- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- 23
- Konu Sahibi perikizi__
Kimyasal gebelik olabilir malesefKızlar bende salı günü HCG pozitif çıktı kan verdim 18 di , bugün kan testim 11e düştü cikolata kistim var . Yükselir mi acaba böyle olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelik olabilir malesefKızlar bende salı günü HCG pozitif çıktı kan verdim 18 di , bugün kan testim 11e düştü cikolata kistim var . Yükselir mi acaba böyle olan var mı ?
Canım kimyasal gebelik hakkın hayırlısı olsunMerhabalar durumunuz nedir acaba bnm de 18 çıktı salı günü bugün 11olmus
Hayırlısı olsun inşallah ben geçen yıl 9 haftalıkken düşük yaptım , 1yili geçkin hamile kalamadim. O kadar çok sevinmistim ki... Tüp bebek tedavisi surecindeydim zaten. İnşallah olurbalbocegi35 ama üzülmeyin bende 2 ay önce kimyasal geçirdim şuan hamileyim çok şükür ve çikolata kistim var.
Allah sizede hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Çok üzüldüm sizin adınıza inşallah hiç bekleklemediginiz bir anda hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu umudunuzu hiç kırmayın güzel şeyler sizi bulsun Allahın izniyleHayırlısı olsun inşallah ben geçen yıl 9 haftalıkken düşük yaptım , 1yili geçkin hamile kalamadim. O kadar çok sevinmistim ki... Tüp bebek tedavisi surecindeydim zaten. İnşallah olur
Cnm çok üzüldüm kimyasal gibi görünüyor adetin geçmiş miydi bide vitamin mi kullaniyodun senHayırlısı olsun inşallah ben geçen yıl 9 haftalıkken düşük yaptım , 1yili geçkin hamile kalamadim. O kadar çok sevinmistim ki... Tüp bebek tedavisi surecindeydim zaten. İnşallah olur
Evet canım vitamin takviyesi kullaniyordum ama adetten snra kullanmadim tedavim yarım kaldı diye 2hafta snra gebeliğimi öğrendim hemen progestan bebek asprini ocean mumy e başlamıştım bugün test yaptırdım düşmüş hala yükselir diye umut ediyorumCnm çok üzüldüm kimyasal gibi görünüyor adetin geçmiş miydi bide vitamin mi kullaniyodun sen
İnş cnm inş yükselir.. Haberdar et bizi de..Evet canım vitamin takviyesi kullaniyordum ama adetten snra kullanmadim tedavim yarım kaldı diye 2hafta snra gebeliğimi öğrendim hemen progestan bebek asprini ocean mumy e başlamıştım bugün test yaptırdım düşmüş hala yükselir diye umut ediyorum
Canim sen tup bebek mi yaptirdin, takip edemedim, kist ile nasil yol izlendiMerhabalar durumunuz nedir acaba bnm de 18 çıktı salı günü bugün 11olmus
Canım tüpe gidiyordum ama aşamaliydi tedavim. 3.5ay ek vitamin takviyesi verdi yumurta kalitesini arttırmak için sonra doğal yolla gebelik oldu kanda 18 çıktı sonra 13 çıktı , adetim 4gun geçti ama reglide olmadım progestan kullaniyorum beklemedeyim , geç dollenmedir diye dua ediyorum. Kimyasal gebelik yaşarsam , kimyasaldan snra kolay gebe kalınabilir gibi şeyler okudum ben hiç yumurta çatlatma yaptirmadim 3ay onu deneyip olumsuz olursa tekrar tüp bebeğe donecegimCanim sen tup bebek mi yaptirdin, takip edemedim, kist ile nasil yol izlendi
Ben olacagim sanirim 5 aydir korunmuyorduk 2 gun sonra adet gunum ve dunden bugune 4 test yaptim hepsi silik cikti..cikolata kistim 2.5 cm di 5 ay once ve 10 tane kadarda minik minikler var demisti doktor hamilelik cok zor demistiŞimdi instagramda bi sayfayla karsılastım çikolata kistini eriten hatta hamile kalmayı sağlayan bi macun 5 yıldır takip ediyorum sayfayı isterseniz bi bakın bende sipariş verdim şimdi
Bu sabah yine yaptim bulantim cok oluyor ozellikle gece sabaha karsi baya bulaniyor bunuda sabah yine yaptim ilk basta silik cikti belliydi ama su an baya koyulmusBen olacagim sanirim 5 aydir korunmuyorduk 2 gun sonra adet gunum ve dunden bugune 4 test yaptim hepsi silik cikti..cikolata kistim 2.5 cm di 5 ay once ve 10 tane kadarda minik minikler var demisti doktor hamilelik cok zor demisti
bende de çikolata kisti var 5 yıllık evliyim 2 defa çikolata kisti ameliyat ı oldum bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini öneririm sana bende bugün yaptırdım sende boşverme sakın muhakkak hamile kalmaya çalış2 aylik evliyim. Adet gecikmesi nedeniyle doktora gitdiğimde 2 yumurtaliktada çikolata kistim olduğunu söyledi. 6 aylık bekleme sürecindeyim çikolata kisti olupda hamile kalanlar varmi? Özel bir yöntem kür kullandınızmı?
canım nasıl bır tedeavı uyguladılarBen bekledim ama olmadı benim 8er cm den 2 tane vardı tedavi gördüm şuan hamileyim.