• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama çikolata kisti olup doğal yolla, aşılama veya tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar?:(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Solda 2.3-3 cm arası 2 tane kist...sağ hep temiz (19umdan beri) yaş 25..tüplerim de açık :) benzermişiz....ne kdr zamandır deniyorsunuz? bizim bu ay 3. denemeydi..hiç belirtim yok :KK43:
Cnm 1,5 senedr deniyorz baslarda bise yoktu sonradan bi anda cikti klomen deniyo dr su an ama umutsz tup bebek yaptr dedi

benimde hem sağımda hem solumda çikolata kisti var birde basit kistim var nisanda ilk aşılamam yapıldı ama tutmadı acaba bizim durumumuzda olan hiç kimse hamile kalmıyormu bunu çok merak ediyorum.hakkımızda hayırlısı artık

Arkadaslar son yorum yapilali cok olmus ancak yine de yazmak istedim. Benim hem sol hem de sag yumurtaligimda cikolata kistleri vardi 3 tane.toplam 7-8 cm civarindaydi. Bi tane de normal kist var demisti. Alti ay sürekli kontrole gittim ve kistlerin ayni kaldigini büyumedigini soyledi ilaci kesti. Hamile kalmak icin bes aydir ugrasiyorum. Artik kistler yuzunden olmuyo demistim. Gecen hafta kansizlik icin verdigim tahlillerde tsh imin yüksek oldugunu ögrendim. Artik umudum bitmek üzereyken bugün hamile oldugumu ögrendim. İnsallah kistler yada başka nedenler yüzünden bi sorunla karşılaşmam. Kistim var diye ümitsizliğe kapilmayin. Bol bol dua edin allah hepimizin yardimcisi olsun. Insallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip olur.

Arkadaşlar Dr tavsiyesine ihtiyacım var. Çikolata kistim var ve gebe kalamadım. Tedavi ye başlamak istiyorum. Florance Nightingale ve ya medical park ta bayan Dr tavsiye edebilirmisiniz. İstanbuldayım

Arkadaşlar Dr tavsiyesine ihtiyacım var. Çikolata kistim var ve gebe kalamadım. Tedavi ye başlamak istiyorum. Florance Nightingale ve ya medical park ta bayan Dr tavsiye edebilirmisiniz. İstanbuldayım
istanbulda bahçeci kliniği var orda erbil yağmur diye bir doktor var kesinlikle tavsiye edrm

Sağol arkadaşım
istanbulda bahçeci kliniği var orda erbil yağmur diye bir doktor var kesinlikle tavsiye edrm
Sağol arkadaşım tavsiyen için. Bahçeci Fulya'da Aylin Hanım'a gittim. Tetkikleri tamamlayıp yeniden görüşücez. Erbil bey i çok tavsiye ediyorlar ama elim erkek Dr istemediği için ona gidemedim. Aylin hanımla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı acaba?

Sağol arkadaşım

Sağol arkadaşım tavsiyen için. Bahçeci Fulya'da Aylin Hanım'a gittim. Tetkikleri tamamlayıp yeniden görüşücez. Erbil bey i çok tavsiye ediyorlar ama elim erkek Dr istemediği için ona gidemedim. Aylin hanımla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı acaba?
peki anladım aylin hanımı ben hiç duymadım tanımıyorum bahçecide ise oda mutlaka iyidir ben orda erbil beyi tanıyorum sadece

merhaba ben dün akşam erbil bey ile görüşmemi yaptım.bundan önce 2prof ve 3 dr a gittimfikir almak için .butun dr lar para pesindeydi hissettiğim bnm sağ tüpümün tıkalı oldıugunu soldada 3cm çikolata kstim olduğundan normalyolla gebe kalmam cok dusuk veya zor denildi ilaç vs test bile istenmeden gel hemen tüp bebeğe başlayalım dediler.dünkü son dr um olan erbil beye gittiğimde bana sag tüpümün iğne kdr bile olsa sıvı geçişi olduğunu ve bununla sorun olmadığını iletti ve cik kisti eet zorlaştırır ama imkansız demedi ve bana bir kaç test verdi .ve sonrasında bana vitamin takviyes, ve rezerv yükseltme vs takviyeler verdi eşimede döllenme arttıurırıcı ilaç verdi 2ay bekleyeceğiz dedi sonrasında sen bana hamileyim die telefon acmassan tedavi başlarıs dedi ve bu yaklaşımına hayran kaldım güven verdi fazasıyla.bakalım aralık sonuna kjdr ilaçlarla hamile kalma sansı olabilir olmassa direk tüp bebek denencek kistin büyüme ihtimaline karsı tek sart dogurmak

