internette de çikolata kisti hamileliği önler hamile ise de düşük vs gibi sebepler olurmuş zaten keseyi de göremedim:( kafam karışık ilk defa karşılaştığım bir durum benim ile aynı durumda ya da benzer durumda olan var mı cevaplarınız benim için çok önemli

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğim daha çok yeni kanda da pozitif ama Dr. Gittim keseyi görmek için erken olduğunu söyledi karnımdan baktığı içinde doğal olarak göremedi asıl sıkıntı her Hamileliğim de yükselen tiroid için doğuma kadar ilaç tedavisi ve getirdiği endişeler üzerine muayene de sol yumurtalık da çikolata kisti gördüğünü ama 2 hafta sonra belkide geçmiş olur , geçmezse ve büyümezse de sıkıntı olmaz büyürse de 3 ay dan sonra ameliyatla temizlenir asıl önemli olan bebeği görmemiz olduğunu söyledi benim içinde öyle ama ama daha 10 gün var muayene me internette de çikolata kisti hamileliği önler hamile ise de düşük vs gibi sebepler olurmuş zaten keseyi de göremedim:KK43: kafam karışık ilk defa karşılaştığım bir durum benim ile aynı durumda ya da benzer durumda olan var mı cevaplarınız benim için çok önemli
canim bende hamilelikmi dusunsem yoksa bebek mi diye cok dusundum arastirdim ve ameliyat olmadim bebek olsun diye karar verdim.takinti yaptigim kisim ise hamilelikte agrim nasil olur ve bebege zarari olur mu idi.5 dra muayene oldum ve ameliyat dediler bense hamile olunca naail olurum agrim gecer mi rahatlarmiyim ve bebege zarari olurmu sorusunu sordum tabiki ve ciko. kistinin en iyi tedavi yontemi gebelik dedi drlar baskilarmis kisti ve asla bebege zarar vermeyecegini soykedielr hatta burada bulent tiras var prof.onada ozelden sordum kesinlikle problem olmaz dedi.rahat etmek istersen baska dr git bence.Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Canım çok sağol böyle güzel haberler içime su serpiyor aslında muayene olacağım doktor 10 gün sonra gideceğim ama ben 10 gün kaybım olmasın hani folik asit vitamin vs de kullanmam gerektiğini de bildiğim için gittim bahsettiğim doktora o folik ast vb vermedi:KK64: kist konusunda da 2 hafta sonra geçmiş de olabilir dedi ama ben internetten araştırdım kadarıyla öyle geçen de olmamış. Eğer büyümezse sezaryan olurken kisti de temizlerlermiş onu öğrendim doktor da risk olarak eğer büyürse bebeği sıkıştırır o zaman da olmaz vs dedi inşallah 10 gün sonra hayırlı haberler alırım burdan da yazarım:KK25:

canim bende hamilelikmi dusunsem yoksa bebek mi diye cok dusundum arastirdim ve ameliyat olmadim bebek olsun diye karar verdim.takinti yaptigim kisim ise hamilelikte agrim nasil olur ve bebege zarari olur mu idi.5 dra muayene oldum ve ameliyat dediler bense hamile olunca naail olurum agrim gecer mi rahatlarmiyim ve bebege zarari olurmu sorusunu sordum tabiki ve ciko. kistinin en iyi tedavi yontemi gebelik dedi drlar baskilarmis kisti ve asla bebege zarar vermeyecegini soykedielr hatta burada bulent tiras var prof.onada ozelden sordum kesinlikle problem olmaz dedi.rahat etmek istersen baska dr git bence.Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Inşallah tüm bebek bekleyenler de ben de hayırlısıyla sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza. ALLAH evlat hasreti çekenlere de inşallah en yakın ve hayırlı zaman da evlat nasip eder:KK73:

Canim tesekkur ederim .diger kistler degil ama ciko. Kisti icin tedavi gebeliktir tabi gebe kalabilirsen.buyume olmayacagini soylerler drlar genelde cunku kisti buyuten hormon sanirim östrajen hormonuydu gebelikten dolayi aktif degil yani kanama olmayacagi icin buyume olasiligu drlarin dedigine gore yok.folik asite gelince bence eczaneden gidip al kendin cunku kesinlikle bebegin nöral tüp defekti denilen problrm riskini aza indiriyormus onemli yani ben folik asiti 1aydir kullaniyorum hatta derlerki gebelik olusmadan 3ay oncesi kullanilmaya baslanirsa daha iyi olacagi soylenir

