- Konu Sahibi Nasipherseyyy
Mesajını yeni gördüm ya kusura bakma.Mail attım bi kontrol et istersenhazalc22@hotmail.com mail adresim buraya telinizi yazabilirmsnz yada siz mail verin ben size yazayım numaramı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajını yeni gördüm ya kusura bakma.Mail attım bi kontrol et istersenhazalc22@hotmail.com mail adresim buraya telinizi yazabilirmsnz yada siz mail verin ben size yazayım numaramı
Ben de 6cm çikolata kistiyle hamile kaldım hem de o ay neler yaptım neler hamile olduğumdan habersiz.tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik öncesinde kistim aspire edildi hemen ardından da menapoz iğnesiyle geçici menapoza sokuldum tüm bu işlemler yapılırken hamileymişim!Ama öncesinde bi kan testi yapmayı akıl edemediler sağolsunlar hem de bunu yapan kişi Bahçeci'den Erbil Bey.Şu an 7 haftalık hamileyim ama her an bir şey olacak diye büyük korkular yaşıyorum iğnenin etkisiyle.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve doktorların moralinizi bozmasına izin vermeyin.
Erbil bey bi kan testi yapmış olsaydı anlayacaktı.operasyona gitmeden önce bi idrar tahlili yaptım ama henüz erken olduğu için negatifti kanda çıkardı tabiki.sonrasında aradığımda apar topar çağırdı beni ama hiç ilgilenmedi birkaç ilaç verdi ve keseyi görmek için randevu verdi tabi gitmedim ben de.iğnenin herhangi bi zararı olmayacağını söyledi ama içim yine de rahat etmiyo.lafım yok çok iyi bi doktor ama bu kadar iyi bi doktorun her olasılığı düşünmesi lazım işte ben de ona güvenmiştim.Nasıl yaniii??? Erbil bey anlamadı mı? Peki sonrasında hamile olduğunuzu söylediğinizde ne tepki verdi?
Bende Erbil beyin hastasıyım da,merak ettim...
Canım kistlerle hamile kalmışsın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ben de iki tane kistle hamile kaldım Rabbim bin şükür ama tedirginliğim var bu kistler bebeğe ya da hamilelige zarar verir mi. Şuan daha çok küçük 3.haftanin sonundayiz dün sabah kist ağrısına benzer agrim oldu kasiklarimda akşama kadar sürdü ama kist ağrısı kadar şiddetli değildi çok hafif yürürken ya da bastirinca hissettim ağrıyı. Dr um bişey olmaz dedi ama ben yine de evham yapıyorum. İlk haftalarında böyle bişey olmuş muydu sende de kist ağrısı gibi. Bir de çıkaranlara kisti dusuk yapmaya neden olmaz dimi ben Dr um la çok konuşamadım çok yoğun olduğu icinErbil bey bi kan testi yapmış olsaydı anlayacaktı.operasyona gitmeden önce bi idrar tahlili yaptım ama henüz erken olduğu için negatifti kanda çıkardı tabiki.sonrasında aradığımda apar topar çağırdı beni ama hiç ilgilenmedi birkaç ilaç verdi ve keseyi görmek için randevu verdi tabi gitmedim ben de.iğnenin herhangi bi zararı olmayacağını söyledi ama içim yine de rahat etmiyo.lafım yok çok iyi bi doktor ama bu kadar iyi bi doktorun her olasılığı düşünmesi lazım işte ben de ona güvenmiştim.
