Ben varım canım. Sağda ve solda olmak üzere iki tane çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. 1 buçuk sene sürdü ama sonunda allah dualarımızı kabul etti. Kişileri ilk öğrendiğimde yaklaşık 20 farklı Dr a gittim hepsi benzer şeyler söyledi bu kistlerle hamile kalman zor hatta bazıları imkansız dedi. Sadece en son gittiğim Prof. Bana umut ışığı oldu sen hamile kalacaksın dedi bu sefer de adama ben inanmadım. Çünkü herkes hamile kalır ben kalamam diye düşünüyordum. O ısrar etti kalirsi diye ben ısrar ettim kalamam diye sonra Dr pes etti aşılama yaptı bana :) ama aşılamam negatif oldu stresten bebek mi tutunur :) aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım Rabbime bin şükür. Hiç umudum kesmeyin hemen ameliyat olmayın. Bu kist hamile kalmaya engel değil sadece biraz daha uzun sürüyor hamile kalma süreci o kadar. Çünkü her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da bazı aylar kaliteli yumurta gelişmeyebiliyor ama arada kaliteli yumurta oluşuyor. Önemli olan her ayı değerlendirmek. Ve gün aşırı ilişki. Misal ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım adetim bitti iki gün sonra hamile kalmışım. Şimdi hamileliğimde de o Dr la devam ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bu arada Dr um özel hastane doktoru değil. Ozellere dünya para verdim ama umudu cerrahpasa da buldum.