- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.641
arkadaşlar gökdenizin çok şirin bir oğluşu oldu..kendisi de iyiymiş..kist operasyonu sebebi ile biraz sancısı varmış..şükür bebişimiz de annemiz de sağlıklı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar.... ben gecen ay tup bebek tedavisini baslamistim tedavi surecinde cikolata kistim cikti ve tedaviye devam ettik ..doktor ameliyat felan demedi bana ,,,sol yumurtaligimda 2 santim buyuklugunde doktor ameliyat felan gerektigini solemedi ve tedavime devam ettim ...yarin test gunum allah izin verirse ins hamileyimdir rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin acil sifalar[/QUOTcanım inş hamilesindir testin sonucunu bize yazarsan sevinirim bizede umut olur canım
iyiyim panoran. sen nasilsin, bebis nasil?? hayat bayat hala mirmirmirmirSilgiiii, naber? Nasıl hayat oralarda? Kız şimdi uyudu :ecrin_bebek:, bende yatmadan girdim.
merhaba kizlar bayraminiz mubarek olsun
benim tup bebek sonucum kocaman bir Negativ
nasip degilmis
insallah 2.denemede olur
2,denemeye baslamadan kistimi aldiracagim ins
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
günaydın kızlar,
yeni arkadaşlar gelmiş hepinize merhaba.
geçmişi okuyamadım kısa zamanda hemen bir merhaba demek istedim.kızlar operasyonum çok zor geçti.ameliyatım ağır geçmiş daha kendimi anca topluyorum.bazı şeyleri hala tek başıma yapamıyorum.benimle bir sezeryan olanlar aynı gün ayağa kalktı ben o gün gece kalkabildim ve bu ameliyatın çok zor olduğunu o gün hem yaşadıklarımdan hemde o gün hastanede yatan bir arkadaşdan öğrendim.saba 08:30 da girdim bebeği 10 dk da vermişler ben iki saat kalmışım ameliyatta sonra yoğun bakıma almışlar.sanırım 12 gibi çıkmıştım.ama çıktığımda kendimde değilmişim tek bildiğim ancak akşam 19:30 da ağrılarımın hafiflediğiydi.o gün sezeryan olan bayanlardan biri geçen sene laproskopi ile kisti temizlenmiş kızlar ameliyattan sonra 4.ayında hamile kalmış.onunda çok zor olmuş ben neden onlar iyi ben böyleyim derken konuya açıklık getirdi sonra tabi doktor ve hemşireler.bu arada güzel haber yumurtalıklarım kurtuldu.alınmadılar.diğer söylemek istediğimse şu, ameliyata giderken o masaya yattığımda ve yoğun bakımda o acıyla dolu nasıl aklıma geldi bimiyorum ama önce silgi ve emeliko nun isimlerini söyleyerek (çünkü onlarla bir seneyi aşkın görüşüyoruz ve aklıma gelen ilk iki isimdi.)devamında bu sitede konuşduğum okuduğum ve kadınlar kulubunde olsun isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ettim bilmenizi isterim.
şimdi oğluşumla evdeyiz gündüzleri mışıl mışıl uyuyan umudum geceleri nöbet tutturuyor bana.işte böyle şimdilik aklıma gelenler bunlar.tekrar görüşmek üzere.
yalnız bişey varki ponaran daha şimdiden raporum bitince onu nasıl bırakıp işe gidicem diye kara kara düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun.