Adet dönemlerimde oluyordu. Ben ilç kullanmadım hiç. Majezik içiyordum çok ağrım olunca.MERHABALAR BAYA OLMUS SIZ YAZALI BENIMDE SOLDA 6 CM SAĞDA IKI TANE YAPIŞIK 5 CM KIST VAR COK AGRIMM OLUYOR VISANNE KULLANMAYINCA SIZDE AGRI OLMUYOR MUYDU
BENDE COK AGRI OLUYOR VISANNE KULLANINCA COCUKTA OLMUYOR :S NE YAPCAGIMI SASIRDIM AMELIYAT DIYORLAR 3.OLCAK ISTEMIYORUM DAHA ONCE TEK TÜPLE HAMILE KALDIM ENFEKSIYONDAN 4.AYDA KAYBETTIM BEBEGIMI SIMDI ILAC KULLANIYORM KALAMIYORUM HAMILE ŞAŞTIM KALDIM KESKE AGRIM OLMASAYDI KISTLER KALSAYDI DIYORUM YANIAdet dönemlerimde oluyordu. Ben ilç kullanmadım hiç. Majezik içiyordum çok ağrım olunca.
Sizde de çikolata kisti mi varAdet dönemlerimde oluyordu. Ben ilç kullanmadım hiç. Majezik içiyordum çok ağrım olunca.
Allah yardımcınız olsun. İsteyen herkese nasip etsin bebek. Ne zamandır deniyorsunuz?BENDE COK AGRI OLUYOR VISANNE KULLANINCA COCUKTA OLMUYOR :S NE YAPCAGIMI SASIRDIM AMELIYAT DIYORLAR 3.OLCAK ISTEMIYORUM DAHA ONCE TEK TÜPLE HAMILE KALDIM ENFEKSIYONDAN 4.AYDA KAYBETTIM BEBEGIMI SIMDI ILAC KULLANIYORM KALAMIYORUM HAMILE ŞAŞTIM KALDIM KESKE AGRIM OLMASAYDI KISTLER KALSAYDI DIYORUM YANI
Evet çikolara kistim vardı.Sizde de çikolata kisti mi var
benım hıkayem cok uzun canım ben bu hastalıga ragmen ve tek tupe ragmen kendılıgımden hamıle kaldım ama 4 ay surdu malesef yanı anlıcan bu ısler nasip rabbim ol dedikten sonra hastalık falan dınlemıyorAllah yardımcınız olsun. İsteyen herkese nasip etsin bebek. Ne zamandır deniyorsunuz?
Aynen öyle canım inşallah siz de kavuşursunuz yavrunuzabenım hıkayem cok uzun canım ben bu hastalıga ragmen ve tek tupe ragmen kendılıgımden hamıle kaldım ama 4 ay surdu malesef yanı anlıcan bu ısler nasip rabbim ol dedikten sonra hastalık falan dınlemıyor
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahkızlar hamileyimmm sonunda... Allah isteyen herkese nasip etsin.
amin cnm inş, :) daha cok yeni 4 haftalık. ben çok çektim bu konuda allah herkese nasip etsin inş tüm isteyenlere.Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahDarısı başıma
DOĞAL YOLLAMI KALDINIZkızlar hamileyimmm sonunda... Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sağ ve solda çikolata kistim ve rahimde perdem vardı , kapalı ameliyat oldum , ameliyattan sonra 4. Denemede hiçbir ilaç vs kullanmadan tamamen doğal yolla hamileDOĞAL YOLLAMI KALDINIZ
Çok çok sevindiiim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSağ ve solda çikolata kistim ve rahimde perdem vardı , kapalı ameliyat oldum , ameliyattan sonra 4. Denemede hiçbir ilaç vs kullanmadan tamamen doğal yolla hamilekaldım .
Aynen gerçekten her şey kafada bitiyor. Allah bağışlasınMerhaba hanimlar bende cok cektim cikolata kistinden duyupta denemedigim bisey kalmadi desem yeri sogan kuru korbanatli su hayit tohumu sagda 4.5 solda 1.5 cm di cogu doktor ameliyat dedi en son gittigim doktor ameliyata yaklasmadi 1 sene daha dene olmazsa tup dedi ama once inan dedi kafana takma ama ne mümkün sonra tup denedik tutmadı ay bu ay bu ay derken sonra kafamdan sildim artik cocuk demiyordum ve 2 sene sonra kendiliginden hamile kaldim hersey kafada biter diyorlardi inanmiyordum suanda yanımda bana gülücükler saçan 3.5 aylik bir kizim varve hamile kalinca kistlerim gitti tekrarlarmi bilmiyorum allah dileyen herkese nasip etsin inş.
Amin teşekkür ederim allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAynen gerçekten her şey kafada bitiyor. Allah bağışlasınDarısı bizim de başımıza
Çok tşk ederim allahım tüm isteyenlere kısa sürede nasip etsin İnşÇok çok sevindiiim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDarısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?