Çikolata kisti yapisiklik ve agrilarim :(

Offff bende siteye girdim belki Arkadas lardan gebe kalanlar varmi diye bekledigim arkadaslar dan ses yok.Bendede durumlar ayni kistim icin bi randevu alicam doktorumdan bi gidip baktirayim büyüme varmi yokmu suan korunmuyoruz bikac aydir ama ne yazikki kistden dolayi olmuyo bebis bide adetim bitiyo aradan üc bes gün gecmesine ragmen kahverengi tonunda lekeler geliyo hala offff su kistden kurtulsakda artik gebe kalsak Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah hepimizin
sen bu msj yazdığına hamileyim canım nasip böyleydi gitti bebek.evet 2.ayda hamile kaldım.

kızlar bu gün son kez dr radyoloji raporu için usg baktı vee kistim 4 cm e düşmüş .yani 8 haftalık sonlanan gebelğimde kist 1 cm küçülmüşş

Mesajı yazdığında hamileydim
Üzüldüm canim ya herseyde bi hayir vardir Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin insallah yeniden olur bende bekliyorum bisey olduguda yok üzülüyorum bi an bosver git ameliyat ol kurtul su kistden diyorum sonra aklima bir sürü sey geliyo vazgeciyorum yarin kiste baktirmaya gidecem hastahaneye bakalim büyüdümü kücüldümü ne diyecek dr.

Bugun kontrole gittim Arkadaslar kist icin bide polip cikti basima oynatmaya az kaldi doktorum nerde :eek::KK1::KK17:korka korkada olsa Ameliyat icin gün aldik.19 Mayista Yatacam Hastahaneye 20 mayisda ameliyat olacam cok korkuyorum aslinda dr.polip icin kürtaj dedi Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.Ameliyatdan sonra yine yazarim insallah

kist kaç cm di canım senin hakkında hayırlısı olsun diyelim mutlaka yaz caanım geçmiş olsun
Sagol canim kist biraz kücülmüsdü 1 cm kadar dr.uzun süreli yok olmayan kistler tehlikeli de olabilir deyince korktum ondan önce gittigim iki üc dr.tehlikeli degil demisti bu dr.da 100/99 kötü degil ama 100/1 de kötü olabilir bunu ancak ameliyat dan sonra patolojiye göndererek anlayabiliriz dedi birde polip var onuda kürtaj la alacaz dedi o yüzden ameliyata karar verdim Rabbim insallah hayirlisiyla atlatmayida nasip eder simdiden icim sıkılmaya basladi tabi yazarim canim mutlaka

bak benim kist 2 aylık hamileliğimde bir cm küçülmüş bebeğin kalbi durmasa:cry: belki 9 ayda yok olacaktı
Evet canim gebelik olsa kesin yok olurdu tamamen ama ben kac aydir deniyorum olmuyo tek kist degil bide polip var o yüzden belkide olmadi offf of kadin olmak ne zor biseymis ya.Insallah sorunsuz bi ameliyat olsun sonuclar da temiz ciksin.Sen ne yapmayi düsünüyosun canim cocuk icin deniyomusun yoksa ameliyat mi planin

Evet canim gebelik olsa kesin yok olurdu tamamen ama ben kac aydir deniyorum olmuyo tek kist degil bide polip var o yüzden belkide olmadi offf of kadin olmak ne zor biseymis ya.Insallah sorunsuz bi ameliyat olsun sonuclar da temiz ciksin.Sen ne yapmayi düsünüyosun canim cocuk icin deniyomusun yoksa ameliyat mi planin
canım ben son çare ameliyat düşünüyorum tabiki çünkü 2 .ay denemede hamileydim rahim toparlansın bebek düşüneceğim tekrar sen git ameliyatını ol inşallah herşey güzel olacak.

kadın olmak çok zor kürtaj oldum günlerdir gaz sancısından geberiyorum .of off allah kolaylık versin hepimize
canım ben son çare ameliyat düşünüyorum tabiki çünkü 2 .ay denemede hamileydim rahim toparlansın bebek düşüneceğim tekrar sen git ameliyatını ol inşallah herşey güzel olacak.
Insallah canim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarim tez zamanda yine bi bebisin olur

Cuma günü ameliyati oldum Arkadaslar Cikolata kisti ve polip var dendi.Sag tarafimdaki cikolata kisti degilmis kocaman bi greyfurt kadar iltihab varmis dr.top gibi duruyodu dedi sol tarafdada kücük bi cikolata kisti vardi onuda patlatip icindekini bosalttik dedi yumurta zarar görmesin diye cok kurcalamadik dedi bugun hastahane den ciktim ve dr.um bana iyikide ameliyat karari vermissin yoksa bütün yumurtaligin ve rahmin alinabilirdi dedi o yüzden sizde ameliyati nizi ertelemeyin aylarca kist sanilan sey bakin ne cikti soldaki tüpümüde almislar iltihab dan mahfolmusdu dedi dr.bi sene cocuk dene olmassa tüp bebek dedi.hormonlarimizada bakilacak esimin spermlerine benimde hormonlarima bakilacak temmuz 4 de alicaz sonuclari ins.hayirli sonuclar aliriz bende durumlar böyle

Cuma günü ameliyati oldum Arkadaslar Cikolata kisti ve polip var dendi.Sag tarafimdaki cikolata kisti degilmis kocaman bi greyfurt kadar iltihab varmis dr.top gibi duruyodu dedi sol tarafdada kücük bi cikolata kisti vardi onuda patlatip icindekini bosalttik dedi yumurta zarar görmesin diye cok kurcalamadik dedi bugun hastahane den ciktim ve dr.um bana iyikide ameliyat karari vermissin yoksa bütün yumurtaligin ve rahmin alinabilirdi dedi o yüzden sizde ameliyati nizi ertelemeyin aylarca kist sanilan sey bakin ne cikti soldaki tüpümüde almislar iltihab dan mahfolmusdu dedi dr.bi sene cocuk dene olmassa tüp bebek dedi.hormonlarimizada bakilacak esimin spermlerine benimde hormonlarima bakilacak temmuz 4 de alicaz sonuclari ins.hayirli sonuclar aliriz bende durumlar böyle
Geçmiş olsun canım . Bence 1 sene bekleme eşinin sonucunda alıp tup bebege geçin. Bende ameliyat oldum ama bende çikolata kisti ymis tekrar etmesinden korkuyorum

Geçmiş olsun canım . Bence 1 sene bekleme eşinin sonucunda alıp tup bebege geçin. Bende ameliyat oldum ama bende çikolata kisti ymis tekrar etmesinden korkuyorum
Haklisin canim bende bir seneyi cok buldum bilmiyorum nasil olacak dr.ne diyecek cok merak ediyorum tüp bebek icinde kesin beklemek gereklidir belli bir süre bu tüp bebek le ilgili hic bi bilgimde yok bikac kisiden acili bi islem oldugunu duymustum korkuyorum da tutma sansida yüzde otuzmus offf of cok sey düsünüyorum.Insallah normal yolla kalirim incir kürünü yapicam yarin dan itibaren cikolata kisti tekrarliyo diyolar canim insallah tekrarlamaz sende

Back
X