Ben de 6cm çikolata kistiyle hamile kaldım hem de o ay neler yaptım neler hamile olduğumdan habersiz.tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik öncesinde kistim aspire edildi hemen ardından da menapoz iğnesiyle geçici menapoza sokuldum tüm bu işlemler yapılırken hamileymişim!Ama öncesinde bi kan testi yapmayı akıl edemediler sağolsunlar hem de bunu yapan kişi Bahçeci'den Erbil Bey.Şu an 7 haftalık hamileyim ama her an bir şey olacak diye büyük korkular yaşıyorum iğnenin etkisiyle.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve doktorların moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Cnm mrb..özellikle bayan dr demişsin ama yazamadan gecenicem..olurda bir gün amelıyat olman gerekırse bu konuda sana verebılecegım tek isim yücel karaman..umarım hersey gonlunce olur...

Cnm mrb..özellikle bayan dr demişsin ama yazamadan gecenicem..olurda bir gün amelıyat olman gerekırse bu konuda sana verebılecegım tek isim yücel karaman..umarım hersey gonlunce olur...
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Yücel beyin ismini çok duyuyorum. Alanında çok iyiymiş

Bende 3 aydır çikolata kistimle mücadele ediyorum 5 cm lik bi kistim var takip ediyorlar ama ne büyüyor ne küçülüyor ne de bana ağrı sızı yapıyor . Hormonlarım yumurta rezervim çok iyi çıktı 12 haftalık bi düşük yaptım haziran ayında kist kürtaj sonrası oluştu diye düşünüyorum öncesinde yoktu pazartesi rahim filmi çekilecek endişeliyim ama bebek sahibi olabilmek için herşeye değer varmı bu şekilde kist olup filmden sonra hemen gebe kalan :110::dua:

Bende 3 aydır çikolata kistimle mücadele ediyorum 5 cm lik bi kistim var takip ediyorlar ama ne büyüyor ne küçülüyor ne de bana ağrı sızı yapıyor . Hormonlarım yumurta rezervim çok iyi çıktı 12 haftalık bi düşük yaptım haziran ayında kist kürtaj sonrası oluştu diye düşünüyorum öncesinde yoktu pazartesi rahim filmi çekilecek endişeliyim ama bebek sahibi olabilmek için herşeye değer varmı bu şekilde kist olup filmden sonra hemen gebe kalan :110::dua:
Tabikide var canım. Çikolata kisti olup hamile kalan çok insan var. En önemlisi aslında tüplerinin durumu. Tüplerinde sıkıntı yoksa , ki bu rahim filmi ile anlaşılıyor, o zaman hamile kalabilirsin. Moralini bozma

Tabikide var canım. Çikolata kisti olup hamile kalan çok insan var. En önemlisi aslında tüplerinin durumu. Tüplerinde sıkıntı yoksa , ki bu rahim filmi ile anlaşılıyor, o zaman hamile kalabilirsin. Moralini bozma
Çok sağol canım ya inşallah tüplerde Dr sorun olmaz ve hemen hamile kalırım :anneadayı::110:

Ben de 6cm çikolata kistiyle hamile kaldım hem de o ay neler yaptım neler hamile olduğumdan habersiz.tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik öncesinde kistim aspire edildi hemen ardından da menapoz iğnesiyle geçici menapoza sokuldum tüm bu işlemler yapılırken hamileymişim!Ama öncesinde bi kan testi yapmayı akıl edemediler sağolsunlar hem de bunu yapan kişi Bahçeci'den Erbil Bey.Şu an 7 haftalık hamileyim ama her an bir şey olacak diye büyük korkular yaşıyorum iğnenin etkisiyle.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve doktorların moralinizi bozmasına izin vermeyin.
mrb öncelikle senin adına çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin senin için bir sıkıntı olmazsa telefonda sizle görüşmek istiyorum bende erbil beyin hastasıyım telde detaylı bir şekilde görüşmek isterim

mrb öncelikle senin adına çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin senin için bir sıkıntı olmazsa telefonda sizle görüşmek istiyorum bende erbil beyin hastasıyım telde detaylı bir şekilde görüşmek isterim
hazalc22@hotmail.com mail adresim buraya telinizi yazabilirmsnz yada siz mail verin ben size yazayım numaramı

Ben bugün hsg çektirdim ve çok şükür tüplerim açıkmış ve korktuğum gibi ağrım sızım olmadı çok kısa bi işlemmiş

Back