çok sinir oldum şuan senin doktoruna , ne demek gerek yok , senin amh 1,40 lardaydı hatırladığım kadarıyla ... Çokta gerek var bence. Biz çikolata kistliler de yumurta kalitemiz zayıf ve kalitesizmiş . Burdan tanıştığım pco lu arkadaş var aynı doktora gidiyoruz , özelden konuşuyoruz kendisiyle. Arkadaşın farklı il ve hastanelerde 3 tüp bebek denemesi başarısız sonuçlanmış 11 yıldır hamile kalmamış. Döllenen yumurtası 1/3 arasıymış ve kalitesi hakkında bilgisi yokmuş. Şimdi bu gittiği doktor aynı vitaminleri vermiş , eşi hiç inanmamış vitaminle mi olcak iş sanki falan diyormuş. 40 gün kullandı yumurta toplattı , döllenen yumurtası şuan 12 tane ve hepsi 8 tanesi 1.kalite çıktı. Hayatında ilk defa başarı elde etmişler , arkadaş bana ne olursun vitaminlerini düzenli kullan , bende ilk kez başarı elde edildi dedi.
Bizim doktor çikolata kisti + pcos + amh düşüklüğü + yumurta tembelliği olanlara veriyor. Zararı hiç yok faydası çok , doktorun vermesini bence hiç bekleme , sen başla kullanmaya. Bu resveratrol vitamini de çikolata kistini baskılıyormuş , bunu sürekli olarak kullanabilirsin dedi iki doktorda. Benim daha önce bilgim olsaydı kesinlikle kullanırdım.