merhaba gökdeniz,ponaran, silgi ve diğer arkadaşlar. Yazıları çikolata kistimin olduğunu öğrendikten sonra okumaya başladım. İlk sayfadan son sayfaya kadar roman okur gibi okudum, her güzel gelişmede mutlu oldum, sonraki sayfaları dayanamadım hızlı hızlı geçtim :) Bebişlerinizin doğumuna kadar geldim sonunda :)) inanılmaz tatlılar, allah analı babalı sorunsuz büyümelerini nasip etsin. Ben çikolata kistimin olduğunu öğreneli 5 ay oldu. Evleneli ise 7 ay. Çikolata kistimin olduğunu öğrenince doktor bana ne olduğunu söylemedi bende saf saf doktora bebek istiyoruz o zaman korunmayı bırakayım dedim. Doktor da bana çocuğun olmazki zaten dedi. Ben şoka girdim, kitlendim. Elime bir reçete tutturdu doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan gel,sonra dopler falan çekeriz sonra kisti alırız gibi şeyler söyledi. Anneme söyleyince yıllardır gittiği doktora gittik. Uzun uzun anlattı ve gerçekten hamile kalmanın zor olduğunu söyledi, ne yazıkki kistim 4 cm biraz büyük sanırım. Ama sizleri görünce umudum arttı, iyi ki varsınız...