Çikolata kisti yapisiklik ve agrilarim :(

Cok üzüldüm canim Rabbim tez zamanda sifa versin insallah tez zaman da bide bebis versin kucagina tabiki bebis de cok önemli Anne olmak her kadinin hayali ama önce kendi sagligin tüp bebek le olmuyomu hizlandirmak icin belki ikiz olurdu tüp bebek de ikiz ücüz sansida yüksek Rabbim gönlüne göre versin canim dualarim da sana da yer verecem insallah
Allah razı olsun cnm benim duaya hepimizin ihtiyacı var rabbim senin de her istedigini kabul etsin.

Allah razı olsun cnm benim duaya hepimizin ihtiyacı var rabbim senin de her istedigini kabul etsin.
Cok sagol canim Amin su Mübarek Cuma gününde Rabbime acilan eller bos cevrilmez insallah semadan inanarak ettigim dualar hep kabul gördü cok sükür sende hep dua et canim bazen tibbin bile caresiz kaldigi durumlar da Rabbim hizir gibi yetisir.Bitkilerlede desteklemeye calis insallah atlatacaksin bu sıkıntılari

Cnm incir kuru kistlere çok faydası varmış bnm öyle bir rahatsizligim yok ama incir kuru ne başladım bu ay bebek olmayı kolaylastirsin diye rabbim şifa versin herkese

Kozlenmis patates Kozlenmis patates Canım doğumdan sonra ağrıların tekrarlaması 6 yıl mı sürdü?
Ben de çikolata kisti ameliyatı oldum 4 yıl önce. Ama ağrılarım sadece hamilelik döneminde geçti. Doğumdan sonra geri dönecek diye çok korkuyorum.

Arkadaslar bende de ayni sekilde sikayetler var. Bagirsagim agriyor sol yumurtamda ogrr kist buldu doktor iki tane biri 6 cm biri ise 2 cm. Agrilarim hep var 2 senedir. Kabizlikta var cok zorlaniyorum buyuk abdestimde. Belimde sol taraf agirlikli cok agriyor. Durekli batmalarim var adetim duzenli ve asiri bir agri yasamiyorum. 3.5 aydirda deniyoruz ama hala hamilelik falan yok. Over kisti doktor renkli doplu ultrasyonda gordu. Acaba dogrumudur yoksa cikolata kisti olabilirmi? Bendede sanki sol bagirsagima yapisik gibi geliyor kist. Ltfn bana yardim edin ne yapacagkmi bilmiyorum. Ameliyat olmaliymisim eger kistler kendiliginden gitmezse. Ama doktor jendi gider bunlar zararsiz kistler demisti.... ltfn cevap verin bendekide cikolata olsbilirmi?

Arkadaslar bende de ayni sekilde sikayetler var. Bagirsagim agriyor sol yumurtamda ogrr kist buldu doktor iki tane biri 6 cm biri ise 2 cm. Agrilarim hep var 2 senedir. Kabizlikta var cok zorlaniyorum buyuk abdestimde. Belimde sol taraf agirlikli cok agriyor. Durekli batmalarim var adetim duzenli ve asiri bir agri yasamiyorum. 3.5 aydirda deniyoruz ama hala hamilelik falan yok. Over kisti doktor renkli doplu ultrasyonda gordu. Acaba dogrumudur yoksa cikolata kisti olabilirmi? Bendede sanki sol bagirsagima yapisik gibi geliyor kist. Ltfn bana yardim edin ne yapacagkmi bilmiyorum. Ameliyat olmaliymisim eger kistler kendiliginden gitmezse. Ama doktor jendi gider bunlar zararsiz kistler demisti.... ltfn cevap verin bendekide cikolata olsbilirmi?
Eger doktor kendi gider dediyse çikolata kisti olmayabilir bir başka doktora daha görün istersen şikayetler çikolata kisti gibi . 3.5 ay daha az canım hiçbir sorunu olmayana bile en az 6 ay deneyin diyorlar .adetin 3. Gunu hormon tahlili yaptir esin sperm testi yaptirsin . Rahim filmi cektirebilirsin. Ben evlenmeden önce kist olduğunu bildiğim için 3 ay deneyip olmayınca doktorlara yalan söyleyip 6 ay dedim :) rahim filmi çekildi esim sperm testi yaptirdi ki eşimde de sorun varmış .

