ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

Hayır canım yanlış biliyorsun seminerlerine katıldım rahimde Olan kiste adenomyozis , yumurtada olana Endo deniliyor , bu konuda net bilgilerim ver
Biz bunların mr tomografisini çekiyoruz canm, olabilir belki eksik biliyorumdur. Endometrioma kist, adenomyozis myom gibi bir kitle demek kist değil o, içi katı su dolu değil yani. Rahim kası düzensizleşiyor kalınlaşıyor

hergün mutlaka ağrınız oluyor mu kızlar, çok olmasa da illa kendini belli edici bir sızı gibi, özellikle üşütünce
Benim oluyo valla adet olurken ve yumurtlama zamanı çok ağrım oluyo özellikle adet olurken baya yatıyorum yani.. Yumurtlama dan sonra da ağrıyo diyorum acaba yumurta çatlamayıp kiste ni dönüşüyor

Benim oluyo valla adet olurken ve yumurtlama zamanı çok ağrım oluyo özellikle adet olurken baya yatıyorum yani.. Yumurtlama dan sonra da ağrıyo diyorum acaba yumurta çatlamayıp kiste ni dönüşüyor
Benimde oluyor yumurta buyurken. Tek yumurtada boyle ise tup bebekte olusan yumurtalar nasil agri yapar kim bilir

Normal zamanda hangi sıklıkla varligini hissettiriyor
Valla hemen hemen her gün adet olmadan önce başlıyor rahatsızlığı sonra adet olurken heh tamam bitti diyorum bu kez de yumurtlama gününe yakın yumurta oluşurken sonra yumurtlama Bi kaç gün rahatım sonra yine ara ara oluyo adete 5 6 gün kala da ağrır

Aynı durumdayım kızlar

Hele bir üşütürsem 3-4 gün sızlıyor.. Hatta ben teşhis konulmadan önce aylarca böbreğim ağrıyor sanıyordum :)

bende çok şükür ağrı sızı vs yok.acaba endometriozsun evreleriyle mi alakalı?

3 cm.kisti öğreneli daha 1 ay oldu.büyüyüp büyümediğiyle ilgili takibini yapamadım.şubatta mr çektireceğim. o zaman belli olur.
Vajinal muaneyle belli olur cnm mra gerke yok

hergün mutlaka ağrınız oluyor mu kızlar, çok olmasa da illa kendini belli edici bir sızı gibi, özellikle üşütünce
Benim sürekli ağrım var,sağ yumurtalıkta 8cm kistim var,ağrılar eve kapanmama sebep oldu.Nerde ne zaman tutacağı belli olmuyor. Çantamda ağrı kesici iğne,tablet ile geziyorum.

Ameliyat olmadan tüp bebek ile başarıya ulaşan varmı acaba.
Endometriozis hastasiyim ameliyat olmadım. Embriyolarimi dondurdum. Transfer olacağım bu ay endiselerim var tutunmayi engellermi diye.

Ameliyat olmadan tüp bebek ile başarıya ulaşan varmı acaba.
Endometriozis hastasiyim ameliyat olmadım. Embriyolarimi dondurdum. Transfer olacağım bu ay endiselerim var tutunmayi engellermi diye.
bende aynı endişeler içerisindeyim.. Kistiniz kaç cm peki ? dr transfer öncesi ne önerdi bazen bakılayıp öyle transfer yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…