- 23 Nisan 2017
- 116
- 58
- 18
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
Doğacak çocuklarımız onlar için nelere katlandığımızı neler çektiğimizi görseler keşke. Allah hepimize hayırlı evlarlar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nelere katlandıgımızı bence faturaları saklayıp büyünce vermek lazım al sana sen gelicen diye neler cektik yada düğünlerinde takı niyetine allah hepimize o günleri göstersinDoğacak çocuklarımız onlar için nelere katlandığımızı neler çektiğimizi görseler keşke. Allah hepimize hayırlı evlarlar versin
Prof. Dr. Altay Gezer canım. En azından bir kez gitmeni tavsiye ederim. Tedavi olup olmaman için değil bu kistlerin diğer Dr larin abarttıgi gibi savasilacak bir şey olmadığını anlaman için. Yani moral için bile gitmelisinDarısı başımıza inşallah Canım peki Cerrahpaşadaki doktorunun ismi neydi ?
Tamam canım çok sağol sonuç alamazsam aşılamadan giderim mutlakaProf. Dr. Altay Gezer canım. En azından bir kez gitmeni tavsiye ederim. Tedavi olup olmaman için değil bu kistlerin diğer Dr larin abarttıgi gibi savasilacak bir şey olmadığını anlaman için. Yani moral için bile gitmelisin
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canım aşılamadan. Ben bir Kez aşılama oldum negatif olmuştu sonucu. Ama kasım sonunda aşılama oldum Mart sonunda doğal yollarla hamile kaldım. Aşılama dan sonra hamile kalma olasılığı artıyor demişlerdi ben inanmamıştım. Bu kistlerle hamile kalmaya engel değil canım sadece daha önceden söyledim mi hatırlamıyorum ama bu kistler bizlerin diğer kadınlar gibi her ay düzenli yumurtlamasini engelleyebilir ya da yumurtanın kalitesini bozabiliyor ama bu her ay için geçerli değil. Yumurtladigimiz aylar mutlaka oluyor bazen kaliteli bazen kalitesiz oluyor. İşte hem yumurtladigimiz hem de yumurtanın kaliteli olduğu ayı tutturmak zor olduğu için hamile kalamıyoruz sanıyoruz. Bunu aşmak için de yumurta takvimine bakmadan adet biter bitmez gün aşırı ilişki olması gerekir. Ben sadece bir ay Altay hocanın dediğini yaptım yumurtlama takvimine bakmadım o ay hamile kaldım. Meğersem ben erken yumurtluyormusum takvim beni yaniltiyormus:)) allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberlerini bekliyorumTamam canım çok sağol sonuç alamazsam aşılamadan giderim mutlaka
Canım nasılsın. Bugün aşılama olucaktin . Nasıl geçti. İnşallah bu ay pozitif i görürsünBenimde ilk aşılama negatif oldu şuan ikinci aşılama için iğne kullanıyorum nasipse pazartesi olucak aşılamam Geçen Ay İki tarafta da birer yumurta oluşmuştu bu ay sadece kist olan tarafta yumurta gelişti ve aşılama o tarafa yapılacak mecburen bakalım sonuç ne olacak zaten doktorumda gebelik şansını artırmak için aşılama öncesi de sonrası da ilişki öneriyor degerlendiriyoruz haber veririm tabiki büyük bir mutlulukla bende umut olurum inşallah
Iyiyim çok şükür canım sağol evet Bugün İkinci aşılamamı da oldum hayırlısıyla tutar inşallah yine bol sabırlı beklemeli günler beni beklerCanım nasılsın. Bugün aşılama olucaktin . Nasıl geçti. İnşallah bu ay pozitif i görürsün
Ben geçen ay ki aşılama tutmayinca dr bu ay dinlenelim önümüzdeki ay 2. Aşılama deneyelim dedi. Ben de bu ay soğan suyu karbonatli şu yapıyorum. Umut bitmez bizdeIyiyim çok şükür canım sağol evet Bugün İkinci aşılamamı da oldum hayırlısıyla tutar inşallah yine bol sabırlı beklemeli günler beni bekler
Sen nasılsın neler yaptın?
Tabiki de umudumuzu kaybetmicez er yada geç Birgün bizde anne olacağız Allah'ın izniyle canım bi bakmışsın bu ay kendiliğinden gelmiş bebişin belli mi olur yeterki rabbim "Ol" desinBen geçen ay ki aşılama tutmayinca dr bu ay dinlenelim önümüzdeki ay 2. Aşılama deneyelim dedi. Ben de bu ay soğan suyu karbonatli şu yapıyorum. Umut bitmez bizde
Ben de biraz önce adet oldum perşembe günü ikinci aşılama için gidicem . Rabbim bize de hayırlı evlatlar vericek inşallah ama ne zaman bilmiyoruzMalesef İkinci aşılamam da tutmadı adet oldum zamanı değilmis demekki
Evet canım zamanı var demekki ama biz elimizden geleni yapıcaz bende laparoskopi olucam büyük ihtimalleBen de biraz önce adet oldum perşembe günü ikinci aşılama için gidicem . Rabbim bize de hayırlı evlatlar vericek inşallah ama ne zaman bilmiyoruz
Merhaba tekrardan tavsiye üzerine gittiğim profesör şuanlık laparoskopiye gerek yok dedi öyle mutlu oldum ki. Tüp bebek deneyelim ama öncesinde İki aylık geçici menopoz iğnesi yapalım kistin etrafındaki toksit maddeleri engelleyelim bir nevi kurutalım dedi böylelikle şansımız artarmış embriyonun tutmasını etkilermiş o maddeler bende kabul ettim ve ilk iğneyi oldum ikinci iğneyi de olduktan sonra ilk adetle tedaviye başlıycaz inşallahEvet canım zamanı var demekki ama biz elimizden geleni yapıcaz bende laparoskopi olucam büyük ihtimalle
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine belkide bebeklerine biran önce kavuşursun. Bu arada senin kistlerin boyutu neydi ve kaç tane canımMerhaba tekrardan tavsiye üzerine gittiğim profesör şuanlık laparoskopiye gerek yok dedi öyle mutlu oldum ki. Tüp bebek deneyelim ama öncesinde İki aylık geçici menopoz iğnesi yapalım kistin etrafındaki toksit maddeleri engelleyelim bir nevi kurutalım dedi böylelikle şansımız artarmış embriyonun tutmasını etkilermiş o maddeler bende kabul ettim ve ilk iğneyi oldum ikinci iğneyi de olduktan sonra ilk adetle tedaviye başlıycaz inşallah
Âmin canım ya inşallah artık gelsinler dimi :)) benin kistim tek taraflı 1tane 4.5 cm civarında aşılama denedik o kada ilaç kullandım falan ama büyümedi çok şükürÇok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine belkide bebeklerine biran önce kavuşursun. Bu arada senin kistlerin boyutu neydi ve kaç tane canım
Maşallah Allah analı babalı büyütsün nice yaşlara ermeyi nasip etsin. Darısı başımıza inşallahBu konuyu açalı seneler olmuş ve okuyuncayaşadıklarımı duygusallaştım vay ber dio insan hamdü senalar olsun benim Arasım bugün tam 3 oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Herşeyin hayırlısı
Amin canım Allah razı oldun. İçtenliğimle söylüyorum yaşayan biri olarak dilerim rabbim sen ve isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı bir biçimde tez vakitte inşaAllah...Maşallah Allah analı babalı büyütsün nice yaşlara ermeyi nasip etsin. Darısı başımıza inşallah