Eger doktor kendi gider dediyse çikolata kisti olmayabilir bir başka doktora daha görün istersen şikayetler çikolata kisti gibi . 3.5 ay daha az canım hiçbir sorunu olmayana bile en az 6 ay deneyin diyorlar .adetin 3. Gunu hormon tahlili yaptir esin sperm testi yaptirsin . Rahim filmi cektirebilirsin. Ben evlenmeden önce kist olduğunu bildiğim için 3 ay deneyip olmayınca doktorlara yalan söyleyip 6 ay dedim :) rahim filmi çekildi esim sperm testi yaptirdi ki eşimde de sorun varmış .
Sperm testi derken tam olarak neye bakiyorlarmis? Bende ayni seyi dusundum 6 aydir deniyoruz diyip iyice baktirmak icin :) yoksa onemsemeyip geri eve yolluyorlar.

Birde snein cocugun varmi hamilr kaldinmi?

Sperm sayi hız morfoloji baktirin . Benim 8 haftalikken kalbi durdu:KK43:
:( ah canim ya cok üzüldüm. Acaba bunun kistle alakasi varmidir? Ben boyle bile bile hanile kalmaya calisiyorum ama eger bebege zarar verecekse ozmn hic gerek yok ameliyat olup deneyim diyorum...

:KK43: ah canim ya cok üzüldüm. Acaba bunun kistle alakasi varmidir? Ben boyle bile bile hanile kalmaya calisiyorum ama eger bebege zarar verecekse ozmn hic gerek yok ameliyat olup deneyim diyorum...
Canik. Ben de kan pihtilasmasi var sanırım bu yüzden kaybettim . Ben ameliyat oldum öyle tup bebek denedim buarada doktor bu kist YUMURTA kaliteni bozuyor demişti. Yalnız rahim filmi çektir sorun yoksa normal yolla dene bence

Canik. Ben de kan pihtilasmasi var sanırım bu yüzden kaybettim . Ben ameliyat oldum öyle tup bebek denedim buarada doktor bu kist YUMURTA kaliteni bozuyor demişti. Yalnız rahim filmi çektir sorun yoksa normal yolla dene bence

Rahim resmi derken vajinal ultrasyonmu? Onu yaptilar baktilr renkli doplarla bakti ve over kist dedi yani zarari yokmus guya ama bu agrilarimin sebebi ne o halde 2-3 senedir batma sirf sol kisimda. Bagirsaklarimda gaz cok fena belim agrir. Ameliyat olduktan sonra birdaha dogal yoldan hamile kalinmiyormu? Illa tüp bebekmi olmali? Korkuyorum ameliyati o yuzden olmak istemiyorum

Rahim resmi derken vajinal ultrasyonmu? Onu yaptilar baktilr renkli doplarla bakti ve over kist dedi yani zarari yokmus guya ama bu agrilarimin sebebi ne o halde 2-3 senedir batma sirf sol kisimda. Bagirsaklarimda gaz cok fena belim agrir. Ameliyat olduktan sonra birdaha dogal yoldan hamile kalinmiyormu? Illa tüp bebekmi olmali? Korkuyorum ameliyati o yuzden olmak istemiyorum
Rahim filmi farklı birsey nette bakabilirsin. Eşimde de sorun.olduğu için tup bebek denedik .

merhaba arkadaşlar ben de durumumu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 yıldır bebek sahibi olamıyoruz eşimin spermlerinde sorun bende de bir sorun yoktu aşılama klomen vs yani tüp bebek dışında tüm yöntemleri denedik Ağustos ayında tiroid lerimde nodul çıktı 7 8 tane tiroidim alındı neyse 3 5 ay geçsin hormonların dengesini kursun tüp bebeğe başlayayım ddm Aralık ayında aşırı sanciyla hastaneye gittim 4 cm çikolata kisti olduğu söylendi zaten tıbbi geçmişimde sebepsiz kısırlık bulunduğu için acil ameliyat kararı alındı druma güvendiğim için açık ameliyat oldum 3 hafta önce. şimdilik beklemedeyim 45 gün ilişki yok benim öğrenmek istediğim benim durumu yaşayan ve sonrasında hamile kalan var mı ve ne kadar sürede? artık çok yoruldum bi umut arıyorum eğer kısa bir sürede gebelik olmuyorsa hemen tüp bebeğe başlayacağım drum 6 ay içinde olur hatta çoğul gebelik bile yapabilirsin ddi ama yine de bunu yaşayanlardan duymak beni daha çok tatmin edecek.

not: uzun uzun yazdım kusura bakmayın çünkü hem tiroid hem cikolata kisti gebeliği etkiliyor o yüzden en az birini yaşayan birisi varsa ortak duyguları paylaşabiliriz die anlattım ilginiz için şimdiden teşekkürler:)

Back