Bilgilendirdiğin için çok sağol canım. Evet yarın tiroid için tekrar tahlil yaptırıcam doz belirlenmesi için o sırada folik asit de alırım. Oğluma hamileyken de kullanmıştım ama o zaman lar doktorlar da dememiş ti 3 ay önce başlayın diye bende 1 2 hafta önce yine netten öğrendim 3 ay önce başlayamadım ama yarın alırım birde randevu günüm gelse iple çekiyorum

Bilgilendirdiğin için çok sağol canım. Evet yarın tiroid için tekrar tahlil yaptırıcam doz belirlenmesi için o sırada folik asit de alırım. Oğluma hamileyken de kullanmıştım ama o zaman lar doktorlar da dememiş ti 3 ay önce başlayın diye bende 1 2 hafta önce yine netten öğrendim 3 ay önce başlayamadım ama yarın alırım birde randevu günüm gelse iple çekiyorum
umarim hersey yolunda gider senin ve bebegin icin. bende ilk hamilelik oncesi netten bakip kafama gore almistim folik :) simdi bakalim bekledigim bebek ne zaman gelecek .

umarim hersey yolunda gider senin ve bebegin icin. bende ilk hamilelik oncesi netten bakip kafama gore almistim folik :) simdi bakalim bekledigim bebek ne zaman gelecek .
Inşallah en yakın zaman da hayırlı haberlerini alırım kulun Kula duası kabul olurmuş dualarımızı eksik etmeyelim :) beni de haber dar edersen senin adına çok sevinirim dualarımı senin içinde ederim inşallah kabul olur:anneadayı: :KK66:

Allah razi olsun canim insallah zamani gelmistir güzel haberi yazarim bana dr demisti ki maddi durum varsa tüp bebek yaptir ded hem kistim 5 cm yapisiklik da var hemde yasim 30 diye bende normal sekilde hamilelik denemedim en son carem tup yada ameliyat olmali dedim dr da onayladi bakalim kist buyumeden hamile kalabilrsem iyi kist engelliyor yumurta rezervini dusuruyor tabi ameliyaatta da rezerv azaliyor:)

Aslında
Allah razi olsun canim insallah zamani gelmistir güzel haberi yazarim bana dr demisti ki maddi durum varsa tüp bebek yaptir ded hem kistim 5 cm yapisiklik da var hemde yasim 30 diye bende normal sekilde hamilelik denemedim en son carem tup yada ameliyat olmali dedim dr da onayladi bakalim kist buyumeden hamile kalabilrsem iyi kist engelliyor yumurta rezervini dusuruyor tabi ameliyaatta da rezerv azaliyor:)
Aslında tam olarak alakalı mı bilemedim ama anlatayım kuzenimde de dış gebelikten dolayı tüpün birine yapıştığı için mecbur tüpünün birini almışlar dı ve hamile kalma sı yarı yarıya inmişti çok şükür en fazla bir sene sonra tekrar hamile kaldı ve evladını kucağına aldı eğer tek sorun bu ise bence olumsuz bakılacak bir durum yok :) hele de yaş 30 sa daha hiç birşey için geç değil :)

Evet bende oyle dusunuyorum 30 yas neki:KK8: bakalim zaman cikolata kistinde malesef aleyhime isliyor allah buyuk oll derse olur:KK39:
Aslında hepimiz farkındayız ol derse hiç bir engel önünde duramaz işte bazen içgüdüsel durumlar hüzünleniyoruz endişelendiriyoruz ama inşallah olacak her şey allahtan nu ara da sen de bu kiste okadar takılma bu sitede denk geldiğim başka konuda ki yorumlar gayet iç açıcı. Kistim var çatır çatır hamile kaldım nur topu gibi kucağıma aldım diye yazılan bir çok yorum var inşallah sende öyle yazarsın en yakın zaman daHoppa

Back