Ay hadi gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah.en başlarda o kasık ağrıları çok normal kistten dolayı değil bebek yerleşmeye çalışıyo onun ağrılarıdır bana da oldu tabiki.ben hiç duymadım yani kistin düşüğe sebep olduğınu olmaz inşallah öyle bişey içini ferah tut.o stresleri ben de yaşadım hala da yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni şu an yapman gereken dinlenmek kendini yorma çok ayakta kalma üç ayı atlat hayırlısıyla sonrası daha kolay geçecek.kisti de takma benimki hala duruyo orda bi zararı yok.kafana ne takılırsa sorabilirsinCanım kistlerle hamile kalmışsın allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ben de iki tane kistle hamile kaldım Rabbim bin şükür ama tedirginliğim var bu kistler bebeğe ya da hamilelige zarar verir mi. Şuan daha çok küçük 3.haftanin sonundayiz dün sabah kist ağrısına benzer agrim oldu kasiklarimda akşama kadar sürdü ama kist ağrısı kadar şiddetli değildi çok hafif yürürken ya da bastirinca hissettim ağrıyı. Dr um bişey olmaz dedi ama ben yine de evham yapıyorum. İlk haftalarında böyle bişey olmuş muydu sende de kist ağrısı gibi. Bir de çıkaranlara kisti dusuk yapmaya neden olmaz dimi ben Dr um la çok konuşamadım çok yoğun olduğu icin
Canım çok teşekkür ederim cevabın için çok rahatladım. Bugün ağrılarım daha az sanki ama ben çok evham li bi insanım bu sefer de dün biraz sinirlendim panikledim kardeşime ulaşamayınca baya bi süre kardeşime bağırdım çağırdım telefonumu açmadığı için sonra da evham yaptım acaba bu sinir ve panik dusuge yol açar mı diye. Arkadaşlarıma anneme filan sordum bişey olmaz dediler ama hep duyuyoruz ya stresten bebeği düşmüş diye baya tedirgin oldum sonrasında. 9 ay hayırlısıyla bi geçseAy hadi gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah.en başlarda o kasık ağrıları çok normal kistten dolayı değil bebek yerleşmeye çalışıyo onun ağrılarıdır bana da oldu tabiki.ben hiç duymadım yani kistin düşüğe sebep olduğınu olmaz inşallah öyle bişey içini ferah tut.o stresleri ben de yaşadım hala da yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni şu an yapman gereken dinlenmek kendini yorma çok ayakta kalma üç ayı atlat hayırlısıyla sonrası daha kolay geçecek.kisti de takma benimki hala duruyo orda bi zararı yok.kafana ne takılırsa sorabilirsin
Bizim gibi sıkıntılarla zor hamile kalınca işte böyle oluyo insan hiçbir şey olmaz içini ferah tut sen yemene içmene dinlenmene dikkat et gerisi Allahtan tabiki.stresten bebek de düşmez ya o kadar da kendini strese sokma.zaman da çok hızlı geçiyo inanki tadını çıkar bu zamanlarının bunlar iyi günlerimiz ne de olsa doğum sonrasına göre kıyaslarsak:)Canım çok teşekkür ederim cevabın için çok rahatladım. Bugün ağrılarım daha az sanki ama ben çok evham li bi insanım bu sefer de dün biraz sinirlendim panikledim kardeşime ulaşamayınca baya bi süre kardeşime bağırdım çağırdım telefonumu açmadığı için sonra da evham yaptım acaba bu sinir ve panik dusuge yol açar mı diye. Arkadaşlarıma anneme filan sordum bişey olmaz dediler ama hep duyuyoruz ya stresten bebeği düşmüş diye baya tedirgin oldum sonrasında. 9 ay hayırlısıyla bi geçse
Allahım doğduğunu onu kucağıma aldığım günleri bir görsem hayırlısıyla. Haklısın canım bizim gibi zor hamile kalınca hersey den nem kapiyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBizim gibi sıkıntılarla zor hamile kalınca işte böyle oluyo insan hiçbir şey olmaz içini ferah tut sen yemene içmene dinlenmene dikkat et gerisi Allahtan tabiki.stresten bebek de düşmez ya o kadar da kendini strese sokma.zaman da çok hızlı geçiyo inanki tadını çıkar bu zamanlarının bunlar iyi günlerimiz ne de olsa doğum sonrasına göre kıyaslarsak:)
Hoş geldin canım hayırlı olur inşallah benimde sağ tarafımda 4.5 cm civarında bi kistım var 24 nisan da aşılamam yapıldı bende bekliyorum sonucu heyecanlaMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. Benim iki tarafta da kistlerim var. Geçen cuma aşılama yapıldı. Bugün 8. Günüm beklemek çok zor. Rabbim bütün bekleyenlere de bana da hayırlı evlatlar versin.
