- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
1.07 iken 1.99 oldu canım , zeytinyağlı incir kürü keçiboynuzu özü, arı sütü polen propolis bal, maca tozu, sağlıklı beslenme, ek takviyeler kullandım bir Embriyo olurken dört Embriyo olduAmh degerin kac. Kalite icin ne kullanıyorsun cnm
Cikolata kistiniz 2 yumurtalaginizda da varmi ? Yapisiklik vs olmusmuMerhaba kızlar yeni sayfa yeni keşfettim hayırlı olsun
Bende 2 yıllık evliyim , 4.ayimda öğrendim Endo olduğunu ve hsg mr ultrason ca125 yapıldı 6 ay deneyin olmazsa tüp Bebek denildi ve olmadı, Ankara'ya Hulusi zeynelogluna gitmeye başladım bir tüp Bebek yapıldı ama negatifle sonuçlandı, ikinci tüp bebek öncesi iki histeroskopi bir hsg oldum polip çıktı tedavi oldum tüpler açık çıktı ikinci tüp bebeğe başladık yumurta kalitesini düşürdüğü için bir sürü kür ek takviyelerle 4 Embriyo donduruldu ilkinde bir Embriyo kalmıştı ... Doktorum havuz yöntemi istedi ve ikinci toplama ile uğraşıyorum şu aralar... SONRA yumurta kıstı çıktığı için Kist aspirasyonu olucam ve üç ay geçici menopoz ... Benim hikayem uzun anlayacağınız ve kistlerim 2 cm küçük olmasına rağmen büyük sorunlu bir kist... Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun kardeşim. Kist aspirasyonunu laparoskopi ile mi yoksa şırınga enjektörle mi çekip temizliyolar?Merhaba kızlar yeni sayfa yeni keşfettim hayırlı olsun
Bende 2 yıllık evliyim , 4.ayimda öğrendim Endo olduğunu ve hsg mr ultrason ca125 yapıldı 6 ay deneyin olmazsa tüp Bebek denildi ve olmadı, Ankara'ya Hulusi zeynelogluna gitmeye başladım bir tüp Bebek yapıldı ama negatifle sonuçlandı, ikinci tüp bebek öncesi iki histeroskopi bir hsg oldum polip çıktı tedavi oldum tüpler açık çıktı ikinci tüp bebeğe başladık yumurta kalitesini düşürdüğü için bir sürü kür ek takviyelerle 4 Embriyo donduruldu ilkinde bir Embriyo kalmıştı ... Doktorum havuz yöntemi istedi ve ikinci toplama ile uğraşıyorum şu aralar... SONRA yumurta kıstı çıktığı için Kist aspirasyonu olucam ve üç ay geçici menopoz ... Benim hikayem uzun anlayacağınız ve kistlerim 2 cm küçük olmasına rağmen büyük sorunlu bir kist... Allah yardımcımız olsun
Bilmiyorum rahim testi net çıkmadı, onun dışında yapışıklık vs var diye birşey demedilerSizin durumunuz nasil.yapisiklik vs varmi
Hayır tek yumurtalıkta, ve adenomyoziste varCikolata kistiniz 2 yumurtalaginizda da varmi ? Yapisiklik vs olmusmu
Bugün ogrenicem doktordanAllah yardımcın olsun kardeşim. Kist aspirasyonunu laparoskopi ile mi yoksa şırınga enjektörle mi çekip temizliyolar?
Aynen benimde iki overde de kist ve adenomyozisHayır tek yumurtalıkta, ve adenomyoziste var
adenomyozis ? BU NEDİR İLK KEZ DUYUYORUMAynen benimde iki overde de kist ve adenomyozis
myomun bir çeşidi canmadenomyozis ? BU NEDİR İLK KEZ DUYUYORUM
Çarşamba ikinci toplama olacak, havuz yöntemi yapıyor ikibay dinlenip yunurta kisti ameliyatı olucam, geçici menopoz ve 3. histeroskopiAynen benimde iki overde de kist ve adenomyozis
Adenomyoziste Rahimde çikolata kisti, Endometrioziste yumurtada çikolata kisti demekadenomyozis ? BU NEDİR İLK KEZ DUYUYORUM
Anladim.bende de cikolata kisti var.peki rahimde oldugu ultrasonda veya mr da belli oluyormuAdenomyoziste Rahimde çikolata kisti, Endometrioziste yumurtada çikolata kisti demek
Onu alanında uzman bir doktor anlayabilir maalesef benimde kaç doktor gezdikten sonra ortaya çıktıAnladim.bende de cikolata kisti var.peki rahimde oldugu ultrasonda veya mr da belli oluyormu
Peki teshisi nasil koydu.nerdr anladi.iyi bir doktor bulmak cok zorOnu alanında uzman bir doktor anlayabilir maalesef benimde kaç doktor gezdikten sonra ortaya çıktı
Alt muayene de anladıPeki teshisi nasil koydu.nerdr anladi.iyi bir doktor bulmak cok zor
canm adenomyozis kist değil bir çeşit kalınlaşma demektir. Myom gibi düzgğn görünen bir kitle gibi değilde düzensiz kenarları olan bir kalınlaşma oluşumu, iyi huyludur ve endometriozis ile beraber görünür çoğu zaman. karından us ile pek anlaşılmaz ama alttan bakılıdığında ya da mr da kolayca görünürAnladim.bende de cikolata kisti var.peki rahimde oldugu ultrasonda veya mr da belli oluyormu
anladım cnm.peki gebeliğe engel bişseymi bu durum?canm adenomyozis kist değil bir çeşit kalınlaşma demektir. Myom gibi düzgğn görünen bir kitle gibi değilde düzensiz kenarları olan bir kalınlaşma oluşumu, iyi huyludur ve endometriozis ile beraber görünür çoğu zaman. karından us ile pek anlaşılmaz ama alttan bakılıdığında ya da mr da kolayca görünür
değil cnm rahmin arkasında olduğu için ama belki tutunmayı engelleyebilir kesin olmamakla birlikteanladım cnm.peki gebeliğe engel bişseymi bu durum?
Hayır canım yanlış biliyorsun seminerlerine katıldım rahimde Olan kiste adenomyozis , yumurtada olana Endo deniliyor , bu konuda net bilgilerim vercanm adenomyozis kist değil bir çeşit kalınlaşma demektir. Myom gibi düzgğn görünen bir kitle gibi değilde düzensiz kenarları olan bir kalınlaşma oluşumu, iyi huyludur ve endometriozis ile beraber görünür çoğu zaman. karından us ile pek anlaşılmaz ama alttan bakılıdığında ya da mr da kolayca görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?