- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
Sagda 4,5 cm sol temiz yas 28 tupler acik.Senin durumun ne cnm?
Cnm 1,5 senedr deniyorz baslarda bise yoktu sonradan bi anda cikti klomen deniyo dr su an ama umutsz tup bebek yaptr dediSolda 2.3-3 cm arası 2 tane kist...sağ hep temiz (19umdan beri) yaş 25..tüplerim de açık :) benzermişiz....ne kdr zamandır deniyorsunuz? bizim bu ay 3. denemeydi..hiç belirtim yok
tüp bebekten korkan ben...artık kendimi alıştırmaya başlıyorum yavaş yavaş...Cnm 1,5 senedr deniyorz baslarda bise yoktu sonradan bi anda cikti klomen deniyo dr su an ama umutsz tup bebek yaptr dedi
Bende cok korkuyorm zaten vajinal muayenedr bile kasiliyormtüp bebekten korkan ben...artık kendimi alıştırmaya başlıyorum yavaş yavaş...
istanbulda bahçeci kliniği var orda erbil yağmur diye bir doktor var kesinlikle tavsiye edrmArkadaşlar Dr tavsiyesine ihtiyacım var. Çikolata kistim var ve gebe kalamadım. Tedavi ye başlamak istiyorum. Florance Nightingale ve ya medical park ta bayan Dr tavsiye edebilirmisiniz. İstanbuldayım
Sağol arkadaşım tavsiyen için. Bahçeci Fulya'da Aylin Hanım'a gittim. Tetkikleri tamamlayıp yeniden görüşücez. Erbil bey i çok tavsiye ediyorlar ama elim erkek Dr istemediği için ona gidemedim. Aylin hanımla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı acaba?istanbulda bahçeci kliniği var orda erbil yağmur diye bir doktor var kesinlikle tavsiye edrm
peki anladım aylin hanımı ben hiç duymadım tanımıyorum bahçecide ise oda mutlaka iyidir ben orda erbil beyi tanıyorum sadeceSağol arkadaşım
Sağol arkadaşım tavsiyen için. Bahçeci Fulya'da Aylin Hanım'a gittim. Tetkikleri tamamlayıp yeniden görüşücez. Erbil bey i çok tavsiye ediyorlar ama elim erkek Dr istemediği için ona gidemedim. Aylin hanımla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı acaba?
Cnm mrb..özellikle bayan dr demişsin ama yazamadan gecenicem..olurda bir gün amelıyat olman gerekırse bu konuda sana verebılecegım tek isim yücel karaman..umarım hersey gonlunce olur...Arkadaşlar Dr tavsiyesine ihtiyacım var. Çikolata kistim var ve gebe kalamadım. Tedavi ye başlamak istiyorum. Florance Nightingale ve ya medical park ta bayan Dr tavsiye edebilirmisiniz. İstanbuldayım
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Yücel beyin ismini çok duyuyorum. Alanında çok iyiymişCnm mrb..özellikle bayan dr demişsin ama yazamadan gecenicem..olurda bir gün amelıyat olman gerekırse bu konuda sana verebılecegım tek isim yücel karaman..umarım hersey gonlunce olur...
Tabikide var canım. Çikolata kisti olup hamile kalan çok insan var. En önemlisi aslında tüplerinin durumu. Tüplerinde sıkıntı yoksa , ki bu rahim filmi ile anlaşılıyor, o zaman hamile kalabilirsin. Moralini bozmaBende 3 aydır çikolata kistimle mücadele ediyorum 5 cm lik bi kistim var takip ediyorlar ama ne büyüyor ne küçülüyor ne de bana ağrı sızı yapıyor . Hormonlarım yumurta rezervim çok iyi çıktı 12 haftalık bi düşük yaptım haziran ayında kist kürtaj sonrası oluştu diye düşünüyorum öncesinde yoktu pazartesi rahim filmi çekilecek endişeliyim ama bebek sahibi olabilmek için herşeye değer varmı bu şekilde kist olup filmden sonra hemen gebe kalan
Çok sağol canım ya inşallah tüplerde Dr sorun olmaz ve hemen hamile kalırımTabikide var canım. Çikolata kisti olup hamile kalan çok insan var. En önemlisi aslında tüplerinin durumu. Tüplerinde sıkıntı yoksa , ki bu rahim filmi ile anlaşılıyor, o zaman hamile kalabilirsin. Moralini bozma
mrb öncelikle senin adına çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin senin için bir sıkıntı olmazsa telefonda sizle görüşmek istiyorum bende erbil beyin hastasıyım telde detaylı bir şekilde görüşmek isterimBen de 6cm çikolata kistiyle hamile kaldım hem de o ay neler yaptım neler hamile olduğumdan habersiz.tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik öncesinde kistim aspire edildi hemen ardından da menapoz iğnesiyle geçici menapoza sokuldum tüm bu işlemler yapılırken hamileymişim!Ama öncesinde bi kan testi yapmayı akıl edemediler sağolsunlar hem de bunu yapan kişi Bahçeci'den Erbil Bey.Şu an 7 haftalık hamileyim ama her an bir şey olacak diye büyük korkular yaşıyorum iğnenin etkisiyle.Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve doktorların moralinizi bozmasına izin vermeyin.
hazalc22@hotmail.com mail adresim buraya telinizi yazabilirmsnz yada siz mail verin ben size yazayım numaramımrb öncelikle senin adına çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin senin için bir sıkıntı olmazsa telefonda sizle görüşmek istiyorum bende erbil beyin hastasıyım telde detaylı bir şekilde görüşmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?