Hosbulduk canim Beklemek ne zor dimi? Benim de 21 nisanda yapıldı. Dr 15 sonra kanda baktır dediHoş geldin canım hayırlı olur inşallah benimde sağ tarafımda 4.5 cm civarında bi kistım var 24 nisan da aşılamam yapıldı bende bekliyorum sonucu heyecanla
Evet çok zor ya banada 15 gün sonra dedi ama ben dayanamicam 12. Gün yaptiricam kan tahliliniHosbulduk canim Beklemek ne zor dimi? Benim de 21 nisanda yapıldı. Dr 15 sonra kanda baktır dedi
Maşallah ya ne güzel kendiliğinden olmuş sağlıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah . Bende doktorumdan çok memnunum bana normal yolla da deneyebilirsin dedi ama istersen aşılama da yapabiliriz dedi benim daha önce bi düşüğüm olduğu için beklemek istemedim bir an önce hamile kalmayı istedim ve tedaviye başladık Burda hamile olanları görünce çok seviniyorum co şükür rahim m yumurta rezervi falan çok iyi hsg çekildi yapisiklik falanda yok bakalım rabbim nasip ederse olucak inşallahSelam arkadaşlar sonuçlarınız inşallah pozitif olur. Aynı şeyleri yaşadım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum benim de sağlı sollu iki tane çikolata kıstım var ve 1bucuk seneyi aşkın olmadı bebeğim. Aşılama yaptırdım Kasım ayında ama negatif oldu. Çok üzüldüm artık olmayacağına emin oldum yaza tüp bebek yaptırmayı düşünürken aşılamadan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O yüzden sonuç ne olursa olsun sakın üzülmeyin bu kistler hamile kalmaya engel değil diyen sadece tek bir Dr gördüm ve 1 yıl sadece ona gittim beni çok iyi motivasyon ettiği için. Kafamdan da hamileliği çıkardım Allahın izniyle ile dualarım kabul oldu. Son olarak şunu ekleyim burda benim gibi yazan hamile arkadaşlar görürdüm çikolata kisti olan. İçimden umutlanırdim ama herkesin doğal yollarla olur benim olmaz derdim :) Allahtan büyük hiç birşey yok. Eğer rahminiz ve yumurtaliklariniz varsa Allahın izniyle olur arkadaslar
Ben belirti hiç yaşamıyorum buda canımı sıkıyor. Göğüsleri büyüyeceği yerde nerdeyse küçüldü sol kasığında hafif batmalar arada birşeyler oluyo gibi ama bilemedim sende varmı belirti falan? Ben bide alttan progestan kullanıyorumBelirti falan bişey yaşadın mı ?
Ay maşallah ya ne güzel . Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin darısı da bizim başımıza inşallahSelam arkadaşlar sonuçlarınız inşallah pozitif olur. Aynı şeyleri yaşadım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum benim de sağlı sollu iki tane çikolata kıstım var ve 1bucuk seneyi aşkın olmadı bebeğim. Aşılama yaptırdım Kasım ayında ama negatif oldu. Çok üzüldüm artık olmayacağına emin oldum yaza tüp bebek yaptırmayı düşünürken aşılamadan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O yüzden sonuç ne olursa olsun sakın üzülmeyin bu kistler hamile kalmaya engel değil diyen sadece tek bir Dr gördüm ve 1 yıl sadece ona gittim beni çok iyi motivasyon ettiği için. Kafamdan da hamileliği çıkardım Allahın izniyle ile dualarım kabul oldu. Son olarak şunu ekleyim burda benim gibi yazan hamile arkadaşlar görürdüm çikolata kisti olan. İçimden umutlanırdim ama herkesin doğal yollarla olur benim olmaz derdim :) Allahtan büyük hiç birşey yok. Eğer rahminiz ve yumurtaliklariniz varsa Allahın izniyle olur arkadaslar
Aynen canım bende jel kullanıyorum belli onun etkisi bilemiyorum ama bende de öyle bariz belirtiler yok göğüslerim biraz sızlıyor yanlardan dokununca bi de ara sıra kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyorBen belirti hiç yaşamıyorum buda canımı sıkıyor. Göğüsleri büyüyeceği yerde nerdeyse küçüldü sol kasığında hafif batmalar arada birşeyler oluyo gibi ama bilemedim sende varmı belirti falan? Ben bide alttan progestan kullanıyorum
Doğru söylüyorsun Aslında ama işte merak ediyor insan bi de hormon içerdiği için ilaçlar belki de kullandığım iğnelerin hala etkisi devam ediyor onun için böyle hissediyorum her iki sonuca da hazırım Aslında olursa da olmazsa da Allahtan vakti zamanı gelince elbet olacak tedbir bizden takdir AllahtanBen 1 buçuk sene her ay dünya kadar belirti yaşardım ve hepsi negatif olurdu sadece tek bir ay belirti yaşamadım onda da hamileymişim:) normalde goguslerim yumurtlamadan bir gün sonra silmeye başlar adet tarihime geçene kadar goguslerim bile ağrımadi. Ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı ne idrar koyulasmasi ne kirpik karışması ne kasık batması ne ateş basmasi hiç biri olmadı. Ama bunlar hamile olmadığım her ay psikolojik olurdu. O yüzden sakın belirti kollamayin