Ameliyatı nerde oldunuz , yumurtalıklara zarar vermemiştir inşallahBen kapalı ameliyat oldum gayet basarılı geçti dikişlerim iyileşmeye basladığında bebiş denicez bakalım kısmet
Kaç cm di kistinizDoktorum bana kapalıyı basından beri önerdi yumurta rezervin iyi durumda ama tabiki ameliyat ile biraz hasara uğruyor. Kapalı da iyileşmesi süresi cok daha kısa hastaneden aynı gün taburcu olabiliyorsun
Sizede çok geçmiş olsun , dr kimdi hangi şehirden birde kç cm di kistiniz ? Yumurtalık rezerviniz ne durumdaLaparaskopi bnde oldum hem cikolata kistlerim temizlendi hmde tupte sivi birikimi oldugu icin tupum alinmk zorunda kaldi bir gece yatip taburcu oldm ameliyati yapan drda cok onemli rezerve en az hasari verecek olan o cunku cok incelik ve hassasiyet isteyen bi operasyon gecmis olsun simdiden
Tsk ederim 3ve 3.5cmdi prof mehmet Erdem.yapti ameliatimi Ankara hemde tup bebek doktorum yunurtalik rezervim gayet iyi durumda dedigim gibi iyi arastirin ameliyat olacaganiz doktoruSizede çok geçmiş olsun , dr kimdi hangi şehirden birde kç cm di kistiniz ? Yumurtalık rezerviniz ne durumda
Kendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim varKızlar çikolata kisti ameliyatı olan varmı ? sonuçlarınız nasıldı ? Açık kapalı ameliyat arasındaki net farklar vamı ? Yumurta rezervine etkisi nedir ? Yardımcı olursak birbirimize nasıl güzel olur2 senedir şu kistle uğraşmak
MaşallahKendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim var
Amin cnm Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin . Ben bursadayim malesf orda bildiğim bi doktor yok kistin boyutları neMaşallahsağlıklı hayırlı ömrü olsun bebeğinizin bende normalde düşünmüyordum ama artık bir seneden fazladır bebek isteği var ve 2 senedir de kistimin olduğunu biliyorum . İzmirdeyim ben bildiğiniz doktor var mı acaba sizin burda
Amin aminAmin cnm Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin . Ben bursadayim malesf orda bildiğim bi doktor yok kistin boyutları ne
Küçük dğeil mi bu boyuta ameliyata gerek var mıAmin amin3-3,5 bazen 4 oluyor
MerhabaMerhaba geçmiş olsun, bende 2 sene bu illeti cektikten sonra kistimin sızıntı yapması sonucunda ameliyat olmak zorunda kaldım rezervlerini etklimedi diğer türlü yumurta kalitesini düşüren bı kist zaten bu kanamalı olduğu için kapalı ameliyat oldum bu arada ne yaptıysam geçmedi otlar çaylar kürlet fayda etmedi sadece doğum k hapı durdurdu buyumesini tek taraflı biri 5 biri 3 cm iki tane Kistti ameliyattan sonra ağrım azaldı şükür 2 sene oldu ameliyat olalı sonrasnda tüp bebek yaptrdk bebeğimi kucağıma aldm.tup bebek yaptrma sebebi başka biseydi bu arada ben kist ameliyatini tamamen sağlığm tehlikede olduğu için yaptrm bı arkadaşım bu kistle hamile kalmıştı.
Amin çok sağolun darısı size olsun inşallahMerhabaMesajın için çok teşekkür ederim Bende tek taraflı kist var oda 3-3,5 bazen 4 oluyor . Ama ameliyat beni çok korkutuyor iyi bir doktor bulmak zor onunda farkındayım siz hangi şehirde yaptırdınız acaba ? Bebeğinize rabbim hayırlı ömür versin sizlerle beraber inşallah
İlaçta almıyorsunz sanırım gidip kontrol ettirin mutlaka büyümesin ona göre bi yol çizin.Evet evliyim eşimde bir sıkıntı Yok şükürAma dediğiniz gibi bizi aydınlatacak içimi rahatlatacak doktor bulmam lazım yaklaşık 3 aydır doktora gitmedim ne durumda hala bilmiyorum zor bir süreç biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?