- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
Merak ediyorum her ay bir ümit adet gecikmesini bekliyoruz yaa, ama benim adetten 1 hafta önce hafif hafif ağrılarım, sızılarım başlıyor ve tüh diyorum bu ay da olmadı. Kimi diyorki hamile de olsan bu ağrılar olur. Çikolata kisti ile hamile kalanlar diğer adetlerinden daha farklı birşeyler hissetti mi, yine gecikme öncesi ağrıları oldu mu çok merak ediyorum
iyi akşamlar,
ben de kistlerimle hamile kaldım olmaz tüp bebek yap diyenlere inat doğal yolla hem de. yumurta takibi yapıldı, ilaç iğne kullandım. hepsi bu. hamile kaldığım ay yine hafif hafif ağrılarım oldu. farklı hiç bişey olmadı adet olmadığım ay. sürekli belirti aramak çok yorucu zaten. ayrıca şunu demek istiyorum. bana derlerdi inanmazdım ama gerçekten de aklından bebek olayı çıkınca bebek kendiliğinden geliyor inan bana.
benim yumurta takibi yapıldı, yumurtam çatlamadı bu ay olmaz dedi doktor, çok üzüldüm ağladım sonra amaaannn napalım olur elbet dedim ve bu olaydan sonraki ilk ilişkide hamile kaldım ve 15 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim, hamdolsun şimdi bebeğim 6 aylık.
sizi çooook iyi anlıyorum. bu süreç çok yorucu ve üzücü. tutmayan ay bir 30 gün daha beklemek zorunda kalıyoruz. hamile kalınca küçük kistlerim gitti. bir tane büyük var inatçı o da 1.5 cm e düştü. dr ikinciyi istiyorsan çok geç kalma diyor. herşeyin hayırlısı...
Rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallah.